Barış Alper Yılmaz, Galatasaray'da

Emin olamadığım bir transferdi
Hayırlı olsun, umarım başarılı olur ve yanılırım
Galatasarayın menfaati her zaman en önde olmalı

Bu tarz transfer bildirimleri sade ve net.
Hiç bir maliyet ve maaş bilgisi olmaması süper.
O bu kadar alıyor bu bu kadar alıyor muhabbeti çok sıkmıştı.
Detay çok önemli değil ama totalde harcanan parayı net bir şekilde açıklanması gerekir.

Açıklamıyorlarsa tonla para vermişizdir. Dursun bile rezil transferlerini kuruşu kuruşuna açıklıyordu. Bu hiç iyi olmadı şeffaflık her zaman iyidir. Fb gibi gizli saklı işler bize göre değil.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hayırlı olsun. Ben şahsen Keremden daha fazla skor yapacağını düşünüyorum.

5 yıllık sözleşme hea

way be gözlerim yaşardı

Hayırlı olsun,umarım Kerem gibi çıkar.

maliyeti gayet iyi

takimlar artik eskisi gibi peynir ekmek fiyatina oyuncu vermiyorlar

burak ince bile en az 3-4m euro istiyorlar

maliyeti gayet iyi

takimlar artik eskisi gibi peynir ekmek fiyatina oyuncu vermiyorlar

burak ince bile en az 3-4m euro istiyorlar
Maliyeti aciklandi mi? Ne kadar?

Hayırlı olsun umarım formanın değişmezi olur Türk Diego Costa

Açıklamıyorlarsa tonla para vermişizdir. Dursun bile rezil transferlerini kuruşu kuruşuna açıklıyordu. Bu hiç iyi olmadı şeffaflık her zaman iyidir. Fb gibi gizli saklı işler bize göre değil.

Bonservisin açıklanması başka oyuncu alırken emsal teşkil eder. Anadoludan bir oyuncuya talip olsan X oyuncusuna bu kadar vermişsiniz demekki sizde para var bizde bu kadar istiyoruz gibi bir yaklaşım olur. Aynı konu futbolcu maaşları içinde geçerli. Feghoulinin maaşını bilen bir yabancı oyuncu ona göre fiyat ister. Bunların gizli kalması her zaman rekabet ve pazarlık gücünü arttırır. Herkes herşeyi bir şekilde öğrenir diyenler olabilir ama kulaktan duyma rivayet ile resmi açıklama arasında dağlar kadar fark vardır.

Bonservisin açıklanması başka oyuncu alırken emsal teşkil eder. Anadoludan bir oyuncuya talip olsan X oyuncusuna bu kadar vermişsiniz demekki sizde para var bizde bu kadar istiyoruz gibi bir yaklaşım olur. Aynı konu futbolcu maaşları içinde geçerli. Feghoulinin maaşını bilen bir yabancı oyuncu ona göre fiyat ister. Bunların gizli kalması her zaman rekabet ve pazarlık gücünü arttırır. Herkes herşeyi bir şekilde öğrenir diyenler olabilir ama kulaktan duyma rivayet ile resmi açıklama arasında dağlar kadar fark vardır.

O açıdan haklı olabilirsin ama bu seferde gelen yönetim taraftar tepkisinden korkmadan bol keseden sözleşme uzatacak, yüksek maaş bonservis verecek. En azından taraftar korkusuyla biraz frenliyorlardı kendilerini.

O açıdan haklı olabilirsin ama bu seferde gelen yönetim taraftar tepkisinden korkmadan bol keseden sözleşme uzatacak, yüksek maaş bonservis verecek. En azından taraftar korkusuyla biraz frenliyorlardı kendilerini.

Eskisi gibi bol paralar yok, mecburen gereğinden fazla para veremezler. Tran sfer döneminin sonunda başkan total harcanan bonservis parasını ve maaş bütçesini açıklayacakmış. Bence bu yeterli. Ayrıca gizli kapaklı iş yapmak isteyen resmi açıklama olsa da olmasa da yapar. Bundan önceki yönetim açıklama yapıyordu da ne oldu. Futbolcu maaşını ve imza parasını menejer ücretine yediriyolardı açıklamıyordu. Bonservis gibi menejer ücretleri ödemişler. Bunları belgeleriyle Mehmet Ayan ortaya çıkardı. Yani sonuçta niyeti bozduktan sonra her türlüsü olur.

İki detay hoşuma gitti.

1) Heyecanı gözlerinden okunuyor.
2) Çok efendi ve saygılı bir duruşu var.

Kendini bozmaz Fatih Terim yanında kendini geliştirebilirse iyi bir oyuncu olacağını düşünüyorum. Potansiyeli yüksek.

Hayırlı olsun inşallah. Forma yakışmış. Gençler umuttur. Takımımıza gençlerin katılması mutlu ediyor beni. Başarılar diliyorum aslan parçası

Geri
Üst Alt