Tier 1 Barış Alper Yılmaz Hâlâ Ayrılmak İstediğini Kulübe Bildirdi

kulüpteki bu oyuncu merkezli düzenin tek sorumlusu yönetim. Trip atana zam yaparsan düzen kalmaz. Şartlar bu, bu şartları sağla istediğin yere git demen gerekiyor. Ama nerde bu basiret bunlarda.
Senin söylediğinmi doğru olan yoksa bir limit belirleyip onun üstüne cikmadanmi transfer yapabilmek.Hangisi doğru?

35-40 + Keçiören'in payı ile birlikte, Türkiye'de başka bir takıma giderse ek bonus maddesi ile istediği yere gidebilir.

Senin söylediğinmi doğru olan yoksa bir limit belirleyip onun üstüne cikmadanmi transfer yapabilmek.Hangisi doğru?
Belli limitler belirlenir ve bu limitlerden kesinlikle taviz verilmez. Ama bu en başta yapman gerek önüne gelene zam yaptıktan sonra bu limit işi olmaz.

Ederini getirsin Sonra Gitsin

valla bence avrupadan tatmin edici teklifler gelmez barış için
bizim ona biçtiğimiz değer seviyesine göre eksikleri olan bir futbolcu
mesela arsenal sol ön arıyordu tzolis'i aldı geçti.
geçen seneki teklif gibi araplara bakacağız böyle bir durum varsa

Kulüp menfaatine uygun teklif gelmediği sürece sezon başında bir yere gidemez. Lig bitince isteğini bildirecek, uygun teklif gelirse gidecekti. Bu sınır varken gönlü hoş olsun diye en önemli oyuncularımızdan birini satacak değiliz.

O menajeri mi ne idiği belirsiz herif yine bir şeyler peşindedir. Haber bile çıkmadı hiç yabancı basında.

Daha Keçiören'in payı da var zaten üç kuruş para geçer elimize.
Yav ne alaka sezon başladı mı? Daha transfer dönemin kapanmasına 1 ay var gidip birisini alsınlar

ALPER ALTUN tolgahan ortak operasyon düzenlıyor!!!!

Siz "sözüm sadece sana değil böyle düşünen herkese" birşeyi anlamamakta diretiyorsunuz.Ayni olayi Kerem de yaşadık Zaha kumaşı getirerek .Aynı olayı yine Barışta yaşıyoruz.Giderse gitsin kafasıyla nereye varacağız.10 numaranın olmadığı yerde tüm sezon Barışla deldin defanslari.Yasi basi geçmiş insanları fahiş fiyatlarla getirerek bu çocukların şevkini zevkini herşeyini öldürüyor yönetim.Barisin oluşu sayesinde şampiyon oldun Avrupa'da birçok maça ortak oldun.Yaa sürekli bizim cocuklarin tukaka edilmesinden ne zaman vazgecilecek?Abdülkerim öyle .Ne zararları var faydadan başka?2 aydır Leao diye millet orasını burasını yirtiyor.Baris bu konuları okumuyor mu.Takimdaki neredeyse en kıymetlimiz.Ben tanımam etmem barışı .Lakin onlar sayesinde karakter koyabiliyoruz.Kac senedir kiymetlimiz.Ayrica hangi oyuncu olursa olsun değerini getiren çeker gider.Benim tek derdim çifte standart.Leao Yu geturdin Barış performansi alabilme garantin varmı?Çeksin gitsin demek okadar kolaymi?Rashica gitti gideli hala orada performans alamadık.Cok kolay geliyor herkese bazı şeyler.Ona kızıyorum sadece.
Bak sen anlamamakta ısrar ediyorsun ama karşındakileri anlamıyorlar diye itham ediyorsun. Transfer sezonunun başında yani 1,5-2 ay önce dese ki ben Avrupa'ya transfer olmak, yeni bir maceraya çıkmak istiyorum, bana izin verin. Eyvallah, başım gözüm üstüne Barış'cım derim. Senin için şu kadar bonservis belirledik, kulübün çıkarlarını düşünmek zorundayız ama sen bizim evladımızsın, bu parayı getir transferine müsaade edeceğiz derim. Böyle bir durumda da hemen Aral Şimşir transferine falan girerim. Ama bu eleman 2 senedir transfer sezonunun en kritik yerinde ben gideceğim ayağı çekiyor, kulübün elini zayıflatıyor. O şerefsiz menajerinin akıl oyunları bunlar, hiç şüphem yok. Geçen sene NEOM bu sene Hull City deniyor. Bu işlerde de çobanispor'a yakın birilerinin parmağı olduğundan da hiç şüphem yok, menajeri de bu işin içinde. Amaç yabancı kuralından dolayı Galatasaray'ın elini zayıflatmak. Barış ve menajeri de bunu bildiği için daha fazla ne kadar koparabiliriz derdinde. Eğer bu yeni Hull City haberleri de doğru ise bu sefer affetmem, taraftar da affetmez. Parasını getirip istediği yere gidebilir bu saatten sonra.

Kerem konusu ise ayrı bir vaka. Ne kadar sinsi ve yalancı, ne kadar karaktersiz bir adam olduğunu geçen sene çobanispor transfer sürecinde gösterdi zaten. Gerekirse Zaha da alınır gerekirse Leao da alınır. Ne Kerem ne de Barış af edersin sadrazamın sol başağı değil. İkisi de bulunmaz hint kumaşı değil. Barış eğer ikinci kez aynı şeyi yaptıysa yani bu haber doğru ise o da benim gözümde en az Kerem kadar karaktersiz bir adamdır.

Ayrıca Victor Osimhen olmasa sen bu son 2 şampiyonluğu anca rüyanda görürdün. Asıl anomali olan asıl ligi kıran adam Osimhen'dir. Yanına bir adam koyacaksan Uğurcan olur. Osimhen olmadığında bu sene de takımın halini gördük. O takımda Barış da vardı. Kendini özellikle fiziksel olarak çok geliştirdi, lafım yok. Zor vazgeçilebilecek olmasının tek sebebi de yerli statüsünde olması. Yoksa geçen sene o yaptığı terbiyesizlikten sonra paketlenmişti zaten.

Geri
Üst Alt