Siz "sözüm sadece sana değil böyle düşünen herkese" birşeyi anlamamakta diretiyorsunuz.Ayni olayi Kerem de yaşadık Zaha kumaşı getirerek .Aynı olayı yine Barışta yaşıyoruz.Giderse gitsin kafasıyla nereye varacağız.10 numaranın olmadığı yerde tüm sezon Barışla deldin defanslari.Yasi basi geçmiş insanları fahiş fiyatlarla getirerek bu çocukların şevkini zevkini herşeyini öldürüyor yönetim.Barisin oluşu sayesinde şampiyon oldun Avrupa'da birçok maça ortak oldun.Yaa sürekli bizim cocuklarin tukaka edilmesinden ne zaman vazgecilecek?Abdülkerim öyle .Ne zararları var faydadan başka?2 aydır Leao diye millet orasını burasını yirtiyor.Baris bu konuları okumuyor mu.Takimdaki neredeyse en kıymetlimiz.Ben tanımam etmem barışı .Lakin onlar sayesinde karakter koyabiliyoruz.Kac senedir kiymetlimiz.Ayrica hangi oyuncu olursa olsun değerini getiren çeker gider.Benim tek derdim çifte standart.Leao Yu geturdin Barış performansi alabilme garantin varmı?Çeksin gitsin demek okadar kolaymi?Rashica gitti gideli hala orada performans alamadık.Cok kolay geliyor herkese bazı şeyler.Ona kızıyorum sadece.