GSC Haber Barış Alper Yılmaz Özür Diledi

herif 6 kelimeyle falan türkçe konuşuyor yav. nasıl anlatsın kendini kamera karşısında :d çok da takılmamak lazım bence. iyi ve hırslı oynasın, gol atsın mücadele etsin, yeter.
Kulübe şantaj yapan menajeri değiştirme, kameralar karşısında açıklama yapma, Whatsapp'tan gönderilen görsel ile tüm bu olanları ört. Ne güzel dünya. Bu kadar dokunulabilir yapmayın kulübü diye yönetime sallarken Barış'a ayrıcalık yapamıyorum maalesef.

Bir iki maç defansı parçalayıp iki de gol attin mi olur bu iş. SL'de kendini gösterirsin, devre arası ya da sezon sonu gitmek istiyorsan Haziran temmuzda güzelce vedalasiriz.

Kulübe şantaj yapan menajeri değiştirme, kameralar karşısında açıklama yapma, Whatsapp'tan gönderilen görsel ile tüm bu olanları ört. Ne güzel dünya. Bu kadar dokunulabilir yapmayın kulübü diye yönetime sallarken Barış'a ayrıcalık yapamıyorum maalesef.
yarın menajerini de azleder. bir bağlayıcılığı vardır, başka bir şey vardır. sakin kal bence. kulüp gayet güzel yönetti süreci. oyuncu kaldı. zam da alamadı. katkısını da verecek. bu konuda söz verdi. özürden ziyade bu söz önemli benim için.

özür falan değil bu, borsa manipulasyonu gibi açıklama, laf altından hala kulübe laf çakıyor

sevgili gasaraylılar, ben barış alper yılmaz, evet, zıçtım batırdım, cahillik ettim, ama dersimi aldım, beni affedin çünkü artık takıma dönmek istiyorum, eskisi gibi taraftar için oynamak istiyorum fln yazmış olsa aaa harbi özür dilemiş derdik
12 m USD teklif almış kulubunede 40 m USD getirmiş kulüpler anlassin demiş kulüp satmak istememiş .Ve kulüpte kalmış.Varmi böyle 40 m tanıdık topcun:) Ne demesini bekliyorsun daha.Anlam veremedim.2 m A aldığın oyuncu 40m getiriyor.Bu adamı oldurelimmi onumu istiyorsunuz .Ne istiyorsunuz siz?40 m A aldığın Saneyi daha nasıl oynatirim diye düşünürken elindeki elması karartmaya çalışmaktır sizin düşünce.Bence çok yanlış.
Çıkıp topunu oynayacak inadına.

Olay sıcakken dileseydi samimi bulurdum ama bu kadar süre sessiz kalması ve dallama menajeri ile devam ettiği için benden pas

#yetmezbizebukupahedefartıkavrupa

Barış Alper Yılmaz:
“Sarı-kırmızılı formayla terimin son damlasına kadar fedakârca mücadele edeceğim.''
''Tanıdığınız ve sevdiğiniz Barış Alper’in en kısa sürede tüm hırsı ve forma aşkıyla sahalarda olacağına söz veririm."

Herkes özür meselesine o kadar odaklanmış ki taraftara verdiği söze kimse odaklanmamış. Benim nazarımda taraftara verdiği bu söz, özürden daha büyük. Bu sözlerini tutabilmesi değil midir zaten bundan sonrası için önemli olan?

Barış Alper Yılmaz:
“Sarı-kırmızılı formayla terimin son damlasına kadar fedakârca mücadele edeceğim.''
''Tanıdığınız ve sevdiğiniz Barış Alper’in en kısa sürede tüm hırsı ve forma aşkıyla sahalarda olacağına söz veririm."

Herkes özür meselesine o kadar odaklanmış ki taraftara verdiği söze kimse odaklanmamış. Benim nazarımda taraftara verdiği bu söz, özürden daha büyük. Bu sözlerini tutabilmesi değil midir zaten bundan sonrası için önemli olan?
budur.

Menajerini dehle. Gol atıp taraftara koş. Belki o zaman avatarımı değiştirebilirim

Belliydi böyle olacağı çocuğun aklına girmişler

Baris Alper icin ayaklarini uzatip antrenmani izliyor diyen kişi GS li degilmiydi..

12 m USD teklif almış kulubunede 40 m USD getirmiş kulüpler anlassin demiş kulüp satmak istememiş .Ve kulüpte kalmış.Varmi böyle 40 m tanıdık topcun:) Ne demesini bekliyorsun daha.Anlam veremedim.2 m A aldığın oyuncu 40m getiriyor.Bu adamı oldurelimmi onumu istiyorsunuz .Ne istiyorsunuz siz?40 m A aldığın Saneyi daha nasıl oynatirim diye düşünürken elindeki elması karartmaya çalışmaktır sizin düşünce.Bence çok yanlış.
Çıkıp topunu oynayacak inadına.

40 milyon teklif masada olsa satardı gs. öyle bi şey yok

komisyon koparmak isteyen menajerin zırvalarını yemiş bence daha çok

Son düzenleme:
Baris ulkesini yurt disinda gururla temsil etmek istiyormus kismi baya guldurdu.

ne temsili yaa banane temsilden sen gidince umrumuzda olmazsin ki suan da degilsin. Saha da ozur dilee yoksa bosaaa yazma
Hocam premier ligte oynasa çok iyi para kazandırarak gitse her maç ağzının suyu aka aka izlesen yinede boyle dusunurmuydun.Arabistanmi üzdü seni:)

Hocam premier ligte oynasa çok iyi para kazandırarak gitse her maç ağzının suyu aka aka izlesen yinede boyle dusunurmuydun.Arabistanmi üzdü seni:)
Beni irkcilikla itham ediyorsan ayip edersin. Kac tane evsiz afrikaliya, kalacak yer bulana kadar evimizde baktik. Burada yanlis kisiye elestiri yaptin, hanimla carsida falan multeci gorsek ac misin diye sorar evimize davet ederiz

sen eminim onlarla tokalasmak bile istemezsinn

''Rekor teklifini '' de al git, istemiyoruz seni !!!
Yarın SL de Sane Ziyech gibi çıkarsa"Asla istemiyorum ama"Barış Barış diye umarım inlemeyiz giderse.Cok güveniyoruz gibi geldi Sane ye.Aman Okadar bağlanmayın derim.Baris candır gerisi heyecan.

Beni irkcilikla itham ediyorsan ayip edersin. Kac tane evsiz afrikaliya, kalacak yer bulana kadar evimizde baktik. Burada yanlis kisiye elestiri yaptin, hanimla carsida falan multeci gorsek ac misin diye sorar evimize davet ederiz

sen eminim onlarla tokalasmak bile istemezsinn
Yok yaaaa ne ırkçılığı .düşük lig anlamında dedim.

Evet son transferimiz Barış Alper Yılmaz tüm camiyaya hayırlı uğurlu olsun.

Geri
Üst Alt