GSC Haber Barış Alper Yılmaz Özür Diledi

Bizim millet özür dilemeyi ve hatasını kabul etmeyi zayıflık olarak gördüğü için bu açıklamayı bile beklemiyordum açıkçası.

Tempolu fizikli her bölgede oynayan topçu krizi var futbolda. Özellikle İspanya gibi barça gibi psg gibi sistem takımı değilsen bu adamlara ezilmemek için bu tip topçulardan en az 3 tane ilk 11 ine yerleştirmen gerekiyor. Bizde özellikle boey gittikten sonra bu açığı tek başına kapattı barış. Öyle psg yi barçayı bayerni icardiyle, sarayla, yunusla, leminayla yenemezsin malesef. Barış gibi boey gibi torreira gibi tempolu adamlarla durdurabilirsin sadece.

Artık BARIŞMA zamanı

Kaldığımız yerden devam edelim

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Teklif edilen yüksek meblağ karşılığında çılgına döndüm, bunun üzerine de gemileri yaktım. Ama ben her şeyimi verdim yaa, Galatasaray her şeyin üstünde yaa, her şey Galatasaray için yaa, rekor kırarak omuzlarda gideceğim yaa!!

Masal.

İşi zor, Allah kolaylık versin.

Gayette özür dilemiş işte.

Dışarı kamuoyuna bu durumumu yansıttığım meşgul ettiğim için özür dilerim demiş hala parayı istemeye ve gitmeye sıcak bakıyor ama siyah ekran ve menajerinin yaptıklarından pişman. bu da gayet normal parayı istemesi ve gitmek istemesi. sadece makul bir zaman da gitmek istemeliydi ve kamuoyuna yansıtmamalıydı bu durumu

Mevzu tamamen, kesin olarak kapanınca açıklama yapmış. Bu adamlar aldıkları eğitim, önceki yaşamları(ünlü bir futbolcu olup çok fazla kazanmaya başlamadan önceki yaşamları), önceki yaşamlarında sahip oldukları/olamadıkları ile ünlü olup çok fazla kazanmaya başladıkları, herkesin ilgisinin bunların üzerinde olmaya başladıktan sonraki süreci iyi yönetebilecek donanıma/kaliteye sahip insanlar değiller. O sosyo kültürel olgunluk ve gelişim hiç bir Türk futbolcuda yok hemen hemen. Ozan Kabak, Ergin Keleş gibi istisnalar dışında.

Velhasıl kelam; bu adamlar 10-15 milyon euroluk teklif aldığında sapıtmaları, anormal davranmaları, garip işlere girmeleri falan esasında normal. Yunus'a, Abdulkerim'e veya fenerbahçenin en fenerli Türk topçusuna, bjknin en bjkli Türk topçusuna 10 milyon euroluk teklif gelsin onlar da benzer triplere girerler.

Yaptığı doğru demiyorum, ama eğitimi ve kişisel gelişimi belli her Türk futbolcusu için normal diyorum.

Artık verim almak için biz de mevzuyu halının altına süpürmek zorundayız bir süre taraftar olarak, yapacak bir şey yok.

seni de
seni seveni de sevmiyoruz lanetliyoruz kahrediyoruz

özür paylaşımına bak, dünün aynısı :crushed:

1757514424443.webp

Oldu da bitti masallaaaah

Sahaya dönebilirmiyiz artik, İspanyayı gördükten sonra hiç hainlik, Şeref ve onur gibi meselelerle uğraşmak için vaktimiz olmadığını düşünüyorum.

Not: aciklamayi ve msjlari okumadım bile

Taraftara saygısızlık etmedi bu süreçte. Yönetime yaptı ne yaptıysa, hatalıdır da. Hayatında özür dilemeyi kötü bir şey gibi göre insanların özür beğenmemesi de garip.

ayaklarını uzatarak antrenmanı izledi haberini Ali Naci mi yapmıştı?

Geri
Üst Alt