Haber Barış Alper Yılmaz Takımda Kaldı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yav devam karari alinmis , alinmamis ne ifade ediyor?

Menajeri gidelim dediyse zaten kafasi burada degil demek bu. Bu saatten sonra kendisini nasil affettirecek? Cikip oynar demeyin, oyle kolay degil.

Cikip ozur dileyecek once, ben mallik ettim artik yeniden elimden geleni yapacagim minvalinde konusma yapmali. Yoksa Baris cikip gol atmis atmamis, bana ne burasi Galatasaray.
ilkayın kramponlarını fln temızlemeli tesiste

boşu boşuna oyuncumuzun moralini bozduk.

bakın bu şekilde davranırsak oyuncularımız transfermarktta çakılmaya devam eder.

Hala bugün bile menajeri Maldan kulüple ikna görüşmeleri yapmış.

Biz daha özür dileyip menajerini kovmasını bekliyoruz.

Kesinlikle yaptıklarından pişman değil sadece taraftarın önüne çıkmaktan korkuyor.

Galatasaray.org üzerinden Tuncay Maldan beye özel olarak teşekkür etmeliyiz. onun boktan süreç yürütmesi sayesinde oyuncu bizimle kaldı

Fatih hocanin bir lafi vardi prim olayi sonrasi takima aldığı oyuncular icin "kadroya aldim ama gönlüme almadim!" demisti. Heh iste tam bu noktadayiz artik menejeriyle kina yaksin. Keske neom parasini verseydi de Lookman gelseydi.

Artık dikiş tutmaz. Ben şahsen kendisini artık Galatasaray forması altında görmek istemiyorum. Tamam çok para kazanmak istiyorsun bu gayet normal, ama seni adam yapan yere, transferin sonlarına doğru artistlik yapmak kabul edilemez. Oturursun, devre arası için söz alırsın, Galatasaray da sana kolaylık sağlar, çıkar topunu oynarsın. Sanki asgari ücret alıyor beyefendi. Biraz saygı.

Yönetim yapmaması gereken ne varsa yapıyor yapması gereken ne varsa yapmıyor.
İnşallah tez zamanda bir daha gelmemek üzere giderler. Bir kulüp bu kadar onun bunun elinde oyuncak edilmez.

Bence göndermek için çok güzel rakamlar. 1-2'de dönüşüne dair madde koyarsın olur biter. Devamlı gitmek isteyen bir futbolcuyu takımda barındırmak çok saçma geliyor bana. Ederini bulunca göndermek gerekir. Sonrası bizi ilgilendirmez.

Barış devam kararı vermiş mi? yoksa yine psikolojim bozuldu deyip antrenmana çıkmamazlık yapar mı?

Ne olacak böyle herifi zorla tutunca?

Ulan Lookman falan da değil ortalama üstü bir kanat alıp onu ŞL kadrosuna yazdırsaydık olmaz mıydı?

Ali samiyen habere yapmak istedigim

Punch You Oh No GIF by GritTV

Hala gitmek istiyorsa Türkiye transferi Galatasaray hariç imkansız şeklinde madde koydurup yol vermek lazım.

Başından beri kendisini savunan biri olarak söylüyorum artık bundan hayır gelmez. İllaki maaşına zam yapılmıştır buna rağmen gitmek istiyorsa defolsun artık. Bu arada bu teklifte bence bir şekilde Fener'in parmağı var.

2412DPC0AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt