Haber Barış Alper Yılmaz Takımda Kaldı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya 40 milyon üstüne satın ya da 3 sezon kadrodışı kalsın ibret olarak. Sarılalım falan işlerini geçin, hem hainlik yapacak hem de biz el uzatacağız yok ya

Lookman 1 sene oynamasa değeri 50'den en fazla 40'a, Barış oynamasa değeri 50'den 10'a düşer. Oynamak istemeyen Barış'ı değerini bulmuşken göndermek en iyisi, zaten Araplar dışında isteyen de yok. Keçiören payını dahi halledemeyen yönetim Barış konusunda baş sorumludur. Barış' ı gönderip yerini doldurmazdak bu süreçte hem maddi anlam da hem de sportif anlamda Barış konusunda zarar edeceğiz.

Gönder Barış'ı 3-5 bakmadan al Lookman'ı işte.

Vallahi billahi sinirden üstümü yırtacağım. Kontenjanda var. Yapsanıza şu hamleyi.

Bunlar Galatasaray'lı değilde ajan gibi çalışıyorlar resmen.

şu haberleri yazmanın mantığı ne? gs'a yararı ne? bir sus ya etkileşimine başlayacağım. hassas konu. gidecekse gider, kalacaksa kalır. neden harlayıp harlayıp duuruyor bu mevzuyu bu hesap?

Ya bu 40 M + kecioren payinmuhabbeti dogruysa neyin kasintisinda baskan?

Ver al lookmani kapat konuyu?

Bence göndermek için çok güzel rakamlar. 1-2'de dönüşüne dair madde koyarsın olur biter. Devamlı gitmek isteyen bir futbolcuyu takımda barındırmak çok saçma geliyor bana. Ederini bulunca göndermek gerekir. Sonrası bizi ilgilendirmez.
Neden - sonuc ve sonrasina dair muhakeme yapmazsan guzel, satalim diyebilirsin. Barisi satarsin ayni aptalligi kerem soytarisinda yaptigin gibi. Ondan sonra her Agustosun ikinci yarisi bir ahlaki bozuk ben gidicem diye tutturur. Ya da bu kangreni gerekirse futbolcuyu kesmegi goze alip kokunde kurutursun. Inter bak nasil buyuk klup dersi veriyor ki Hakan onlardasu an Baris'in bizde oldugu kadar degerli degil.
Transfer donemi sonunda Sattigin an futbolcu menajer kaprisine yenilmis olursun.

şu haberleri yazmanın mantığı ne? gs'a yararı ne? bir sus ya etkileşimine başlayacağım. hassas konu. gidecekse gider, kalacaksa kalır. neden harlayıp harlayıp duuruyor bu mevzuyu bu hesap?
Salakça gerçekten, bırak doğru bile olsa bırak sessiz kal insanları germekten başka neye yarayacak

Sakin buna 5 milyon felanda vermeyin. Yunusun ugurcanin 2.5 3 milyon aldigi yerde bunun 5 milyon almaya hakki yok

adam gitmek için bir suratlarına küfür etmediği kaldı zorla tutuyorlar bizi istemeyeni ne zamandan beri yalvar yakar takımda tutuyoruz ne rezillik bu parayı getirdiyse defolsun gitsin yok getirmeyip tantana yapıyorsa paf takımına neden göndermiyorsunuz hala zam yapmaya çalışıyorsunuz.

adam gitmek için bir suratlarına küfür etmediği kaldı zorla tutuyorlar bizi istemeyeni ne zamandan beri yalvar yakar takımda tutuyoruz ne rezillik bu parayı getirdiyse defolsun gitsin yok getirmeyip tantana yapıyorsa paf takımına neden göndermiyorsunuz hala zam yapmaya çalışıyorsunuz.
Bu kodum sözleşmeleri niye yapılıyor o zaman

Niye 2 zırladı diye az paraya bırakalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt