Haber Barış Alper Yılmaz Takımda Kaldı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yönetimin nadir doğru kararlarından biri bunu göndermemek. Yönetim dedi ki ben istersem satarım, istemezsem satmam köpek gibi sözleşmenin şartlarını yerine getirirsin. Doğru karar, kafası esen gidemez. 1 aya kalmaz mecbur oynayacak. Bu ısrarın altında fb olabilir, ayık olalım.

bardak kırıldı bir kere. takımda huzursuzluktan başka bişey çıkartamaz bu saatten sonra. ilk kötü performansında önce sahip çıkalım oyuncuyu kazanımcılar yuhalar.

Hain her zaman haindir.

bir kaç saate cl listesini vereceğiz. bakalım olacak mı, olmayacak mı?

Her oyuncu farkli sebeplerden dolayi takimindan ayrilmak isteyebilir, bu hainlik falan degil. Bence takimdan ayrilmak istedi diye ozur dilemesinede gerek yok.
Gecen sene Osimhen takimindan ayrilmak istedi ve kiraladik, Frankowski ayni sekilde. Hakan Calhanoglu’da takimindan ayrilmak istiyor, beni alin Sampiyonlar Ligi’nde oynamasam bile olur diye aciklama yapiyor; bu hainlik mi ? O zaman niye helal olsun mutlaka alinmali yaziliyor.
Futbolcu sahaya ciktiginda elinden geleni yapmiyorsa, hainlik budur. Baris ilk iki hafta sahaya cikti ve belkide takimin en iyisiydi.

Yönetimden neden açıklama yok ne yapılacağına dair?3 yıl oynatmayacaksanız oynatmayın yada 40m euroya satacaktınız.

İyi bari Kavukcu taraftarın artık ona çok iyimser bakmadığının farkında yoksa ilkay transferi üstüne tutamazdık herifi hemen 3 5 tane açılışa koşar şov üstüne şov yapardı

Bunun sonuda sütübozukoğlu gibi olur. Siz para ederken satmayın. Çapsız yöneticiler.

boş boş kendinizi kurup yazmayın şuraya. fblilerin ekmeğine yağ sürmeyin. az sabırlı olun. işin iç yüzünü öğreneceksiniz zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt