GSC Haber Barış Alper Yılmaz Takımda Kaldı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan ne paraya tapar insanlarsınız siz ya, hadi Avrupa'da düzgün bir takımdan gelse teklif neyse diyeceğim de, elin arabı için Galatasaray camiasını karşısına alır mı bir insan, hiç mi aklın çalışmıyor Barış senin. Zaten seneye nereye döneceğin de belli. Yuh olsun sizin gibi Galatasaraylı taklidi yapanlara. Sizler paranın esiri olmuşsunuz, iki paralık adamlarsınız

Herif 3 yıl oynayıp sakalına bakacak...
Çok kızmıyorum ama böyle bitmemeliydi Barışla olan hikaye.
Menejeri tam bir çingene

İstenilen bonservisi vermeden gidemez ,bugün dursun ise noktayı koydu 50 verirlerse gidebilir

Gerekiyorsa 3 yıl kadro dışı kalsın ama kimseye boyun eğmeyin. Şu duruşu sergileyin tüm yanlışlarını silip şampiyonlar ligini kazandırmış kadar efsane anarım bu yönetimi. Sözleşmesi bitince menajeri ile birlikte ister neom'a ister Keçiörengücüne gidebilirler. Avrupada yap bakalım, bana söz verildi ama beni bırakmıyorlar ben gidecem banane yeaa diye hareketler. Ya yeni sözleşme imzalama ya da sözleşmeye şu kadar paraya serbest kalırım diye madde koy.

Kardeşim sen daha bu kulüpte kalmak anlamına gelen sözleşmeyi yeni imzalamadın mı. Bu neyin tantanası. Sözleşmen var eşşek gibi işini yapacaksın.

Barişin performansi eleştirildigi sirada bile savundum ama beni şok etti gercekten hadi diger meymenetsiz yapardida sen niye yaptin?

Menajerinin basın ayağını yağız yapıyor. Bütün haberleri, miktarı miktarına yazıyor. Açıklama yapacaklarını da önceden yazmış. Tam hain bunlar

İnşallah. Köpek çekilmeli, ağlaya ağlaya stadı terketsin.
kimseye bi faydası yok o hareketin ya. kulüpte hangi mal söz verdiyse istediğimiz para farkını o cebinden versin.
bu menajer batağından kurtarmak lazım oyncuları. çoğu da fb ye çalışıyor anasını satayim. tarih atıyorm 22.08.2025 barıs ın tr ye dönüşü fb üzerinden olursa sasırmayın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt