GSC Scout Barış Alper Yılmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her şeyden önce bu transfer önümüzdeki dönemin habercisi gibi bu tarz gençlere yönelmek beni daha çok heyecanlandırıyor. Başarılır olur umarım

İnşallah çok başarılı olur, Kerem ile beraber katkıları bu sene üst düzey olur.

Bir dakika izlemedim nasıl oyuncu hiç fikrim yok ama nedense doğru transfer stratejisi olarak geliyor bana Kerem gibi

Ensemizde boza pisirilirken bu arkadasimiza verecegimiz bonservis ucreti beni rahatsiz etti.

bu keçiren zaten melih'in oğlunun takımı. ortalık çok karışırsa son gün piyasada olmayan fener'e zorla kaktırırlar rize gibi.

Manasız bir transfer. 21 yaş genç bir yaş değil futbol için artık , kaldı ki bu elemanın da geldiği lig itibariyle fundamental eksikleri olması kuvvetle muhtemel. Kerem tuttu diye ki bence kesinlikle çok büyük eksikleri var onun da , böyle topçulara balıklama atlamak yanlış.

Kerem eksikleri var buna gerek yok. Sonra arda , Ömer Bayram oynayınca laf et . Bizim taraftar incelenmeli

RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eger teknik olarak donanimli degilse tam bir Sefa Yilmaz goruntusu var kendisinin

Manasız bir transfer. 21 yaş genç bir yaş değil futbol için artık , kaldı ki bu elemanın da geldiği lig itibariyle fundamental eksikleri olması kuvvetle muhtemel. Kerem tuttu diye ki bence kesinlikle çok büyük eksikleri var onun da , böyle topçulara balıklama atlamak yanlış.

evet, arka taraf nanayken ilk yatırımı en zengin pozisyonumuza yapmamız biraz ilginç.

Onyekuru gelmiyorsa makul buluyorum 3 yerlimizden 1 tanesini Kerem/Barış Alper rotasyonuna harcayabiliriz ama sağ tarafa asist özelliği olan kreatif bir sağ açık şart.

Geldi galiba, hayırlı olsun...Alıcı gözle izlediğim 5-6 maçta edindiğim intiba, büyük takımda hücum ağırlıklı oynamak için gereken kreatif özelliklere sahip bir futbolcu olmadığı yönünde; yanılmış olmayı umarım...

Mevkisini bulamamış bir hal gördüm, nacizane. Ya bir şekilde oynadığı mevkiye uygun gelişim gösterecek, ya farklı bir pozisyona evrilecek, ya da kaybolup gidecek...

Oyuncuyu tanımıyorum , izlemedim , en ufak bir fikrim yok.

O yüzden yorum yapamam.

Umarım çok başarılı olur.

Teşekkürler , iyi forumlar.

Birkaç videosunu izledim pek bi numarasını göremedim düz oyuncu görüntüsü var topa vuruşları iyi gibi sadece. Açıkçası ben bizim takım için kreatif anlamda yeterli görmesemde gelirse genç oyuncuyu destekleriz.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt