Halim Kırıkçı
Tek Yumruk
- 12 Ocak 2011
- 68.119
- 35.216
- 3.758
Maalesef tamamen eksik bilgiler yanlış bilgiler, o yüzden düzeltme yapayım,insanlarda yanlış biliyor yoksaFutbol tarihinde ilk kez bir oyuncu zamanlı-zamansız transfer yapmak istiyor sanki?! Yaptığı hareket hiç hoş olmadı elbette ama kulüp menfaatleri düşünülmek zorunda ve 35-40 milyon çok büyük para; Osimhen için 75 verildi diye PSG-City filan olmadık nitekim ki onlar bile yeri geliyor, üç kuruşun hesabını yapıyor. Dediğim gibi, bu rakamlar Barış için tavan seviyesidir. Yarın da Davinson gitmek istese 100 mü isteyeceksin? 30 getirirse o da gider. FİFA-UEFA her daim futbolcuyu kayırıyor; bunlara hazırlıklı olamayan daha büyük kaybeder.
Fifa sadece oyuncu yanlışı degil ,sen maaşını vermezsen yada haksız fesih yaparsan ozaman fifa oyuncudan yana su yapılan piçlik karşısında fifabin kuralları acik ingilizce bilenler okuyabilir ,kulüp ve menajerler su an suç işliyor hem fifaya hemde hukuki olarak başvuru ve yaptırım hakkımız var menajerlerin lisansları dahi iptal edilebilir
Gelelim oyuncuya kafasına gore ben idmana çıkmıyorum dedikçe kulüp ihtar çeker ve para cezası keser eylem devam ederse hem fifaya hem noter onaylı oyuncuyu şikayet hakkı var ve yaptırımları cok ağır
Burada tek tek yazmayayım. Menajer arkadaşım var epey detaylara hakimim
Su an eli güçlü olan gs kulübü iken 40 milyona verilsin demek dalga geçmektir, avrupa kulüpleri icin evet baris icin max 40a çıkarlar ama bu çöl develeri icin 40 milyon çerez parası üstelik kulübü kasıtlı olarak zor duruma düşüren 10 gün kala yapılan bir durum
Su saatten sonra para önemli değildir gs kulübünün arma değeri önemlidir, taviz verilirse bundan sonraki tavizler onu açılır hiçbir oyuncu kulüpten büyük değildir, baris efendi ve fenerli menajerleri yaptığı piçlik sebebiyle bunu anlayacaklar yönetim asla taviz vermemeli asla