Üye Görüşü Barış Alper Yılmaz'ın Akıbeti

Barış Alper Yılmaz'ın Akıbeti Ne Olmalı?

• Süresiz Kadro Dışı Kalmalı

• Uyarı Almalı Takım Çıkarları Doğrultusunda Affedilmeli

• Transferine Klüp Şartlarında İzin Verilmeli

• GALATASARAY Kulübüne Karşı Bu Saygısızlık En Ağır Şekilde Cezalandırılmalı

• Barış Alper Kim Oluyor?

• Barış Alper Diye Birini Artık TANIMIYORUZ

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Futbol tarihinde ilk kez bir oyuncu zamanlı-zamansız transfer yapmak istiyor sanki?! Yaptığı hareket hiç hoş olmadı elbette ama kulüp menfaatleri düşünülmek zorunda ve 35-40 milyon çok büyük para; Osimhen için 75 verildi diye PSG-City filan olmadık nitekim ki onlar bile yeri geliyor, üç kuruşun hesabını yapıyor. Dediğim gibi, bu rakamlar Barış için tavan seviyesidir. Yarın da Davinson gitmek istese 100 mü isteyeceksin? 30 getirirse o da gider. FİFA-UEFA her daim futbolcuyu kayırıyor; bunlara hazırlıklı olamayan daha büyük kaybeder.
Maalesef tamamen eksik bilgiler yanlış bilgiler, o yüzden düzeltme yapayım,insanlarda yanlış biliyor yoksa
Fifa sadece oyuncu yanlışı degil ,sen maaşını vermezsen yada haksız fesih yaparsan ozaman fifa oyuncudan yana su yapılan piçlik karşısında fifabin kuralları acik ingilizce bilenler okuyabilir ,kulüp ve menajerler su an suç işliyor hem fifaya hemde hukuki olarak başvuru ve yaptırım hakkımız var menajerlerin lisansları dahi iptal edilebilir
Gelelim oyuncuya kafasına gore ben idmana çıkmıyorum dedikçe kulüp ihtar çeker ve para cezası keser eylem devam ederse hem fifaya hem noter onaylı oyuncuyu şikayet hakkı var ve yaptırımları cok ağır
Burada tek tek yazmayayım. Menajer arkadaşım var epey detaylara hakimim
Su an eli güçlü olan gs kulübü iken 40 milyona verilsin demek dalga geçmektir, avrupa kulüpleri icin evet baris icin max 40a çıkarlar ama bu çöl develeri icin 40 milyon çerez parası üstelik kulübü kasıtlı olarak zor duruma düşüren 10 gün kala yapılan bir durum
Su saatten sonra para önemli değildir gs kulübünün arma değeri önemlidir, taviz verilirse bundan sonraki tavizler onu açılır hiçbir oyuncu kulüpten büyük değildir, baris efendi ve fenerli menajerleri yaptığı piçlik sebebiyle bunu anlayacaklar yönetim asla taviz vermemeli asla

Defolsun gitsin. Biz de lookman, akanji, İlkay ve Ederson çeker anasını belleriz

Galatasaray, Barış Alper Yılmaz'ı süresiz kadro dışı bıraktı. (Taktik Mania)

Sezona başlamışsın fırtına gibi önünde şampiyonlar ligi var dünya kupası var bir günde nasıl kariyerinin içine ettin tebrikler. Ben yönetimin yerinden olsam 100 milyon euro verseler satmam kemerburgaz ı bile kullandırtmam bırakırım 3 sene çürüsün

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

40 milyon neti ayrica Keçiörenin payını versinler Barışın yolu açık olsun. Emekleri için tşk.edelim.

Gecen sezon bir avrupa maci oncesi basin toplantisinda kendisine sorulan: "Osimhen gibi bir yildiz ile oynamak nasil bir duygu" gibi bir soruya; "Onlarda benimle oynuyor" gibi bir cevap vermisti, o zaman biraz karakterini yadirgamistim. Kendini super star ilan etmis eleman ama bizim haberimiz yok.

Maalesef tamamen eksik bilgiler yanlış bilgiler, o yüzden düzeltme yapayım,insanlarda yanlış biliyor yoksa
Fifa sadece oyuncu yanlışı degil ,sen maaşını vermezsen yada haksız fesih yaparsan ozaman fifa oyuncudan yana su yapılan piçlik karşısında fifabin kuralları acik ingilizce bilenler okuyabilir ,kulüp ve menajerler su an suç işliyor hem fifaya hemde hukuki olarak başvuru ve yaptırım hakkımız var menajerlerin lisansları dahi iptal edilebilir
Gelelim oyuncuya kafasına gore ben idmana çıkmıyorum dedikçe kulüp ihtar çeker ve para cezası keser eylem devam ederse hem fifaya hem noter onaylı oyuncuyu şikayet hakkı var ve yaptırımları cok ağır
Burada tek tek yazmayayım. Menajer arkadaşım var epey detaylara hakimim
Su an eli güçlü olan gs kulübü iken 40 milyona verilsin demek dalga geçmektir, avrupa kulüpleri icin evet baris icin max 40a çıkarlar ama bu çöl develeri icin 40 milyon çerez parası üstelik kulübü kasıtlı olarak zor duruma düşüren 10 gün kala yapılan bir durum
Su saatten sonra para önemli değildir gs kulübünün arma değeri önemlidir, taviz verilirse bundan sonraki tavizler onu açılır hiçbir oyuncu kulüpten büyük değildir, baris efendi ve fenerli menajerleri yaptığı piçlik sebebiyle bunu anlayacaklar yönetim asla taviz vermemeli asla
Futbolcunun alacağı cezadan ne olur, kulübe faydası ne? Karşı kulübün alacağı hakeza. Konuşulan bedellerin Barış için 'tavan' olduğunu söylüyorum; bu bedelleri ödeyen tek bir Avrupa kulübü çıktı mı? Kendisine o maaşı zaten vermezler. Kulübün kasasına girecek paraya bakarım; EPL ye yahut çöle gitmesinden bana ne? Diyelim bir EPL kulübü 30, Araplar 50 milyon teklif etti; EPL diye 30 a mı razı olacaksın?..

Futbolcunun alacağı cezadan ne olur, kulübe faydası ne? Karşı kulübün alacağı hakeza. Konuşulan bedellerin Barış için 'tavan' olduğunu söylüyorum; bu bedelleri ödeyen tek bir Avrupa kulübü çıktı mı? Kendisine o maaşı zaten vermezler. Kulübün kasasına girecek paraya bakarım; EPL ye yahut çöle gitmesinden bana ne? Diyelim bir EPL kulübü 30, Araplar 50 milyon teklif etti; EPL diye 30 a mı razı olacaksın?..
Her oyuncunun bir bedeli vardır fakat transfer bitimine 10 gün kala seni aleni zora sokmak isteyen kötü niyetli oyuncuya kolaylık sağlanmaz bunu dünyada tüm kulupler aynı şekilde yapar
İlla istiyorlarsa ozaman teklifi getiren develer olduğu icin max şekilde somurmke gerek onlar icin 40 50 basit paralar hatta keçi payı bile alinmali
Son dk as ve en önemli oyuncuyu istiyorsan bedeline katlanacaksin, fidanın yaptırımları oyuncu ve menajer nezlde tahminlerden cok daha fazla

Her oyuncunun bir bedeli vardır fakat transfer bitimine 10 gün kala seni aleni zora sokmak isteyen kötü niyetli oyuncuya kolaylık sağlanmaz bunu dünyada tüm kulupler aynı şekilde yapar
İlla istiyorlarsa ozaman teklifi getiren develer olduğu icin max şekilde somurmke gerek onlar icin 40 50 basit paralar hatta keçi payı bile alinmali
Son dk as ve en önemli oyuncuyu istiyorsan bedeline katlanacaksin, fidanın yaptırımları oyuncu ve menajer nezlde tahminlerden cok daha fazla
Kadroda kaybetmeyi istemeyeceğim 1 numaralı adam Barış idi, yerli vs. Ama olan oldu ve kulüp de bu girişimden gayet haberdardı; teklifi kabul etmediler, biliyoruz ki rakam 2 katı olsa balıklama atlarlardı. Adamlar 35 i gözden çıkarmış, sağlam durarak bunu mesela 45 e çekmek 'max şekilde sömürmek' olur işte.

Örnek Osimhen. Adamlar gerekirse kadro dışı bırakırız ama yinede o paralara vermeyiz dediler. Hâlâ elimiz zayıflarmış kadro dışı bırakırsak tezini savunan onlarca adam var

Osimhen örnek veriliyor hep de adam faal santrforlar arasında ilk 5 değilse bile rahat ilk 10 dadır. Kanat oyuncusu olarak Barış ilk 20 ye girebilir mi de 60-70 beklenti oluşturalım?

Burada benim gibi birkaç kişi toz kondurmazken, kendisine birkaç gol kaçırdı diye 'çöp' muamelesi çekmeye çalışanlar söylüyor bunu üstelik. Kulüp hesabına 35+ para bırakacak her anlaşma kabulümdür. Goygoyculuk aldı yürüdü yine...

Geri
Üst Alt