- 16 Haziran 2010
- 208.736
- 162.427
- 6.838
Goruntunun tamamini buldum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Solda top görünüyordu maçta. Sağda görünmüyorSoldakinde topu görmeden yorum yapılmaz
Bu pozisyon tertemiz pozisyondu mac oynanirken SEN bile ofsayt yok dedin olm.Barışın da ayağı havada sanki
Teknolojiyi kullananda sıkıntı olabilir. Topun oyuncudan çıkış anını yanlış tespit edebilir bilerek vardaki adamTeknoloji ilede kavga edeceksek isin icinden cikamayiz bence art niyet yok.Teknolojide sorun olabilir bilemem ama bunlari kovalarsak yandik.gecen sene şl de 2 tane golumuz gitti boyle yapicak bisey yok
Yarı oto şeyine güveniyorum ben. 1 ibnelik warsa da milimlik yapacak 1 şey yokSolda top görünüyordu maçta. Sağda görünmüyor
Besiktas macindaki cizilen ofsayt cizgisini hatirliyormusun?Bu 3d ofsayt çizgisini yabancı firma yapıyormuş bizimkilere müdahale etme şansı tanımıyorlarmış o yüzden görüntü de oynama yapılamaz. Adamlar burada patlayacak skandalla firma kapanma noktasına gelir güvenirlikleri sarsilirsa. Tüm büyük organizasyonlara bu firma bakıyor.
Yarı otoda topun çıkış anını göstermeden güvenmiyorum şahsen.Yarı oto şeyine güveniyorum ben. 1 ibnelik warsa da milimlik yapacak 1 şey yok
Walla Belçikalı çizdi bu sefer. Sanmıyom kasıtlı bir şey olsunYarı otoda topun çıkış anını göstermeden güvenmiyorum şahsen.
O an banada öyle geldi daha sonra hiç konuşulmadıBunu bilmem ama yediğimiz golde kornerden kesilen orta dışardan geliyor gibi.
tam çizgide görüntü olmaması çok yanıltıyor perspektif olarak ama bence BAY'ın sağ ayak hataylıya göre daha kaleye yakın (soldaki 6pas çizgisine göre)
Beşiktaş maçlarına hiç bakmıyorum.Besiktas macindaki cizilen ofsayt cizgisini hatirliyormusun?
Gidip şerefsiz birini buldularsa mamalanma ihtimali olabilir. Bu tff olduğu sürece herşey beklenirWalla Belçikalı çizdi bu sefer. Sanmıyom kasıtlı bir şey olsun
Bence ayni hizadalar ama iste santimlik ise donuyor burada.tam çizgide görüntü olmaması çok yanıltıyor perspektif olarak ama bence BAY'ın sağ ayak hataylıya göre daha kaleye yakın (soldaki 6pas çizgisine göre)
perspektif yüzünden bu alıntıdan çıkarım yapmak çok zor - bence hata yok