GSC Haber Barış Alper'in Ofsayt Gerekçesiyle İptal Edilen Gole Müdahale Edilmiş İddiası

Goruntunun tamamini buldum

1737144862413.webp

Bu 3d ofsayt çizgisini yabancı firma yapıyormuş bizimkilere müdahale etme şansı tanımıyorlarmış o yüzden görüntü de oynama yapılamaz. Adamlar burada patlayacak skandalla firma kapanma noktasına gelir güvenirlikleri sarsilirsa. Tüm büyük organizasyonlara bu firma bakıyor.

Teknoloji ilede kavga edeceksek isin icinden cikamayiz bence art niyet yok.Teknolojide sorun olabilir bilemem ama bunlari kovalarsak yandik.gecen sene şl de 2 tane golumuz gitti boyle yapicak bisey yok
Teknolojiyi kullananda sıkıntı olabilir. Topun oyuncudan çıkış anını yanlış tespit edebilir bilerek vardaki adam

Bu 3d ofsayt çizgisini yabancı firma yapıyormuş bizimkilere müdahale etme şansı tanımıyorlarmış o yüzden görüntü de oynama yapılamaz. Adamlar burada patlayacak skandalla firma kapanma noktasına gelir güvenirlikleri sarsilirsa. Tüm büyük organizasyonlara bu firma bakıyor.
Besiktas macindaki cizilen ofsayt cizgisini hatirliyormusun?

Teknolojiye güvenmeliyiz. Evet Mhk, Tff kötü niyetli olunca güvensizliği anlıyorum ama bu kadar gidince artık futboldan zevk alamaz hale geliriz ki zaten sağ olsunlar bunu minimuma indirdi Fb yönetimi, Mhk ve Tff'si. Artık sadece şampiyonluktan çok tekrar futboldan zevk almaya dönmeliyiz bir çok duyguyu yaşattığı için futbol bu kadar güzel Tff, Mhk ve Fb yönetimi bunu ne kadar unutturmaya çalışsa da kendi başarısızlıkları yüzünden unutmamalıyız.

Buradan bir şey bulmaya gerek yok agalar

8jk Rize maçında yada başka maçlarda da benzer şeyler olduğu için birsey diyemiyorum acikcasi bu ofsayt olaylarına teknoloji diye

tam çizgide görüntü olmaması çok yanıltıyor perspektif olarak ama bence BAY'ın sağ ayak hataylıya göre daha kaleye yakın (soldaki 6pas çizgisine göre)

perspektif yüzünden bu alıntıdan çıkarım yapmak çok zor - bence hata yok
Bence ayni hizadalar ama iste santimlik ise donuyor burada.

Geri
Üst Alt