GSC Haber Barış Alper'in Ofsayt Gerekçesiyle İptal Edilen Gole Müdahale Edilmiş İddiası

Bence ayni hizadalar ama iste santimlik ise donuyor burada.
maalesef orda da güvenmek zorundayız teknolojiye

bence tamamen saçmalık o toleransın tanınması lazım futbol akıcı olsun diye - 50 tane oldu ayakkabı burnu yüznden gol iptalleri

o kadarına iniyorsak teknik masada olsun var TV si yerine kenarda basket gibi zırt pırt dakikalarca bksınlar gerekirse - tempo mempo mahfolur o kafada.

o yzüden diyorum ya hep 5 cm falan tölerans eklenmeli ofansif oyuncunun avantajına madem teknoloji var.

gol olabilir ama olmayabilir de

bunlara takılırsak büyük hata yaparız

bugün puanı bu yüzden vermedik

ayrıca VAR art niyetli olsa o penaltıyı vermezdi kimse de neden vermedin diyemezdi

o verilebilir ama verilmeyebilir de bir penaltı idi

maalesef orda da güvenmek zorundayız teknolojiye

bence tamamen saçmalık o toleransın tanınması lazım futbol akıcı olsun diye - 50 tane oldu ayakkabı burnu yüznden gol iptalleri

o kadarına iniyorsak teknik masada olsun var TV si yerine kenarda basket gibi zırt pırt dakikalarca bksınlar gerekirse - tempo mempo mahfolur o kafada.

o yzüden diyorum ya hep 5 cm falan tölerans eklenmeli ofansif oyuncunun avantajına madem teknoloji var.
Hangi mactaydi hatirlamiyorum ama bizim attigimiz bir golde oyuncunun gotu yuzunden VAR ofsayt vermisti, harbi gote bakip 4-5 santim ofsayt mi olunur bu teknoloji bunlara bakmamali dedidin gibi biraz tolerans hakki olmali ofansif oyuncu icin.

Hangi mactaydi hatirlamiyorum ama bizim attigimiz bir golde oyuncunun gotu yuzunden VAR ofsayt vermisti, harbi gote bakip 4-5 santim ofsayt mi olunur bu teknoloji bunlara bakmamali dedidin gibi biraz tolerans hakki olmali ofansif oyuncu icin.
bjknin maçımıydı - fenerin mi - herif efsane koşu atıp arapası almıştı iptal edilmişti .

o efora o tolerans feda olsun misal - oda burun ucuyla iptal olmuştu.

çok saçma yav.

bunlara ihtiyaç yok

capsleride doldurmuş - karşı tarafın tivitleri gibi olmuş bu .

geçiniz...bunlarla uğraşacaksak sezon bitmez.

bir şeyin üzerine gidilecekse ilk yarıdaki penaltının üzerine gidilmeli - süreci değiştirebilirdi

içeri 1-1 girince 60ta öne geçmiş olabilirdin

açılan hataya 2 3 tane daha atardın kontradan.

gol olabilir ama olmayabilir de

bunlara takılırsak büyük hata yaparız

bugün puanı bu yüzden vermedik

ayrıca VAR art niyetli olsa o penaltıyı vermezdi kimse de neden vermedin diyemezdi

o verilebilir ama verilmeyebilir de bir penaltı idi
Vermediği penaltı asıl skandaldı ama bu maç hakem üzerinden, ne bileyim teknoloji üzerinden okumaktan sıkıldım ona yazılacak maç değildi. Avrupa maçlarında olabilecek hatalar oldu. Futbol konuşamaz hale geldik. Bu kadar pozisyon neden kaçırıyoruz biz? Bu maçlık bir şey değil çünkü bu puan kaybettiğimiz çoğu maçta hep çok pozisyon kaçırdık. Florya'daki sahaların kötü olması mı yada psikolojik mi nedeni? Bunu nasıl geliştirebiliriz mesela teknolojik bir alet, ekstra şut antrenörü yada psikolog mu? Bunları biraz tartışalım artık. Fb yönetimi kendi başarısızlığını gizlemek için soktu Türk futbolunu bir kısır döngünün içine o yüzden Türk futbolu ilerleyemiyor hiç.

Gomis miydi oyuncu acaba?

bunu paylasmak yerine bayin ceza sahasi icinde ayagina basilan pozisyonu koysaniza

net penaltiydi o hareket

Vermediği penaltı asıl skandaldı ama bu maç hakem üzerinden, ne bileyim teknoloji üzerinden okumaktan sıkıldım ona yazılacak maç değildi. Avrupa maçlarında olabilecek hatalar oldu. Futbol konuşamaz hale geldik. Bu kadar pozisyon neden kaçırıyoruz biz? Bu maçlık bir şey değil çünkü bu puan kaybettiğimiz çoğu maçta hep çok pozisyon kaçırdık. Florya'daki sahaların kötü olması mı yada psikolojik mi nedeni? Bunu nasıl geliştirebiliriz mesela teknolojik bir alet, ekstra şut antrenörü yada psikolog mu? Bunları biraz tartışalım artık. Fb yönetimi kendi başarısızlığını gizlemek için soktu Türk futbolunu bir kısır döngünün içine o yüzden Türk futbolu ilerleyemiyor hiç.
Yüzde yüz katılıyom

Değişim istiyosak ona göre davranmalıyız

Bazı rtaşlarda Fb bunu yapıyor biz yapmazsa onlar avantaj elde edecek güdüsü var bunu anlıyom haksız da değiller. Fakat GS bu alanda öncü olmalı bu cendereden çıkarmalıyız futbolu

Yüzde yüz katılıyom

Değişim istiyosak ona göre davranmalıyız

Bazı rtaşlarda Fb bunu yapıyor biz yapmazsa onlar avantaj elde edecek güdüsü var bunu anlıyom haksız da değiller. Fakat GS bu alanda öncü olmalı bu cendereden çıkarmalıyız futbolu
Böyle gidersek futbolu bir kere kaybedeceğiz Arabistan'ın bile arkasına düşeceğiz bu gelirlerde bu yıldızlarda olmayacak iş işten geçmiş olacak o zaman. Zaten bu Ali Koç ve yönetiminden en büyük nefret etme sebebim bu futbolun sadece sonunda şampiyonlukta değil sürecinden de keyif alırsın, kötü gittiğin sezonda bile üzülürsün, kızarsın belki alt yapıdan oyuncu çıkarırsın ona mutlu olursun. Ali Koç ve yönetimi, insanların futbol konuşma- futbolun sürecinden keyif alma zevkini ellerinden aldı.

Böyle gidersek futbolu bir kere kaybedeceğiz Arabistan'ın bile arkasına düşeceğiz bu gelirlerde bu yıldızlarda olmayacak iş işten geçmiş olacak o zaman. Zaten bu Ali Koç ve yönetiminden en büyük nefret etme sebebim bu futbolun sadece sonunda şampiyonlukta değil sürecinden de keyif alırsın, kötü gittiğin sezonda bile üzülürsün, kızarsın belki alt yapıdan oyuncu çıkarırsın ona mutlu olursun. Ali Koç ve yönetimi, insanların futbol konuşma- futbolun sürecinden keyif alma zevkini ellerinden aldı.
Bunları yok etme fırsatı elimizde ama yine tepiyoz gibi görünüyor

Geçen sezon içerde koysak yok etmiştik bu herifi

Şimdi yine Fb maçına kadar kayıpsız gidip o maçta osurtsak yine yok edecektik

Fakat milleti terörize etmeğe devam edecek gibi duruyor. Paranın satın alamadığı çok az şey var maalesef. Biz de o öldürücü darbeyi bir türlü vuramıyoz

Fener gibi ağlamak olmaz bunu fenerliler yapar. Sen bulduğunu atacaksin

hakkımızı yediler isyan ediyorum!

Bu da birşey mi, auta giden toptan gol yedirdiler bize bu ülkede, milyonların gözü önünde. Ona bile ses çıkmadı, iyiler kazanır diyip geçiştirdi bu saçma sapan yönetim.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt