Evren Caglayan
10 Numara!
- 22 Eylül 2014
- 17.032
- 12.417
- 1.418
Bos islerle ugrasmayin kardesim atsaydin elli tane kacirdin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
maalesef orda da güvenmek zorundayız teknolojiyeBence ayni hizadalar ama iste santimlik ise donuyor burada.
Hangi mactaydi hatirlamiyorum ama bizim attigimiz bir golde oyuncunun gotu yuzunden VAR ofsayt vermisti, harbi gote bakip 4-5 santim ofsayt mi olunur bu teknoloji bunlara bakmamali dedidin gibi biraz tolerans hakki olmali ofansif oyuncu icin.maalesef orda da güvenmek zorundayız teknolojiye
bence tamamen saçmalık o toleransın tanınması lazım futbol akıcı olsun diye - 50 tane oldu ayakkabı burnu yüznden gol iptalleri
o kadarına iniyorsak teknik masada olsun var TV si yerine kenarda basket gibi zırt pırt dakikalarca bksınlar gerekirse - tempo mempo mahfolur o kafada.
o yzüden diyorum ya hep 5 cm falan tölerans eklenmeli ofansif oyuncunun avantajına madem teknoloji var.
bjknin maçımıydı - fenerin mi - herif efsane koşu atıp arapası almıştı iptal edilmişti .Hangi mactaydi hatirlamiyorum ama bizim attigimiz bir golde oyuncunun gotu yuzunden VAR ofsayt vermisti, harbi gote bakip 4-5 santim ofsayt mi olunur bu teknoloji bunlara bakmamali dedidin gibi biraz tolerans hakki olmali ofansif oyuncu icin.
Vermediği penaltı asıl skandaldı ama bu maç hakem üzerinden, ne bileyim teknoloji üzerinden okumaktan sıkıldım ona yazılacak maç değildi. Avrupa maçlarında olabilecek hatalar oldu. Futbol konuşamaz hale geldik. Bu kadar pozisyon neden kaçırıyoruz biz? Bu maçlık bir şey değil çünkü bu puan kaybettiğimiz çoğu maçta hep çok pozisyon kaçırdık. Florya'daki sahaların kötü olması mı yada psikolojik mi nedeni? Bunu nasıl geliştirebiliriz mesela teknolojik bir alet, ekstra şut antrenörü yada psikolog mu? Bunları biraz tartışalım artık. Fb yönetimi kendi başarısızlığını gizlemek için soktu Türk futbolunu bir kısır döngünün içine o yüzden Türk futbolu ilerleyemiyor hiç.gol olabilir ama olmayabilir de
bunlara takılırsak büyük hata yaparız
bugün puanı bu yüzden vermedik
ayrıca VAR art niyetli olsa o penaltıyı vermezdi kimse de neden vermedin diyemezdi
o verilebilir ama verilmeyebilir de bir penaltı idi
Gomis miydi oyuncu acaba?Hangi mactaydi hatirlamiyorum ama bizim attigimiz bir golde oyuncunun gotu yuzunden VAR ofsayt vermisti, harbi gote bakip 4-5 santim ofsayt mi olunur bu teknoloji bunlara bakmamali dedidin gibi biraz tolerans hakki olmali ofansif oyuncu icin.
Olabilir ama hatirlamiyorum suan.Gomis miydi oyuncu acaba?
Yüzde yüz katılıyomVermediği penaltı asıl skandaldı ama bu maç hakem üzerinden, ne bileyim teknoloji üzerinden okumaktan sıkıldım ona yazılacak maç değildi. Avrupa maçlarında olabilecek hatalar oldu. Futbol konuşamaz hale geldik. Bu kadar pozisyon neden kaçırıyoruz biz? Bu maçlık bir şey değil çünkü bu puan kaybettiğimiz çoğu maçta hep çok pozisyon kaçırdık. Florya'daki sahaların kötü olması mı yada psikolojik mi nedeni? Bunu nasıl geliştirebiliriz mesela teknolojik bir alet, ekstra şut antrenörü yada psikolog mu? Bunları biraz tartışalım artık. Fb yönetimi kendi başarısızlığını gizlemek için soktu Türk futbolunu bir kısır döngünün içine o yüzden Türk futbolu ilerleyemiyor hiç.
Böyle gidersek futbolu bir kere kaybedeceğiz Arabistan'ın bile arkasına düşeceğiz bu gelirlerde bu yıldızlarda olmayacak iş işten geçmiş olacak o zaman. Zaten bu Ali Koç ve yönetiminden en büyük nefret etme sebebim bu futbolun sadece sonunda şampiyonlukta değil sürecinden de keyif alırsın, kötü gittiğin sezonda bile üzülürsün, kızarsın belki alt yapıdan oyuncu çıkarırsın ona mutlu olursun. Ali Koç ve yönetimi, insanların futbol konuşma- futbolun sürecinden keyif alma zevkini ellerinden aldı.Yüzde yüz katılıyom
Değişim istiyosak ona göre davranmalıyız
Bazı rtaşlarda Fb bunu yapıyor biz yapmazsa onlar avantaj elde edecek güdüsü var bunu anlıyom haksız da değiller. Fakat GS bu alanda öncü olmalı bu cendereden çıkarmalıyız futbolu
Bunları yok etme fırsatı elimizde ama yine tepiyoz gibi görünüyorBöyle gidersek futbolu bir kere kaybedeceğiz Arabistan'ın bile arkasına düşeceğiz bu gelirlerde bu yıldızlarda olmayacak iş işten geçmiş olacak o zaman. Zaten bu Ali Koç ve yönetiminden en büyük nefret etme sebebim bu futbolun sadece sonunda şampiyonlukta değil sürecinden de keyif alırsın, kötü gittiğin sezonda bile üzülürsün, kızarsın belki alt yapıdan oyuncu çıkarırsın ona mutlu olursun. Ali Koç ve yönetimi, insanların futbol konuşma- futbolun sürecinden keyif alma zevkini ellerinden aldı.