GSC Haber Barış Alper'in Ofsayt Gerekçesiyle İptal Edilen Gole Müdahale Edilmiş İddiası

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
Ayaklara dikkat ⚠️

Goruntu dakikalar sonra anca gelmisti ekrana

1737144491649.png

1737144840723.png

Müdahale olabiliyormu ki ,ayni sacmalik Rize 8jk maçında da oldu

Sanchez'in topa vurma anını göstermediler. Sadece bu görüntüyü verdiler ki istedikleri gibi ayarlayabilirler topun kafadan çıkma anını.

Karaborsa bilet olayında ucu kendilerine dokununca 3 sayfa açıklama yayınlayan yönetim buna açıklama bile yapmaz.

Galatasaray'ın en büyük rakibi bu yönetimdir.

Bu tip şeylerden bir sonuç çıkmıyor.

Ha fb olsa konuşur muydu? Haftalarca...

bence hata yok bunda - gerçi topa dokunma anına anormal dikkat etmedimde soldaki görrüntüde bencede minnacıkta olsa BAY'ın ayağı ileride.

sağda belki 1 frame sonrası ya da öncesidir ama yanlış durmuyor o kadar bana göre eğer bu kadar ince bakacaksak.

her baktığımda farklı görüyorum ama yani o kadar inceki

normalde ben böyle pozisyonlarda madem ince cm ölçen işler var 5 cm flana tölerans olmalı diyorum - benim futbol düşüncemde bunlar hep nizami ama kuralda öyle değil maalesef.

Burda topun kafadan çıkış anını değiştirmiş olabilirler. Kesin mamalı yabancı hakem getirdiler

Icardinin kulağından ofsayt çizdi bu sistem. Yapacak bir şey yok teknoloji bu bazen iyi bazen kötü

Ayrıca bu takımda ofsayt nedir anlatabilecek bir tane insan evladı yok mu

Buna yapacak bir şey yok tersi de olabilirdi

Rize maçında da yaptılar aynı saçmalığı bu yarı otomatik olayı nasıl çalışıyor kimse bilmiyor

Teknoloji ilede kavga edeceksek isin icinden cikamayiz bence art niyet yok.Teknolojide sorun olabilir bilemem ama bunlari kovalarsak yandik.gecen sene şl de 2 tane golumuz gitti boyle yapicak bisey yok

Geri
Üst Alt