GSC Haber Barış Alper'in Ofsayt Gerekçesiyle İptal Edilen Gole Müdahale Edilmiş İddiası

bu pozisyonda çıplak gözle ofsaytı tespit etmemiz mümkün değil. Yönetim yönetim olacak, bu işin peşinden gidecek, ama yok öyle bir yönetim.

Saliselik oynamayla istedikleri manipülasyonu yapabilirler bunlar. Hiçbir şeye şaşırmam. Ama Hatay karşısında yaşanan puan kaybını bunlara bağlamam açıkçası.

Hakemi de yeneceksin, rakibi de yeneceksin, golün sayılmadı mı? Gerekirse 2 gol fazla atacaksın.

Arada böylesine kalite farkının olduğu bir rakibe karşı ne penaltımızın verilmemesi, ne golümüzün sayılmaması bahane olamaz. Kamyon yüküyle gol kaçırdık.

Fenerbahcelesmeyelim l. Biz bugün hakem operasyonuna değil yanlış planla çıkılmış ilk yarı ve bitiris kalitesindeki eksikliğe kaybettik.

Ofsaytmi degilmi bilmem resme göre yok ama artik fifa buna bir el atmali bir kac cm yüzünden ofsayt olmamali. Kural degismesi gerek belirli bir hak taninmali.

Bunu bilmem ama yediğimiz golde kornerden kesilen orta dışardan geliyor gibi.
Benimde ilgimi.cekti, neden cizgi kamerasi ile o korner gösterilmedi acaba? Sakin yok demesimler cünkü diger kalede vardi, hatayli kaleci kornere cikan topu tutmustu orda net cizgi kamerasi vardi.

Yarı otomatik sistemde topun kafadan veya ayaktan çıkış anının neden gösterilmediğini hala anlamadım. Bu vardaki belki sanchez'in kafasından top çıktıktan sonra durdurup çekti çizgiyi. Saçmalık resmen

Bu sistem tartışılabilir değil bence gayet makul lehimize, aleyhimize ne karar veriyorsa en azından doğruya en yakın kararlar bu teknoloji sayesinde o yüzden ben okeyim buna.

Ben tvden bakınca ofsayt değil demiştim
Böyle bakınca ofsayt

Ben tvden bakınca ofsayt değil demiştim
Böyle bakınca ofsayt

Bu açı iyi değil.

Doğru açı:

IMG_1891.webp

Net gol

Ofsayt degil bu zaten gözle görülür. Cogu pozisyonda tekrarini gördükten sonra kararimi verebiliyorum bunca yillik tecrübemle. Bu pozisyonun tekrarindan sonra emindim ofsayt olmadigindan ve kesinlikle gol karari cikacagini. Ama gel görki her gün yeni olay yasatiyorlar.

Bein’in durdurduğu noktadan ofsayt değildi. Ancak burada topun ayaktan çıktığı önemli. Bence bu tür pozisyonlara ofsayt verilmesi futbolun ruhuna aykırı.

Geri
Üst Alt