GSC Haber Barış Alper'in Ofsayt Gerekçesiyle İptal Edilen Gole Müdahale Edilmiş İddiası

Ben tvden bakınca ofsayt değil demiştim
Böyle bakınca ofsayt

Burda aci yaniltiyor ayni hizada degil cekim arkadan. Baya baya ofsayt gibi görünüyor burda. Bukadar netmiydi sence? Öbür taraftaki ayni hizada cekilmis bein kameraden hic ofsayt gibi durmuyor.

Bein’in durdurduğu noktadan ofsayt değildi. Ancak burada topun ayaktan çıktığı önemli. Bence bu tür pozisyonlara ofsayt verilmesi futbolun ruhuna aykırı.
Neye göre ruha uygunluk verip vermeyeceğiz peki? Biri 3 cm ofsayt olmasın der diğer 4 cm der, sonra 5 cm 1 cm sayılmaması saçma bla bla uzar gider şu haliyle bile uygulaması zorken böyle ucu açık bırakılırsa tartışmalar hiç bitmez.

Al işte hakkımızı göre göre yediler maçtan sonra 1 tane Galatasaray yöneticisi çıkıpta adam gibi açıklama yapmıyor.

GALATASARAY'ımızın hakkını savunamayanlar bir kez daha YAZIKLAR OLSUN.

BAY, 6 pas çizgisine daha yakın değil mi?

Çok minimetrik bir karar. Vermek isteseler verirlerdi. Lige denge gelmesi için ofsayt verebildiler. Fenerbahçe'nin her Galatasaray maçı sonrası yangın yapması hakemleri etkiledi.

Şu görüntüleri alıp üzerinde oynama şansları var mı yok mu araştırması lazım yönetimin. Yoksa benim içim rahat etmeyecek.

Buradaki konu gol mu, değil mi değil - müdahale edildi mi, edilmedi mi?

Bu görüntüler TFF tarafından hazırlanıp yayıncı kuruluşa gönderiliyor. Gerisini siz düşünün artık!

Bakin arkadaslar bu pozisyonun ofsayt olduguna beni ikna edemezsiniz.
Degil cunku

Bazi seyler yoruma kapalidir.

Ilk yaridaki elle oynama pozisyonunun da penalti olmadigina ikna edemezsiniz.

O zaman hersey ortadadir.

Bu 2 pozisyon tartismaya acik degil cunku.

Bu isin altindan baska seyler cikacak..

Mesele görüntüyle, çizgiyle oynama değil topun kafadan çıkış anının bilerek yanlış belirlenmesi. Böyle bir kuvvetli şüphe var

Bu konuda twit atmamız çok yanlış hareket

Fb'den ne farkımız kalır

Kimse kusura bakmasın bizim taraftar ve camia fener kitlesi kadar olmasada ağır gerizekali dolu
Hala saçma sapan bir cmlik bir pozisyonu konuşuyor
Ama o maçta yapılan el müdahalesi penaltiyi dillendirmiyor mal taraftar kitlemiz

Geri
Üst Alt