Baros Antremandan Kovuldu!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Baros Antremandan Kovuldu!

Baros için de aynı şey söz konusu olabilir.

Baros kendini antrenmandan kovularak, Hagi'nin kovulmasını sağlar ancak ama Baros bunu takmaz, Baros'un takımdan kovulma gibi bir olayı söz konusu dahi değildir. Takımdaki yeri en sağlam olan isim.

Baros kendini antrenmandan kovularak, Hagi'nin kovulmasını sağlar ancak ama Baros bunu takmaz, Baros'un takımdan kovulma gibi bir olayı söz konusu dahi değildir. Takımdaki yeri en sağlam olan isim.

Bu olaydan sonra, seneye Avrupa'da olmayan, üç sene boyunca takımı tek başına sırtlamasına rağmen, bir tane yardımcı forvet getiremeyen yönetimin olduğu bir camiadan gitmek isteyecektir kendisi.Baros'u kaybediyoruz.

Uefa Kupasi ciddi anlamda bize zarar vermeye basladi. Senelerdir bu kupayi kazandiran insanlari daha Galatasaray gibi bir takimi tasiyacak agirliga ve tecrübeye sahip olmadan göreve cagirdik. Bunu bazen günü kurtarmak icin yaptik, bazen de vefa örnegi sergilemek icin yaptik. Ama hep zarar gördük. Simdi diyorsunuz ki, Hagi´ye bu tepki agir olmuyor mu? Hayir agir olmuyor. Biz Galatasaray´iz. Senin adin Hagi diye Galatasaray´in sorumlulugunu tasiyacak kapasiteye sahip oldugunu söyleyemeyiz. Yapmacik disiplin gösterileriyle azicik kalitesi bulunan takimin kalitesini de yok ettin. Her basin toplantisinda kompleks dolu aciklamalar yaptin, kendini kücülttün. Her hareketinle iyi bir TD olamayacagini gösterdin.

Kusura bakma ama sen kendini ne zannediyorsun da Misimovic gibi Baros gibi takimin 3 kaliteli oyuncusundan 2´sini kovuyorsun ya? Kusura bakma ama ben seni TD olarak tanimiyorum. Futbolcu Hagi? Taniyorum. TD Hagi? Tanimiyorum. Vefa? Hayir. Evine dön Hagi.

Bu olaydan sonra, seneye Avrupa'da olmayan, üç sene boyunca takımı tek başına sırtlamasına rağmen, bir tane yardımcı forvet getiremeyen yönetimin olduğu bir camiadan gitmek isteyecektir kendisi.Baros'u kaybediyoruz.

Baros'tan once degerlerimizi kaybediyoruz ne yazikki..

Şu takımdan üç kişinin formasını aldım. Üçünüde ayrı sevdim, kalpten sevdim.Bir Keita. Gönderiliş şeklini biliyoruz.İki Baros. Üç Cana. İşte bu son iki isimde giderse,kapatalım gidelim bizde.Bunu kalbim kaldırmaz.

Hagi kova koca koca Galatasarayda futbolcu bırakmayacak, yakında paf takımıyla da çıkamıycaz maçlara!

Hagi GS'yi bitirmeden tedbir almak lazım.

Yani Baros'ta çok zekidir. Şu var ki belki hırsından belki değil ama son haftalardaki tavırlarına baktığımda, antrenmanda bir olay çıkmış deselerdi Baros mu diye sorardım. Sağlık ekibine kızgın olduğu, sakatlığının nüksetmesinden onları sorumlu tuttuğu çok söylendi. Tüm takımda dengesizlik var. Hoca da futbolcular da gergin. Baros'u seviyoruz. İnşallah ufak bir problemdir de tez zamanda düzelir. Birlik lazım bize, ayrılık değil. Yalnız Sezgin reis olmadan nasıl başa çıkacak kulüp bu işleri yönetmekte merak konusu yani :)

En çok üzüldüğüm de, adam o kadar gol attığı halde, ne bir kupa görebildi, ne de bir şampiyonluk, cidden üzücü. Emekleri boşa gitti bir nevi.

Kovulmasını beklediğim diğer isimler ;Lucas Neill,Kewell,Lorik Cana ve Servet.

BAM,Serkan,Zapata falan hala durur ama

saçmasapan olaylar hagi hiçbir olayı kendi çözemez. ancak bildiği şey kesip atmak.......

YETER POLAT YETER.... YA BİRŞEYLER YA YADA GİT

Bir şirket düşünün. Genel Müdürü göreve geldiği son 5 yılda şirketi kurutmuş, koltuğu sallantıda, şirketi her an iflas ettirdi ha etirecek biri.

Sonra onun 3-5 ay önce atadığı bir müdür düşünün. Geçmişte bu şirketin zirve yaptığı zamanları görmüş, büyük katkısı olmuş, o dönemde çocuğu ağır hastayken onu 5 dk lığına görüp kampa geri katılacak kadar işine bağlı, profesyonel, şirketinin aşığı çiçeği burnunda bir müdür. Bu müdür batmakta olan şirketi toparlayamamış bu beş ayda. Suçunu da kabul etmiş. Bende suçlulardan biriyim diyecek kadar ADAM gibi bir müdür. 2 ay sonra orada olmayacağını bile bile görevini tamamlamaya çalışan, altındaki tükenmiş, morali bozuk, özgüveni gitmiş personeli bu zor anlarda motive etmek için elinden geleni yapmaya çalışan şirket aşığı bir müdür.

Sonra bir personel düşünün. Sicili başarılı bir personel. 1,5 yıl önce sakatlanıp rapor alan. Sirketin doktorları karşı çıksada illla benim özel doktorum deyip ayağına çivi taktıran, 2 aylık hastalığını 1,5 yıla uzatan, bu dönemde o bar benim bu bar benim gecelerin adamı, döndüğünde de bu dağları bu şirketi ben yarattım havasıyla sağdaki soldaki mesai arkadaşlarına , hakeme, rakibe devamlı posta koyan bir personel.

Şimdi bu personel 2 ay sonra ayrılacak şirket aşığı müdüre posta koymuş. Bu müdür de benim adam gibi adam tasvirimi bozmamış, aman ben daha kötü görünmemeyim taraftara, bu personel bunların sevgilisi dememiş, o makamın hakkını yerine getirmiş. Öperim ben onun anlından.

Sen gerçek bir Galatasaray'lısın Hagi. Sen büyük ADAMsın Hagi.

I love you Hagi.

Komik olan, yönetim hala Hagi´nin kararlarini degerlendirme ihtiyaci hissediyor. Baros gibi adami Hagi icin uzaklastirmak istiyorsaniz söyleyecek bisey yok. Gelecek sezonun planlamasini gercekten cok iyi yapiyorsunuz. Ben yönetim olsam, Hagi´nin her raporuna he he Hagi tamam derdim, calis sen hallederiz derdim. Ayiptir ya. Bide aciklama yapiyorlar hala.

BİRDE ŞU VAR EĞER hagi kovulursa misinin suçu ne.

biz birdaha misi gibi keita gibi yetenekleri bulabilecekmiyiz yazık yazık.çok paramız var gibi savuruyorlar sonrada divanda alemci aldık napalım diyorlar..

saçma o sevmediğimiz aziz yıldırımdan ders alsınlar

saçmasapan olaylar hagi hiçbir olayı kendi çözemez. ancak bildiği şey kesip atmak.......

YETER POLAT YETER.... YA BİRŞEYLER YA YADA GİT

Çözmek istemediği çok açık.İyiyi geçtim ,gerçek bir teknik direktör olmak için bazı özelliklere sahip olması gerekir.İletişimin iyi olması gibi.Ama Hagi "gördünüz mü nasıl da kovdum" diye egosunu tatmin etmekle uğraştığından gözümde hiçbir zaman TD olmamıştır ve asla olamayacaktır.

bu resmi sitedeki rpor meselesi sanırım kadro dışı bırakma ile ilgili..

Hagi keşke zor zamanda gelip millete laf ettirmeseydin.

Baros da çok hırlı değil.Son zamanlarda çıkardığı olayların ardı arkası kesilmiyor.

Tamam iyi oyuncu ona birşey demiyoruz.

Yönetim'in efsane bitirme operasyonu son hızla devam ediyor. Hagi buralara hiç gelmeyip efsanemiz olarak kalacaktı.

Hagi keşke zor zamanda gelip millete laf ettirmeseydin.

Baros da çok hırlı değil.Son zamanlarda çıkardığı olayların ardı arkası kesilmiyor.

Tamam iyi oyuncu ona birşey demiyoruz.

Ne yapmış adam? Şu takımdan en son gidecek kişi Baros'dur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt