Cevap: Baros Antremandan Kovuldu!
Bir şirket düşünün. Genel Müdürü göreve geldiği son 5 yılda şirketi kurutmuş, koltuğu sallantıda, şirketi her an iflas ettirdi ha etirecek biri.
Sonra onun 3-5 ay önce atadığı bir müdür düşünün. Geçmişte bu şirketin zirve yaptığı zamanları görmüş, büyük katkısı olmuş, o dönemde çocuğu ağır hastayken onu 5 dk lığına görüp kampa geri katılacak kadar işine bağlı, profesyonel, şirketinin aşığı çiçeği burnunda bir müdür. Bu müdür batmakta olan şirketi toparlayamamış bu beş ayda. Suçunu da kabul etmiş. Bende suçlulardan biriyim diyecek kadar ADAM gibi bir müdür. 2 ay sonra orada olmayacağını bile bile görevini tamamlamaya çalışan, altındaki tükenmiş, morali bozuk, özgüveni gitmiş personeli bu zor anlarda motive etmek için elinden geleni yapmaya çalışan şirket aşığı bir müdür.
Sonra bir personel düşünün. Sicili başarılı bir personel. 1,5 yıl önce sakatlanıp rapor alan. Sirketin doktorları karşı çıksada illla benim özel doktorum deyip ayağına çivi taktıran, 2 aylık hastalığını 1,5 yıla uzatan, bu dönemde o bar benim bu bar benim gecelerin adamı, döndüğünde de bu dağları bu şirketi ben yarattım havasıyla sağdaki soldaki mesai arkadaşlarına , hakeme, rakibe devamlı posta koyan bir personel.
Şimdi bu personel 2 ay sonra ayrılacak şirket aşığı müdüre posta koymuş. Bu müdür de benim adam gibi adam tasvirimi bozmamış, aman ben daha kötü görünmemeyim taraftara, bu personel bunların sevgilisi dememiş, o makamın hakkını yerine getirmiş. Öperim ben onun anlından.
Sen gerçek bir Galatasaray'lısın Hagi. Sen büyük ADAMsın Hagi.
I love you Hagi.