Baros Antremandan Kovuldu!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Baros Antremandan Kovuldu!

yedek takıma koydu diye isyan etmiş neden haginin suyu ısınıyor? nihayetinde teknik direktör...

Hagi kontrolden çıktı.Mustafa Sarp Gökhan Barış Ayhan neden kadro dışı bırakılmıyor.Sabahlara kadar gezen Arda'ya niye para cezası verilmiyor.Önce Misimoviç sonra takımı milyonlarca zarara sokanlara gezip tozanlara ceza yok Ottan bktan sebeplerle takıma en faydalı olacak oyunculara var.Bu adam sene sonu kapının önüne koyulmalı yeter artık

Bir b.k bilmeden ortaligi atese vermeyin.

Şöyle bi söz vardı galiba.

Teknik bi takım savaşan bi takımdan her zaman daha iyidir.. böyle bişeydi.

hagi istiyor herkes takimda savassin teknik oyuncu olmasin boyle olmaz bu is savasan takimi goruyoruz iste 3 macta 1 gol atiyor pozisyon yok napiyim ben savasan takimi, dogru bi soz acikcasi hagi takmis savasan takim savasan takim

Hagimi Barosmu haklı bilmem..Ama bu olay Adnan Polat'ın işine gelir..

Bazı oyuncular takımına kazandırdıkları kupa ve şampiyonluklarla, çalışarak didinerek efsane oluyor.Bazılarıda en kısa yoldan TÜRÜBÜN lere oynayarak.Bu takım kırık parmakları, çıkan omuzuyla oynayan efsaneleri gördü,kırık kaburgasıyla oynayanları gördü.Ben özellikle 2 sezondur orta görülmeyen BAROŞ'un bu kadar savunulmasını anlayamıyorum.

Deniliyorki sikibe ile bülent ile,rikard ile çalıştı neden bir sorun olmadı? zaten 2,5 - 3 sezondur bizim takımda.Bölecek olsan adam yarım sezonda bir hoca değiştirmiş ki, bu sürenin yarısından fazlasında da ya sakat ya kart cezalı.

HAGİ bu ya, yemez öyle her numarayı.Yürekten oynayanıda bilir, EMEKLİLİK dönemini geçirmek için zamana oynayanıda. HAGİ futbolu biliyor, belki bizden az. Ama FUTBOLCU ları bizden fazla biliyor.

Bazı oyuncular takımına kazandırdıkları kupa ve şampiyonluklarla, çalışarak didinerek efsane oluyor.Bazılarıda en kısa yoldan TÜRÜBÜN lere oynayarak.Bu takım kırık parmakları, çıkan omuzuyla oynayan efsaneleri gördü,kırık kaburgasıyla oynayanları gördü.Ben özellikle 2 sezondur orta görülmeyen BAROŞ'un bu kadar savunulmasını anlayamıyorum.

Deniliyorki sikibe ile bülent ile,rikard ile çalıştı neden bir sorun olmadı? zaten 2,5 - 3 sezondur bizim takımda.Bölecek olsan adam yarım sezonda bir hoca değiştirmiş ki, bu sürenin yarısından fazlasında da ya sakat ya kart cezalı.

HAGİ bu ya, yemez öyle her numarayı.Yürekten oynayanıda bilir, EMEKLİLİK dönemini geçirmek için zamana oynayanıda. HAGİ futbolu biliyor, belki bizden az. Ama FUTBOLCU ları bizden fazla biliyor.

Takımda üç sene kupa kazanılmadı diye Baros mu suçlu. Benim efsanemdir kime ne? Düz mantık.

Bende futbolculari bu kadar cabuk harcayan mantigi anlamiyorum. Sakatligi vardi evet, ama bu onun kalitesini eksiltmez. Son yillarda bize gelen en kaliteli yabanci olduguna göre Milan Baros, hangi mantikla harciyorsunuz 2 dakikada anlamis degilim. Buna Hagi mi karar verecek? TD´lik anlaminda Hagi kim ki buna karar verecek? Hagi mi Milan Baros mu deseler, saniye düsünmeden Milan Baros derim. Go home Hagi

Baros futbolcu olsa bizi 3 senede 1 kere şampion yapardı

Espirisini yapsam kufur yermiyim :o

Bakın İnsua geçen gece barda yakalandı bir para cezası veya kadro dışı bırakıldı mı ? Peki Mustafa Sarp Barış Ayhan Gökhan ??? Haginin çıkıp mantıklı bir açıklama yapması lazım artık kameraların önüne geçip medyaya saldırmasından bıktık.

Misimovic ve Baros. İki olay hakkında da kesin bir bilgimiz yok. Neden basın açıklaması yapılmıyor?

Olay doğruysa bir ceza verilir Baros'a ama bu ceza kadrodışı bırakma olmaz.

Takım bu kadar kötüyken sadece Baros'a antrenman sonra ek çalışma istemesi düşündürüyor beni ?

Pas yapmasını bilmeyen orta açmasını bilmeyen pozisyon almasını bilmeyen o kadar çok oyuncumuz var ki.

Baros kalsin hepsi gitsin. O kadar söylüyorum.

Dün akşam yapılan idmanda Gheorghe Hagi ile çek yıldız Milan Baros birbirine girmiş ve Baroş Hagi tarafından idmandan kovulmuştu

Olayın perde arkası yavaş yavaş aralanıyor.

Gheorghe Hagi Ankaragücü maçında cezalı olmasına karşın, idmanda yapılan çift kale maçta Baros'u as takımda görevlendirdi.

Fakat çift kale maç sırasında Baros'un laubali tavırlarından rahatsız olan Rumen teknik adam yıldız santraforunu yedek takıma gönderdi.

Baros bu cezaya formasını çıkarıp Hagi'ye atarak cevap verdi ve küfür etti! Hagi'ye "Fuck Off" (S.ktir Git) diyen Baros Hagi'den de aynı yanıtı aldı.

Hagi, Baroş'a "Hemen idmandan s.ktir git" dedi.

Yönetimin bu olaya nasıl tepki vereceği merakla bekleniyor.

Medyaspor

Dün akşam yapılan idmanda Gheorghe Hagi ile çek yıldız Milan Baros birbirine girmiş ve Baroş Hagi tarafından idmandan kovulmuştu

Olayın perde arkası yavaş yavaş aralanıyor.

Gheorghe Hagi Ankaragücü maçında cezalı olmasına karşın, idmanda yapılan çift kale maçta Baros'u as takımda görevlendirdi.

Fakat çift kale maç sırasında Baros'un laubali tavırlarından rahatsız olan Rumen teknik adam yıldız santraforunu yedek takıma gönderdi.

Baros bu cezaya formasını çıkarıp Hagi'ye atarak cevap verdi ve küfür etti! Hagi'ye "Fuck Off" (S.ktir Git) diyen Baros Hagi'den de aynı yanıtı aldı.

Hagi, Baroş'a "Hemen idmandan s.ktir git" dedi.

Yönetimin bu olaya nasıl tepki vereceği merakla bekleniyor.

Medyaspor

Medyaspor ordaymış

Herkes farklı şeyler söylüyor. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt