Bartuğ Elmaz, Galatasaray’a Veda Etti: "Beni hep iyi hatırlayın"

Hadi yallah marsiyanın c takımına
Bundan birşey olacak olsaydı bu sezon ortasaha yokluğunda 1-2 maç olsun bizimkiler denerdi
Herkes bir delikanlı, herkes bir sinirli, birşey başarmışlığı yok, sağa sola atar yapma, duyar kasma peşinde, bu tiplerden de hiçbir şey olmaz

Çocukları şişirip şişirip duruyorlar sonra balon gibi patlıyorlar. Eskiden genç oyuncular Galatasaray’da kalmak için boş sözleşmeye imza atardı, as takımda oynamak isterdi, şimdi hemen sırt dönüyorlar. Formayı hakeden giyer göt dönen değil.

Bilgisayari yeni actim, vallahi Burak Elmas diye okudum. Ulan be adamsin be Elmas

Yürü git işine!..Gittiğin yerde ne yaptığın da hiç umurumda değil...Ne yaptın da iyi hatırlayalım seni? Yeni oluşumla birlikte -belki- kadroya girme şansını elinin tersiyle itip ilk teklife uçarak gitmişsin; yallah!..

Nasıl silkelediler ama sakatlandığında dışarı çık diye. İtip kaktılar. Kiralıksın bir de, hala Fb kulübünün topçususun. Sen ligdeki ilk golüne sevinmezsin ama işte gidip saygı duyduğun camia sana böyle davranır. Hiçsin onlar için.

İçerdeman

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Chapter III

takımını şampiyonluktan uzaklaştırarak gerçek fenerli oldu bu akşam

Gol attı mol attı ama fena uyuzum sana

Geri
Üst Alt