Oral Sever
Berlin Panteri
- 27 Aralık 2016
- 47.316
- 25.657
- 2.598
Tuna saçmalıyorsun lütfen yorum yapma
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bak güzel kardeşim, senin işin ve benim işimle bu aynı şey değil. Ben benim iş yerimde arkadaşımı sadece mesai saatinde görüyorum. Bu adamlar gece gündüz beraberler. Şovu yapan sensin. Asıl bence klavye başında herkese sallamayı bırak bence.Gereksiz sov yapmayı bıraksak, çalıştığın yerde iş arkadaşın vefat etse iznin vs yokken patronlarına ben gelmeyeyim böyle iyi 10 gün unutamam der misin ? Diyebilir misin?
Show must go on şarkısını yaşıyor adetaTuna saçmalıyorsun lütfen yorum yapma
Yakınlarına yapılacak en güzel jest maç öncesi bir seremoniyle Ahmet'in onore edilmesi oyuncuların Ahmet için oynaması buna özel forma kol bandı vs. kullanılmasıdır bence. Neyse o kadar da önemli değil zaten pekala maç erteleme talebi geldiyse Konya tarafından bunu kabul etmek gerekir ama örneğin TFF'nin bu hususta samimi olduğuna kimse beni ikna edemezRenktaş yukarıda yazdim zaten. Güzel hatrin için bidaha özetleyim. Hayat devam eder tabiki. Ama bazı anlar vardır, o hayatın durması gerekir buda öyle bisey. Geride kalanlara bi saygi göstergesidir bu.
Absürt falan değil, yakın bir arkadaşını kaybettiğin zaman ertesi gün maça gitmezsin İsmailSiradan bir lig maçı , ertelenmesi gayet doğal , turnuva falan degil bu.
hali saha ornegi absürt bu arada
Absürt falan değil, yakın bir arkadaşını kaybettiğin zaman ertesi gün maça gitmezsin İsmailAnlatabiliyor muyum ?
Alanya maci da ertelenmistiNe alaka yav maça daha 3 gün var. Olay yarın veya cuma olsa eyvallah üzerinden neredeyse 5 gün geçmiş olacak.
Üstad niye bu kadar sinirlendin kupona falan mi eklemiştin maçı bu mac oynansa nolur oynanmasa nolurDayı siz ne anlatıyorsunzu yahu arkadaşı etkilenirmiş falan etkilenecek tabiki şaka mısınız.
Bunu yaşarken de çıkacak performansı da düşerek oynayacak. Olayı getirdiğiniz noktaya karşıyım ben, bir futbolcuya birşey oldu bırakalım futbolu yaşamı 10 gün 1 ay etkilenir. E futbolu bıraksınlar o halde.
Siz zaman dursun istiyorsunuz.
Lan şu yaptığınız dünyanın akışına ters bir yaşam düzeni var. Ertelersin ertelemezsin değil bunu da şu tarih diye kesinleştirirsin 3 gün 5 gün neyse. Ülkede düzensizlik düzen olduğu için normal geliyor.
Size yukarıda örneklerini de verdim. Bir kulübün başkanı insan yada orada oynayan futbolcular futbolcu değildi demek ki, veya yabancı futbolcu olunca 6 gün sonra sorun yok oyna devam bu mudur yani.
Zevkine bile olsa saygı gösterir maça gitmeyi bırakırsın bir süre değil mi ?Hali saha maci zevkini yapılan bir şey , kiyasa bak , birde hakli olmaya calışma emoji boy
P.tesine ertelemişler işte.Alanya maci da ertelenmisti
06.05.2019 20:30 | | ATİKER KONYASPOR |
sen kardan falan beyninimi dordurdun oralardaZevkine bile olsa saygı gösterir maça gitmeyi bırakırsın bir süre değil mi ?
Devam mı edildi ? Gece 2'ye kadar uçuşlar iptal edildi. Sonrasında açıldı yani 15:00'da uçması gerekenler uçamadı. Ertelendi. Anlatmak istediğim de aynı şey, bir acı başına geldiğinde bir şeyleri ertelersin. Yukarıda arkadaşımızın anlamak istemediği nokta bu işte. Yoksa sen erteleme yanlış dedin demiyorum İsmail.sen kardan falan beyninimi dordurdun oralarda
ertelenme gayet doğal diyorum
hali saha ornegin absürt , baska baska yone çekme
birisi prof.futbolcu ve mesleği , digeri zevkine yapılan bir şey , arkadaşın, ailenden vs birisi olsa zevkine yapılan islere gayet tabii ara verilir . kel alaka örnekler ile komiklik yapmayalım.
mesleğinle baglantili havalimanı saldirisinda , saatinde uçuşlara devam edildi hatirladigim , nasıl yanlisdiysa , bu maçında bu hafta oynanması elzem falan degil , ertelenmesi gayet makul ,mantıklı zaten.
Yok yav oynanmasın hatta hepsini ertelesinler karman çorman düzene ve gereksiz duygu bağlama yüküne yükseldim. Hemen hemen hergün birisi bir şekilde vefat edip bu dünyadan ayrılıyor orada gösterilmeyecek aşırı duygu bir futbol karşılaşmasında arkadaşı üzülürmüş diye gösteriliyor.Üstad niye bu kadar sinirlendin kupona falan mi eklemiştin maçı bu mac oynansa nolur oynanmasa nolur