Başakşehir - Konyaspor Maçı Ertelendi

Tuna saçmalıyorsun lütfen yorum yapma

Gereksiz sov yapmayı bıraksak, çalıştığın yerde iş arkadaşın vefat etse iznin vs yokken patronlarına ben gelmeyeyim böyle iyi 10 gün unutamam der misin ? Diyebilir misin?
Bak güzel kardeşim, senin işin ve benim işimle bu aynı şey değil. Ben benim iş yerimde arkadaşımı sadece mesai saatinde görüyorum. Bu adamlar gece gündüz beraberler. Şovu yapan sensin. Asıl bence klavye başında herkese sallamayı bırak bence.

Şu olayda dahi insanlar saçmalayabiliyor ya hayret bir şey.

Renktaş yukarıda yazdim zaten. Güzel hatrin için bidaha özetleyim. Hayat devam eder tabiki. Ama bazı anlar vardır, o hayatın durması gerekir buda öyle bisey. Geride kalanlara bi saygi göstergesidir bu.
Yakınlarına yapılacak en güzel jest maç öncesi bir seremoniyle Ahmet'in onore edilmesi oyuncuların Ahmet için oynaması buna özel forma kol bandı vs. kullanılmasıdır bence. Neyse o kadar da önemli değil zaten pekala maç erteleme talebi geldiyse Konya tarafından bunu kabul etmek gerekir ama örneğin TFF'nin bu hususta samimi olduğuna kimse beni ikna edemez

Siradan bir lig maçı , ertelenmesi gayet doğal , turnuva falan degil bu.

hali saha ornegi absürt bu arada

Siradan bir lig maçı , ertelenmesi gayet doğal , turnuva falan degil bu.

hali saha ornegi absürt bu arada
Absürt falan değil, yakın bir arkadaşını kaybettiğin zaman ertesi gün maça gitmezsin İsmail ;) Anlatabiliyor muyum ?

Kendimden örnek vereyim, sınavlar zamanı Lisede babamı kaybettim. Bana üç gün izin verildi. Sınavlarım bir hafta sonra, onlar kendini toparlayınca gel, sınava öyle gir deyip soruları verseler dahi kabul etmedim.

Kardeşim bu kadar da profesyonel olmayın ya. Bu futbol camiası zaten devlet elinde, herhangi maddi bir kayıp da genel itibariyle söz konusu olmayacağından, özel sektör kararlarıyla karıştırmayalım. Saygılar.

Tekrardan başımız sağ olsun. Çocuk bizde de top koşturdu. Tek mutlu olduğum şey hayalini gerçekleştirmesi, şampiyonluk gecesinde sahaya çıkması ve duyduğu tezahürat. Rahat uyu.🙏

Dayı siz ne anlatıyorsunzu yahu arkadaşı etkilenirmiş falan etkilenecek tabiki şaka mısınız.

Bunu yaşarken de çıkacak performansı da düşerek oynayacak. Olayı getirdiğiniz noktaya karşıyım ben, bir futbolcuya birşey oldu bırakalım futbolu yaşamı 10 gün 1 ay etkilenir. E futbolu bıraksınlar o halde.
Siz zaman dursun istiyorsunuz.

Lan şu yaptığınız dünyanın akışına ters bir yaşam düzeni var. Ertelersin ertelemezsin değil bunu da şu tarih diye kesinleştirirsin 3 gün 5 gün neyse. Ülkede düzensizlik düzen olduğu için normal geliyor.

Size yukarıda örneklerini de verdim. Bir kulübün başkanı insan yada orada oynayan futbolcular futbolcu değildi demek ki, veya yabancı futbolcu olunca 6 gün sonra sorun yok oyna devam bu mudur yani.

Dayı siz ne anlatıyorsunzu yahu arkadaşı etkilenirmiş falan etkilenecek tabiki şaka mısınız.

Bunu yaşarken de çıkacak performansı da düşerek oynayacak. Olayı getirdiğiniz noktaya karşıyım ben, bir futbolcuya birşey oldu bırakalım futbolu yaşamı 10 gün 1 ay etkilenir. E futbolu bıraksınlar o halde.
Siz zaman dursun istiyorsunuz.

Lan şu yaptığınız dünyanın akışına ters bir yaşam düzeni var. Ertelersin ertelemezsin değil bunu da şu tarih diye kesinleştirirsin 3 gün 5 gün neyse. Ülkede düzensizlik düzen olduğu için normal geliyor.

Size yukarıda örneklerini de verdim. Bir kulübün başkanı insan yada orada oynayan futbolcular futbolcu değildi demek ki, veya yabancı futbolcu olunca 6 gün sonra sorun yok oyna devam bu mudur yani.
Üstad niye bu kadar sinirlendin kupona falan mi eklemiştin maçı bu mac oynansa nolur oynanmasa nolur

Zevkine bile olsa saygı gösterir maça gitmeyi bırakırsın bir süre değil mi ?
sen kardan falan beyninimi dordurdun oralarda
ertelenme gayet doğal diyorum
hali saha ornegin absürt , baska baska yone çekme

birisi prof.futbolcu ve mesleği , digeri zevkine yapılan bir şey , arkadaşın, ailenden vs birisi olsa zevkine yapılan islere gayet tabii ara verilir . kel alaka örnekler ile komiklik yapmayalım.

mesleğinle baglantili havalimanı saldirisinda , saatinde uçuşlara devam edildi hatirladigim , nasıl yanlisdiysa , bu maçında bu hafta oynanması elzem falan degil , ertelenmesi gayet makul ,mantıklı zaten.

sen kardan falan beyninimi dordurdun oralarda
ertelenme gayet doğal diyorum
hali saha ornegin absürt , baska baska yone çekme

birisi prof.futbolcu ve mesleği , digeri zevkine yapılan bir şey , arkadaşın, ailenden vs birisi olsa zevkine yapılan islere gayet tabii ara verilir . kel alaka örnekler ile komiklik yapmayalım.

mesleğinle baglantili havalimanı saldirisinda , saatinde uçuşlara devam edildi hatirladigim , nasıl yanlisdiysa , bu maçında bu hafta oynanması elzem falan degil , ertelenmesi gayet makul ,mantıklı zaten.
Devam mı edildi ? Gece 2'ye kadar uçuşlar iptal edildi. Sonrasında açıldı yani 15:00'da uçması gerekenler uçamadı. Ertelendi. Anlatmak istediğim de aynı şey, bir acı başına geldiğinde bir şeyleri ertelersin. Yukarıda arkadaşımızın anlamak istemediği nokta bu işte. Yoksa sen erteleme yanlış dedin demiyorum İsmail.

Üstad niye bu kadar sinirlendin kupona falan mi eklemiştin maçı bu mac oynansa nolur oynanmasa nolur
Yok yav oynanmasın hatta hepsini ertelesinler karman çorman düzene ve gereksiz duygu bağlama yüküne yükseldim. Hemen hemen hergün birisi bir şekilde vefat edip bu dünyadan ayrılıyor orada gösterilmeyecek aşırı duygu bir futbol karşılaşmasında arkadaşı üzülürmüş diye gösteriliyor.

Olayı öyle noktaya getirdiler ki ahmetin yan yana oynadığı arkadaşı üzülürmüş, vay canına ya. Ben zil takıp oynayacak zennediyordum. Veya olay konyaspor camiasının üzülmesi mi? Bu güne birlikte kadar oynayanlar bulunduğu şehirden apar topar kalkıp gidenler arkadaşı değil mi adam belki cuma maçı var ve kalkıp 500+500= 1000 km yol yaptı cenaze için.
O insan değil mi? Üzülmedi mi? Futbolcu değil mi?

Olayların hep tek pencereden bakılmasına kıl oluyorum sadece bu.

Geri
Üst Alt