Başakşehir Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu!

allaha sükür el freni selcuk yok , maiconu da acaba hizindan dolayimi yoksa riskli bölgelerde hata yapti icin mi en son örnek gencerl macinda gereksiz yere kaybetdigi top kalemizde gol olmustu yedek birakti?

Imparatora yerli sevici, evlatci, futbolcudan anlamiyor diyenleri piste alalim

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Adebayor tum stoperlerimizi kafa toplarinda ezecek zaten.Onun kacari yok.Kontra ataklar icin Denayer tercihi iyi olmus bence.Maicon gecen mac cok kotuydu.Donk tercihi de kafa toplari icin olmus olabilir.Umarim Gomis'in arkasindaki 3lu iyi bir mac gecirir.

Umarım yan toplara çalışılarak verilmiş bir karardır Denayer kararı.Ben defansı önde kurarım kadrosu bu.Maicon ağır kaldığı için Denayer tercih edilmiş.

Rakip karabük değil ki akbil illa ki hücum yapacaklar denayer savunamaz hiç birini hoca kumar oynadı resmen pahalıya patlamaz umarım.

Selcuk’un olmaması güzel ama bu başak hava toplarında çok iyi Maicon olsaydı iyi olurdu

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5-1lik macta Adebayor Denayer'i paramparca etmisti. Bakalim bugun nasil oynayacak.

En azından Maicon'lu yenilmiycez, güzel.

Denayer'dan bir şey olmaz. Adebayor paket eder.

Gerçi rakibin hücum hattı hızlı olduğu için Maicon'u da madara etme ihtimalleri yüksekti ama ben olsam daha kaliteli olduğu için Maicon ile oynardım yine de.

Selçuk'un kesilmesi 10 numara 5 yıldız baktı ki şampiyonluk gidiyor doğru karar denayer de öyle ama serdarı kesmesi maiconu ouynatması lazımdı serdarı belediye çalışanları çiğ çiğ yer maalesef...
Renktaş görüşlerine her daim saygı duyarım ama teknik taktik konularda çok iyi değilsin bence :D Hem kendin diyorsun kontra takımı yenmemiz çok zor hem de kağnı Maicon'un oynamasını istiyorsun. Serdar hava toplarında da iyi onun eksiğini kapatabilecek düzeyde Denayer'i de hızlı olduğu için tercih etmiş hoca belli ki. Belki de Donk'la Adebayor'a markaj yaptırabilir.

Maicon'u geçen maçta alacaktın oyundan. Bugün kesik yemesi bence yanlış karar ama umarım yanılırım

Renktaş görüşlerine her daim saygı duyarım ama teknik taktik konularda çok iyi değilsin bence :D Hem kendin diyorsun kontra takımı yenmemiz çok zor hem de kağnı Maicon'un oynamasını istiyorsun. Serdar hava toplarında da iyi onun eksiğini kapatabilecek düzeyde Denayer'i de hızlı olduğu için tercih etmiş hoca belli ki. Belki de Donk'la Adebayor'a markaj yaptırabilir.
Serdar Aziz her zaman penaltı yaptırabilir kırmızı kart alabilir geri zekalı çünkü ama yanında denayer olan bir maicon ibb'ye direnebilir...Sıkıntı yok ayrıca geçirebilirsin bana renktaş hürmetler...

Adebayor tum stoperlerimizi kafa toplarinda ezecek zaten.Onun kacari yok.Kontra ataklar icin Denayer tercihi iyi olmus bence.Maicon gecen mac cok kotuydu.Donk tercihi de kafa toplari icin olmus olabilir.Umarim Gomis'in arkasindaki 3lu iyi bir mac gecirir.

DaAd5_mXcAECQCz

Maicon-Denayer yanlış tercih olmuş.Duran toplar büyük sıkıntı,Eprianou da vuruyor Attamah da.

Yedeklerimiz: Batuhan, Eray, Maicon, Ahmet, Tolga, Yasin, Selçuk, Eren, Sinan, Latovlevici

bu ne la

Denayer garip olmuş ama Adebayor’dan kafa topunu Serdar’la alacağız artık. Zaten Maicon’un da fiziğine rağmen hava topu hakimiyeti çok iyi sayılmaz.

Ben olsam yine de Denayer yerine Maicon’u tercih ederdim.

Serdar Aziz her zaman penaltı yaptırabilir kırmızı kart alabilir geri zekalı çünkü ama yanında denayer olan bir maicon ibb'ye direnebilir...Sıkıntı yok ayrıca geçirebilirsin bana renktaş hürmetler...

Abi saçmalıyorsun bence Serdar bütün sezon Maicon'un açıklarını kapattı geçen sezon Kadıköy'de yaptırdığı penaltı dışında net bir hatası yok bile. Kasımpaşa maçındaki %50 %50 bir pozisyondu hata bile sayılmazdı.

maicon gibi boktan bir stoperi kesmesi normal

Samsung Galaxy S8+ / Tapatalk (^_^)

Geri
Üst Alt