Tuncay Van
Büyük Kaptan
allaha sükür el freni selcuk yok , maiconu da acaba hizindan dolayimi yoksa riskli bölgelerde hata yapti icin mi en son örnek gencerl macinda gereksiz yere kaybetdigi top kalemizde gol olmustu yedek birakti?
Umarım yan toplara çalışılarak verilmiş bir karardır Denayer kararı.Ben defansı önde kurarım kadrosu bu.Maicon ağır kaldığı için Denayer tercih edilmiş.
Renktaş görüşlerine her daim saygı duyarım ama teknik taktik konularda çok iyi değilsin benceSelçuk'un kesilmesi 10 numara 5 yıldız baktı ki şampiyonluk gidiyor doğru karar denayer de öyle ama serdarı kesmesi maiconu ouynatması lazımdı serdarı belediye çalışanları çiğ çiğ yer maalesef...
Serdar Aziz her zaman penaltı yaptırabilir kırmızı kart alabilir geri zekalı çünkü ama yanında denayer olan bir maicon ibb'ye direnebilir...Sıkıntı yok ayrıca geçirebilirsin bana renktaş hürmetler...Renktaş görüşlerine her daim saygı duyarım ama teknik taktik konularda çok iyi değilsin benceHem kendin diyorsun kontra takımı yenmemiz çok zor hem de kağnı Maicon'un oynamasını istiyorsun. Serdar hava toplarında da iyi onun eksiğini kapatabilecek düzeyde Denayer'i de hızlı olduğu için tercih etmiş hoca belli ki. Belki de Donk'la Adebayor'a markaj yaptırabilir.
Adebayor tum stoperlerimizi kafa toplarinda ezecek zaten.Onun kacari yok.Kontra ataklar icin Denayer tercihi iyi olmus bence.Maicon gecen mac cok kotuydu.Donk tercihi de kafa toplari icin olmus olabilir.Umarim Gomis'in arkasindaki 3lu iyi bir mac gecirir.
Serdar kafa toplarinda formda tabii ki ama onu da ezecegini dusunuyorum maalesef.
Serdar Aziz her zaman penaltı yaptırabilir kırmızı kart alabilir geri zekalı çünkü ama yanında denayer olan bir maicon ibb'ye direnebilir...Sıkıntı yok ayrıca geçirebilirsin bana renktaş hürmetler...