Başakşehir Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu

Köhn neden oynamaz bana biri açıklasın? Hazır değil desen değil , kritik mevki değil yeni oyuncu için eeee bi berkanın sol bekliğinden daha kötü mü yani

Rakipe göre degil ezbere ilk 11 cikariyor hoca. Tete zaha neden yok? Berkan cidden cok mi iyi oynuyorda hala sol bek oynatiyorsun. Terim de bunu yapardi kazanan zakim bozulmaz gibi sacma bir düsüncesi vardi

sol ayaklı oduna bile muhtacız berkanın sol bek halinden kötüyse köhn neden alındı?

Berkan sıkıntı çıkarabilir keşke köhn'ü direk atsaydı oyuna.

Kerem kotu oynadıkça tepki görüyor, tepki gördükçe hoca inadına oynatıyor. Inadına oynattikca daha kötü oynayıp tepki görüyor, tepki gördükçe hoca inadına oynatıyor. Paradoksa döndü. Hocam Keremin başakşehir balına güvendi herhalde. Iki gol atıp taraftara trip atsin keyfi yerine gelsin.

Kerem A. bugün gollerini onu çekemeyenlere anten diye monte eder inşallah.

Tam tahmin ettiğim kadro, ne bir eksik, ne bir fazla. 2. yarıya Berkan-Derrick değişikliği ile başlayabilir. Normalde yapılması gereken, aynı şekilde Kerem-Zaha değişikliğini de yapmak ama Kerem üzülür diye daha geç yapar o işi...

Yuhalamak büyük yanlış ama millet yuhalasın diye okan hoca büyük bir mücadele içinde. Kerem kötü oynayınca kenara alıp dinlendirmen lazım psikolojisini güçlüymüş gibi gösteriyor ama aslında kırılgan bir adam, toparlanamıyor maç içinde
Aylardır söylüyorum bu çocuğa psikolojik destek şart. 1 maç iyi oynayınca peşisıra 3-4 maç 11'de çıkmamalı. Topsuz oyunu ve son vuruşları hala geliştirmesi lazım (umudum yok açıkçası). Çok sinirl ve agresifliği cabası

Geri
Üst Alt