Ateşleyecek bir durum yok biri kesilecekse hakeden Icardi, ha onu kesemiyorsa Zaha’yı da kesmeyecek.Zaha yı ikinci yarı sokuyor hep. Ateşleme düşünerek.
13 maç kaldı hala kadro tartışmamalıyız, Zaha varsa oynar o takımda.
Ateşleyecek bir durum yok biri kesilecekse hakeden Icardi, ha onu kesemiyorsa Zaha’yı da kesmeyecek.Zaha yı ikinci yarı sokuyor hep. Ateşleme düşünerek.
maalesef Türk hocaların aşamadığı konulardan biri bu Mehmedim yeni gelen transferi illa en az 1 maç bekletecekElinde sol bek varken orta sahayı sol bek oynatmanin mantıklı bir açıklaması yoktur
Saçmalık bir de herif oynayarak geldimaalesef Türk hocaların aşamadığı konulardan biri bu Mehmedim yeni gelen transferi illa en az 1 maç bekletecek
5 gün sonra Avrupa maçı var ve Berkan oynayacak onun için oynuyor bellikiKöhn'ü ilk 11 bekliyordum o kadar hazır dediler.
mourinho gelir miAteşleyecek bir durum yok biri kesilecekse hakeden Icardi, ha onu kesemiyorsa Zaha’yı da kesmeyecek.
13 maç kaldı hala kadro tartışmamalıyız, Zaha varsa oynar o takımda.
Berkan faydalı oyuncu ama arada oynarsa, öbür ikisi küllen zararhalil ve kazımcan gibi Galatasarayda oynamasının nedeninin muhtemelen ilumunatı olduğunun düşündüğüm kişilerin 3.sü olan berkandan hala kurtulamamızın nedeni kesinlikle tapınak şovalyeleri bence
Gerekirse 10 kişi çıkılır yine transfer oynamaz. Ayrıca kerem kesinlikle 11de yerini bulur yerine prime Messi bile olsaGS anayasası 1.madde;
Yeni transfer edilen oyuncu hangi şartta olursa olsun gelecek ilk maçta kesinlikle 11e konulamaz
Nomourinho gelir mi