Başakşehir'in Son 16 Turundaki Rakibi Kopenhag Oldu

tarihimizin en rezil futbolunu oynadığımız dönemde brugge son dk 100 tane vursa bi tanesi girecek golle eledi bizi. emin ol madridden psg den bjk ts başak da okadar yerdi
deme ya o golü unutamıyorum sinirden kumandayı fırlatıp televizyonu kapatmış dışarı çıkıp bir iki tur atıp eve dönmüş ve yatmaya çalışmıştım.

Ligde sampiyon olacagiz veya lig sampiyonu direkt CL'ye gidecek diye bunlarin Uefa'yi almasini destekleyemem kusura bakmayin. Kupa sadece bizde kalmali. Gerekirse bu 2 sey gerceklesmesin.
uefa şampiyonu CL'ye gidiyor sence bu pastayı başak'a yedirirler mi ?
keşke finale kadar çıksalar. ülke puanı yükselecek bize çalışmış olacaklar hem de böylece iki maç arası bizimle oynayacaklar . akılları rövanşta olacak fiziki yorgunluk da cabası .

Kupayi alamazlar kolay kolay inter ve manu varken.

LASK manu ile eslesmesi gpzel olmus yalniz. Manu Sampionlar ligi biletini buradan kapmaya calisacaktir büyük ihtimalle

Ligde sampiyon olacagiz veya lig sampiyonu direkt CL'ye gidecek diye bunlarin Uefa'yi almasini destekleyemem kusura bakmayin. Kupa sadece bizde kalmali. Gerekirse bu 2 sey gerceklesmesin.
Kopenhag'ı eleyemezler zaten. Diğer taraftan LASK Linz de Manchester United'ı eleyemez. Değişen bir şey yok yani Avusturya'nın bizi geçeceği falan yok. Şampiyonumuz yine CL'ye direkt gidecek.

Gene bi macla başağı şampiyon ilan edenleri göruyor ve üzülüyorum

Ne final görsünler ne de yarı final.​

Son 5 hafta kume hattiyla oynuyorlar full. Illa dusmeme iddiasi olan takim olur en az 2 tane. Cok kek olacagini sanmiyorum

Ayrica

Goztepe (D)
Kopenhag
Ts (D)
Kopenhag (D)
Alanya
Ankara (D)
Ekibimiz

Su kisimda zicis yasamazlar mi sence de?
Ts 1 veya 0
Goztepe 1 veya 0
Eger turu atlarlarsa Ankara da zor. Alanya AL icin bastirirsa o da zor.

Geri
Üst Alt