Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Keyfin nasıı ?Ligde sampiyon olacagiz veya lig sampiyonu direkt CL'ye gidecek diye bunlarin Uefa'yi almasini destekleyemem kusura bakmayin. Kupa sadece bizde kalmali. Gerekirse bu 2 sey gerceklesmesin.
deme ya o golü unutamıyorum sinirden kumandayı fırlatıp televizyonu kapatmış dışarı çıkıp bir iki tur atıp eve dönmüş ve yatmaya çalışmıştım.tarihimizin en rezil futbolunu oynadığımız dönemde brugge son dk 100 tane vursa bi tanesi girecek golle eledi bizi. emin ol madridden psg den bjk ts başak da okadar yerdi
Biz Kopenhag diyoruz ama görüştüğüm yabancı bayanlar nedense Kopenhagin diyorlar bu şehre.
Yıllardır Münih diyoruz, ama ona da münçın diyorlar
Kopenhag mı doğru yoksa onların dediği mi
uefa şampiyonu CL'ye gidiyor sence bu pastayı başak'a yedirirler mi ?Ligde sampiyon olacagiz veya lig sampiyonu direkt CL'ye gidecek diye bunlarin Uefa'yi almasini destekleyemem kusura bakmayin. Kupa sadece bizde kalmali. Gerekirse bu 2 sey gerceklesmesin.
Kopenhag'ı eleyemezler zaten. Diğer taraftan LASK Linz de Manchester United'ı eleyemez. Değişen bir şey yok yani Avusturya'nın bizi geçeceği falan yok. Şampiyonumuz yine CL'ye direkt gidecek.Ligde sampiyon olacagiz veya lig sampiyonu direkt CL'ye gidecek diye bunlarin Uefa'yi almasini destekleyemem kusura bakmayin. Kupa sadece bizde kalmali. Gerekirse bu 2 sey gerceklesmesin.
Finale falan da cikmasinlar.uefa şampiyonu CL'ye gidiyor sence bu pastayı başak'a yedirirler mi ?
keşke finale kadar çıksalar. hem böylece iki maç arası bizimle oynayacaklar . akılları rövanşta olacak fiziki yorgunluk da cabası .
bi de o şerefsiz diatta nın atması ekstra sinir edici olmuştu. şanslı hıyar hayatının golünü attıdeme ya o golü unutamıyorum sinirden kumandayı fırlatıp televizyonu kapatmış dışarı çıkıp bir iki tur atıp eve dönmüş ve yatmaya çalışmıştım.
Keyfin nasıı ?
Finale falan da cikmasinlar.
Trt spor 2'de Atasehir zaferimizi izliyorumKeyfin nasıı ?
Uza bakan
Ts 1 veya 0Son 5 hafta kume hattiyla oynuyorlar full. Illa dusmeme iddiasi olan takim olur en az 2 tane. Cok kek olacagini sanmiyorum
Ayrica
Goztepe (D)
Kopenhag
Ts (D)
Kopenhag (D)
Alanya
Ankara (D)
Ekibimiz
Su kisimda zicis yasamazlar mi sence de?
Finale gitsinler hatta alabiliyorlarsa da alsınlar... kim finale kadar gitse desteklerim açıkçası fener olsun beşiktaş olsun... pilav tepsisi değil memleket meselesi...Finale kadar gitsinler.
Hido,11 deyiz 12 ye düşmemek için uğraşıyoruz