Umut Öfkeli
10 Numara!
- 4 Eylül 2019
- 10.885
- 5.315
- 403
Basaksehir yenebilir!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hido,
Lask 2 macta da yenilip elenirse tehlike bitiyor mu?
Onlar mac yapmadi mi?Salzburg da elenirse evet.
Onlar mac yapmadi mi?
salzburg elendi zaten ya 4-1'den nasıl çevirsin maçı frankfurt maç bu akşam değil miSalzburg da elenirse evet.
salzburg elendi zaten ya 4-1'den nasıl çevirsin maçı frankfurt maç bu akşam değil mi
Başakşehir UEFA’yı alsa üzülmem. Finale kadar gitsinler puan toplasınlar bu arada ligde tökezlesinler faydalanıp biz de şampiyon olalım.
Trt spor 2'de Atasehir zaferimizi izliyorum
Insallah yenip elenmezler. Many bence en kotu 1 g 1 b alir. Basak da en kotu 1 b alsa yeter.Bugün oynanıyor rövanş maçları ilk maçta 4 1 yenildiler ama şansımıza burdan dönse şaşırmam.
Salzburg 5-1 kazandi bile ne yaptın öyle reisssssalzburg elendi zaten ya 4-1'den nasıl çevirsin maçı frankfurt maç bu akşam değil mi
Salzburg hem yenilecek hem de elenecek bu akşam 8'de tv başındayız bir taraftan frankfurt'u destekliyoruz diğer taraftan Alanya'yı destekleyeceğiz Beşiktaş karşısında.Salzburg 5-1 kazandi bile ne yaptın öyle reissss![]()
Finale gitsinler hatta alabiliyorlarsa da alsınlar... kim finale kadar gitse desteklerim açıkçası fener olsun beşiktaş olsun... pilav tepsisi değil memleket meselesi...
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
bu kafayla birlik asla olamayiz ne sacmaliyorsun sen hic beklemezdim bu laflari senden, basak sayesinde cl'e direk katilcaz, acin biraz gözünüzüde destek verin gerekirse istanbulda her takimin taraftari gidip full cekmesi lazim.Ayrica tabiki uefayi bizden baska kimse almasin,heleki başakşehir denen igrenc olusum..kopenhag ne durumda bilmiyorum ama sporting gibi gevsek olmazlarsa elerler