Başakşehir'in Son 16 Turundaki Rakibi Kopenhag Oldu

Başakşehir Teknik Direktörü Okan Buruk: "Kopenhag çıkar mı diye düşünmüştüm. UEFA Kupası'nı kaldırdığım stat. Yine ikinci maçı orada oynayacağız. Bu eşleşme iki tarafı da memnun etmiştir diye düşünüyorum. Daha iyi ve büyük takımlar vardı."

Başakşehir UEFA’yı alsa üzülmem. Finale kadar gitsinler puan toplasınlar bu arada ligde tökezlesinler faydalanıp biz de şampiyon olalım.

Bende uzulmem. Su an her sene CLe katilmamiz, ulkede uefa kupayi kazanmis tek kulup olmamizdan daha onemli. Gecmiste kalmis bir sey bize faydali olamaz. Zaten ingiliz bir takima karsi kaybederler buyuk ihtimalle

Bana kalsa dun elenmelerini isterdim,yorulorlar ya da yorulmuyolar,basaksehirden korkacak değiliz.aslinda sacmasapan duusnceler bunlar ben de yorulsunlar falan diyorum ama bos lakirdi hepsi.kupayı united,inter veya sevilla alir

20200228_140343.jpg

Basaksehir icin guzel bir kura.

Avusturya pesimizde. Avrupa liginde 2 takimlari daha var. Salzburg Frankfurt eslesmesinde ilk maci Frankfurt evinde 4 1 kazanmisti, dun hava sartlarindan dolayi mac oynanmadi ve bu aksam oynanacak. Frankfurt'un bu aksam turu gececegini dusunuyorum. ManUtd Linz'i evine yollar.

Finale gitsinler hatta alabiliyorlarsa da alsınlar... kim finale kadar gitse desteklerim açıkçası fener olsun beşiktaş olsun... pilav tepsisi değil memleket meselesi...

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

BİZİ AVRUPA'DA DESTEKLEYEN FENERLİLER

BEŞİKTAŞLILAR DA DESTEKLERİNİ ESİRGEMEMİŞLER

vatan millet sakarya işi değil bu . ilk 11ler'in çoğu yabancıdan oluşan Türk takımlarından ve para üzerine kurulu futboldan bahsediyoruz .
şahsen fener gidip rumlarla maç yapsa ermenilerle müsabakaya çıksa kesinlikle feneri desteklemem 10 tane yeseler 15-0 olmadı diye üzülürüm.

edit: turu geçip hatta finale çıksınlar puan kazandırsınlar bizim CL sponsorumuz olsunlar ama o kadar .fazlası yok .

Ayrica tabiki uefayi bizden baska kimse almasin,heleki başakşehir denen igrenc olusum..kopenhag ne durumda bilmiyorum ama sporting gibi gevsek olmazlarsa elerler

Ayrica tabiki uefayi bizden baska kimse almasin,heleki başakşehir denen igrenc olusum..kopenhag ne durumda bilmiyorum ama sporting gibi gevsek olmazlarsa elerler
bu kafayla birlik asla olamayiz ne sacmaliyorsun sen hic beklemezdim bu laflari senden, basak sayesinde cl'e direk katilcaz, acin biraz gözünüzüde destek verin gerekirse istanbulda her takimin taraftari gidip full cekmesi lazim.

Geri
Üst Alt