enis altan
Kırmızı Üye
- 31 Ağustos 2012
- 2.381
- 0
- 856
Uefa yargitayi neden beklesin ki,acsin semsiyeyi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alt yapı hazırlıyorlar.
olsun renkdaş bunlardan iyidir yine CHP. mevcut iktidar şu süreçten güçlenerek çıkarsa üzerimize daha pervasızca gelecekler emin olabilirsin. çünkü Ünal Aysal'dan rahatsızlar o kadar diyeyim ben sana.
ilk 1 saatte şike yargıtay vs yardımı dilenmişlerdir
2. saatte transfer yardımı istemişlerdir. bi ayakkabı kutusu daha feda olsun sow da olduğu gibi.
olsun renkdaş bunlardan iyidir yine CHP. mevcut iktidar şu süreçten güçlenerek çıkarsa üzerimize daha pervasızca gelecekler emin olabilirsin. çünkü Ünal Aysal'dan rahatsızlar o kadar diyeyim ben sana.
27 Şampiyonluk @27_Sampiyonluk1 dkRenkdaş CHP'ye kalsa çokdan aklardı Feneri
fırat öncel @impatient19071 sabu zamana kadar akp ye oy verdim bundan sonra 1000 oyum bile olsa birini vermem bu kadar göz göre göre adaletle oynanmaz artık ben bu ülkenin yargısınada güvenmiyorum topunuzunda Allah belasını versin.tayyip seni adam sanmıştım ben ben senin çıraklığını sevmiştim ama artık bir tarafların kalkmış sana verdiğim oylarda haram olsun
Kılıçdaroğlu, UEFA tarafından Fenerbahçe ve Beşiktaş'a verilen cezaların hatırlatılması üzerine ise şunları söyledi:
"UEFA, Türkiye 'de alınmış bazı kararlara bakarak, bazı kararlar aldı. Şunu söylemek gerek, bahsettiğimiz ülke Türkiye...
Siz, Türkiye'yi böyle cezalandıramazsınız. Hele de, siyasi otoritelerin yönlendirmesiyle hareket eden, özel yetkili mahkemelerin aldığı kararlara dayanarak...
Bir kere, demokrasilerde, özel yetkili mahkeme, olmaz. Önce, bunu öğrenmeliler... Sahte delil bile üretiyorlar..."
Sarıgül böyle şeylere gelmez renkdaş emin olabilirsin. Sarıgül ki CHP nin en büyük kozu durumunda şu anda. Onu kaybetmeyi göze alamazlar. Ona bakarsan mhp de yaptı benzer açıklama. AKP nin takındığı tavrı zaten görüyorsunuz. Kişiler kurumlar ayrılsın mevzusunda şimdi şikeyi aklamaya geldi olay. onun altyapısını hazırlıyorlar.
Sarıgül böyle şeylere gelmez renkdaş emin olabilirsin. Sarıgül ki CHP nin en büyük kozu durumunda şu anda. Onu kaybetmeyi göze alamazlar. Ona bakarsan mhp de yaptı benzer açıklama. AKP nin takındığı tavrı zaten görüyorsunuz. Kişiler kurumlar ayrılsın mevzusunda şimdi şikeyi aklamaya geldi olay. onun altyapısını hazırlıyorlar.
Sarıgül konusunda hemfikiriz. Ancak CHP başkanı zaten Fenerli. Yani o da elinden geldiğince RTE den farksız bir şekilde korumaya çalışırdı Fenerini.
Zaten sorun orada. Medya ve siyasiler ve diğer güçlerin Fenere destek sebebi rant ve oy endişesi. Tabiki renktaşlık duygusu da önplanda.
Sarıgül konusunda hemfikiriz. Ancak CHP başkanı zaten Fenerli. Yani o da elinden geldiğince RTE den farksız bir şekilde korumaya çalışırdı Fenerini.
Zaten sorun orada. Medya ve siyasiler ve diğer güçlerin Fenere destek sebebi rant ve oy endişesi. Tabiki renktaşlık duygusu da önplanda.
Yanlış düşünüyorunuz , bu feneri aklamak değildir , bu kişilerin davasıdır , yani aziz ve çetesinin davası
İşte herkesin zihnine nasılda sokmuşlar bunu FB davası oldugunu , halbuki bu kişilerin davasıdır
Fenere ceza vericek kurum Uefa ve TFF'dir .
Yani burdaki durum Aziz Yıldırımı aklama davasıdır !