Başbakan Erdoğan, Mahmut Uslu ve Rıdvan Dilmen ile görüştü

Uefa yargitayi neden beklesin ki,acsin semsiyeyi

Alt yapı hazırlıyorlar.

sultan hazretleri, son dönemdeki bize karşı tutumundan ve önümüzü kesmek istemesinden dolayı G.Saray taraftarının çoğunu zaten kaybetti. Trabzon maçındaki tezahüratlar buna bir örnektir. Keza son fb nin maçında da hırsız tayyip diye bağırdılar. Şike sürecinden dolayı zaten tayyibi suçluyorlardı. Şimdi onları da tamamen kaybetme noktasına gelince sanırım gizli bir ittifaka daha imza atacaklar. Şike sürecinde yeniden yargılama veyahut şikenin aklanmasına karşılık sarıgül tehdidi için bana oy verin diyecektir. fb nin omurgalı! yönetimi de buna onay verecektir adım gibi eminim. Neydi bir de bunlar Atatürk'ün takımıydı değil mi? Neydi he yıkılmayan son kale!!! :D yıkılmayan son kaleye gel çay demle hahahha :D :D

ilk 1 saatte şike yargıtay vs yardımı dilenmişlerdir

2. saatte transfer yardımı istemişlerdir. bi ayakkabı kutusu daha feda olsun sow da olduğu gibi.

RTE ile Fenerbahçe Şike Planlaması

9.00-9.30 Şike Davasında Şike Mutakabatı

9.30-9.50 Reklamlar (Cas davası namusumuzdur)

10.00-10.30 Galatasaray'ı nasıl durdururuz istişaresi

10.30-11.00 Yeni ihaleler ve peşkeşlerin müzakeresi

11.00-12.00 Kasımpaşa'ya destek fonu görüşmeleri

12.00-13.00 Yemek Molası

13.00-14.50 6-0 lık maç izletisi

15.00-16.00 Yeni şikelerin planlaması

16.00-17.00 Yolsuzluk gündemi

17.00-18.30 Tüpçü ile dosta doğru

18.30-19.30 Belgesel- Dünyada Şike ve Yolsuzluk

20.00-23.15 Eğlence-3 ADAM- Aziz-Rıdvan-Recep Tayyip Erdoğan

23.30-01.30 ROK ile HAydaaa

01.30 Kapanış Konuşması- Şikeye Hizmet Yolunda

olsun renkdaş bunlardan iyidir yine CHP. mevcut iktidar şu süreçten güçlenerek çıkarsa üzerimize daha pervasızca gelecekler emin olabilirsin. çünkü Ünal Aysal'dan rahatsızlar o kadar diyeyim ben sana.

Kılıçdaroğlu, UEFA tarafından Fenerbahçe ve Beşiktaş'a verilen cezaların hatırlatılması üzerine ise şunları söyledi:

"UEFA, Türkiye 'de alınmış bazı kararlara bakarak, bazı kararlar aldı. Şunu söylemek gerek, bahsettiğimiz ülke Türkiye...

Siz, Türkiye'yi böyle cezalandıramazsınız. Hele de, siyasi otoritelerin yönlendirmesiyle hareket eden, özel yetkili mahkemelerin aldığı kararlara dayanarak...

Bir kere, demokrasilerde, özel yetkili mahkeme, olmaz. Önce, bunu öğrenmeliler... Sahte delil bile üretiyorlar..."

Renkdaş CHP'ye kalsa çokdan aklardı Feneri

sanmıyorum renkdaş. çünkü CHP de azizin ne mal olduğunu biliyor. bakma sen bazı milletvekillerinin oy toplamak için şirin gözükmeye çalıştığına. asıl mevcut iktidar kalırsa eğer şikenin aklanacağı garanti sana o kadar diyorum. ve inan bizim içinde büyük bir tehdit. çünkü fenerbahçe odaklı bir lig hayal ediyor tayyip inan bana. eğer başta aziz değil kendi adamı olsa operasyonu engellerdi inan. chp, mhp bilmem ama önce mevcut iktidardan kurtulmamız bizim de hayrımıza olacaktır.

bu zamana kadar akp ye oy verdim bundan sonra 1000 oyum bile olsa birini vermem bu kadar göz göre göre adaletle oynanmaz artık ben bu ülkenin yargısınada güvenmiyorum topunuzunda Allah belasını versin.tayyip seni adam sanmıştım ben ben senin çıraklığını sevmiştim ama artık bir tarafların kalkmış sana verdiğim oylarda haram olsun

Nihayet vatandaş yavaş yavaş geç de olsa uyanmaya başladı, güzel günler yakındır..

Kılıçdaroğlu, UEFA tarafından Fenerbahçe ve Beşiktaş'a verilen cezaların hatırlatılması üzerine ise şunları söyledi:

"UEFA, Türkiye 'de alınmış bazı kararlara bakarak, bazı kararlar aldı. Şunu söylemek gerek, bahsettiğimiz ülke Türkiye...

Siz, Türkiye'yi böyle cezalandıramazsınız. Hele de, siyasi otoritelerin yönlendirmesiyle hareket eden, özel yetkili mahkemelerin aldığı kararlara dayanarak...

Bir kere, demokrasilerde, özel yetkili mahkeme, olmaz. Önce, bunu öğrenmeliler... Sahte delil bile üretiyorlar..."

Sarıgül böyle şeylere gelmez renkdaş emin olabilirsin. Sarıgül ki CHP nin en büyük kozu durumunda şu anda. Onu kaybetmeyi göze alamazlar. Ona bakarsan mhp de yaptı benzer açıklama. AKP nin takındığı tavrı zaten görüyorsunuz. Kişiler kurumlar ayrılsın mevzusunda şimdi şikeyi aklamaya geldi olay. onun altyapısını hazırlıyorlar.

Sarıgül böyle şeylere gelmez renkdaş emin olabilirsin. Sarıgül ki CHP nin en büyük kozu durumunda şu anda. Onu kaybetmeyi göze alamazlar. Ona bakarsan mhp de yaptı benzer açıklama. AKP nin takındığı tavrı zaten görüyorsunuz. Kişiler kurumlar ayrılsın mevzusunda şimdi şikeyi aklamaya geldi olay. onun altyapısını hazırlıyorlar.

Sarıgül Fenerbahçe'ye hayatta ceza vermez. Ama o başbakan olursa 10 sezonda en az 5 Şampiyonluk alırız.

Sarıgül konusunda hemfikiriz. Ancak CHP başkanı zaten Fenerli. Yani o da elinden geldiğince RTE den farksız bir şekilde korumaya çalışırdı Fenerini.

Zaten sorun orada. Medya ve siyasiler ve diğer güçlerin Fenere destek sebebi rant ve oy endişesi. Tabiki renktaşlık duygusu da önplanda.

Galatasaray'ı nasıl alaşağı ederiz diye mi konuştular acaba

Sarıgül konusunda hemfikiriz. Ancak CHP başkanı zaten Fenerli. Yani o da elinden geldiğince RTE den farksız bir şekilde korumaya çalışırdı Fenerini.

Zaten sorun orada. Medya ve siyasiler ve diğer güçlerin Fenere destek sebebi rant ve oy endişesi. Tabiki renktaşlık duygusu da önplanda.

Yanlış düşünüyorunuz , bu feneri aklamak değildir , bu kişilerin davasıdır , yani aziz ve çetesinin davası

İşte herkesin zihnine nasılda sokmuşlar bunu FB davası oldugunu , halbuki bu kişilerin davasıdır

Fenere ceza vericek kurum Uefa ve TFF'dir .

Yani burdaki durum Aziz Yıldırımı aklama davasıdır !

o zaman bunu kırmakta G.Saray taraftarının elinde renkdaş. bu algı yıkılmalı. G.Saray bu ülkedeki en büyük sivil güçtür. Hiçbir konuda fb den aşağı kalır yanımız yok hatta fazlamız var. Zor oyunu bozar her zaman. G.Saray taraftarı zoru oynayacak veyahut G.Saraylı bir lideri olan parti bulunacak :D aman ha bdp falan demeyin düşer bayılırım yemin billah...

Tek Yürek ‏@TekYurekcom 1 sa

DUYURU | Yarından itibaren son haftadaki gelişmeleri içeren yeni bir mail kampanyası başlatıyoruz. Yarın gözünüz Twitter'da olsun.

Tek Yürek ‏@TekYurekcom 46 dk

ÖNEMLİ | Geçen gün belirttiğimiz Yargıtay konusunu ve yeni özel bir bilgiyi bu akşam paylaşacağız. Yine şaşırmayacaksınız..

Yanlış düşünüyorunuz , bu feneri aklamak değildir , bu kişilerin davasıdır , yani aziz ve çetesinin davası

İşte herkesin zihnine nasılda sokmuşlar bunu FB davası oldugunu , halbuki bu kişilerin davasıdır

Fenere ceza vericek kurum Uefa ve TFF'dir .

Yani burdaki durum Aziz Yıldırımı aklama davasıdır !

aynı şey oluyor renkdaş. aziz aklansa diyecekler ki hani şike yapmıştık? başkanımız neden 1 sene içeride yattı diye :D Haluk Ulusoy olsa TFF de fener küme düşer miydi düşmez miydi çok net soruyorum :D Haluk Ulusoy'da CHP ye yakın ona bakarsanız. Ne Tayyip sever Ulusoy'u ne de Aziz... Haluk Ulusoy'un da tekrar başkan olabilmesi için mevcut iktidarın gitmesi şart. O zaman alınması gereken kararlar alınabilir gibi duruyor.

Geri
Üst Alt