Başbakan Erdoğan, Mahmut Uslu ve Rıdvan Dilmen ile görüştü

Üzücü olan nokta medyamiz. Hicbiri dürüst degil. Bi aralar Ahmet Cakar Aribogan'in esinin ve bizim banka ilisikilerimiz sorguluyordu canli yayinda. Ama gel görki Fenerbahceli Ridvan ve basbakan Erdogan iliskisini konusamiyorlar canli yayinda.

Bu insanlar sayesinde cok igrenc bir ülke diyebiliyorum bugün. Ben rahat edemiyorum arkadas. Ahmet Cakar kim diyebilirsiniz, ama cikip Ridvan ve basbakan niye görüsüyorlar demesini bekliyorum. Bir televizyon kanalinin bunlari konusmasini istiyorum.

Cakar ciksin canli yayinda bizim ruslar ile iliski kurdugumuzu iddia etsin, ama göz göre göre yapilanlardan söz bile edilmiyor. Valla bunu düsününcü elim ayagim titriyor, birseyler yapmak istiyorum ama ne yapabilirim?!

Twitter'dan yazalim diyoruz deger bile vermiyorlar.

Bu konuyu gündemde tutmaliyiz arkadaslar. GScimbom olarak toplanalim hepimiz BeyazTV'ye twit atalim. Objektif BeyazFutbol bu konuyu konussun.

Söyle 200-300 kisi toplasak süper olur.

ne objektifi renkdaş neyden bahsediyorsun :D beyaz tv dediğin kanal zaten mevcut iktidarın tetikçisi ve yalakası :D o beyazfutbol programındaki adamlar zaten uzaktan kumandalı adamlar ve mevcut iktidarın emirleri ile G.Saray'ın üzerine oynuyorlar. gidip rte rıdvan mahmut uslu görüşmesini kurcalarlar mı hiç aklın alıyor mu? bu son operasyonlardan sonra malum oluşuma cephe aldı bu kanal ve bu programda rasim neredeyse şike yapılmamış olabilir bile diyecekti cemaate öfkesinden :D

ne objektifi renkdaş neyden bahsediyorsun :D beyaz tv dediğin kanal zaten mevcut iktidarın tetikçisi ve yalakası :D o beyazfutbol programındaki adamlar zaten uzaktan kumandalı adamlar ve mevcut iktidarın emirleri ile G.Saray'ın üzerine oynuyorlar. gidip rte rıdvan mahmut uslu görüşmesini kurcalarlar mı hiç aklın alıyor mu? bu son operasyonlardan sonra malum oluşuma cephe aldı bu kanal ve bu programda rasim neredeyse şike yapılmamış olabilir bile diyecekti cemaate öfkesinden :D

Benim bu sekilde beklentim yok dedim ya. Ama bunlarin bundan sonrai cikipta biz objektifiz, dürüst yayin yapiyoruz diyemesinler, bunu istiyorum. Artik gercekleri net bir sekilde yüzlerine vurmak istiyorum. Derdim bu.

Utanmalarini istiyorum.

Benim bu sekilde beklentim yok dedim ya. Ama bunlarin bundan sonrai cikipta biz objektifiz, dürüst yayin yapiyoruz diyemesinler, bunu istiyorum. Artik gercekleri net bir sekilde yüzlerine vurmak istiyorum. Derdim bu.

Utanmalarini istiyorum.

onu biraz olsun mantıklı olan insanlar anlıyor zaten renkdaş. önemli olan anlayamayan, bu adamların dediklerine değer veren insanların uyanması. o zaman kimse açıp izlemeyecek veya izlese bile ciddiye almayacak bile. veyahut yönetimin stadyumda beyaztv ye büyük bir protesto düzenlenmesine izin vermesi gerekir ki bunu da yapmazlar çünkü iktidarla daha fazla papaz olmak istemezler.

Onlar ancak kendilerini kandirirlar. Ayni rte'nin "hukuk devleti" ve "demokrasi"den bahsettigi gibi.

Sadece kendilerini kandirmiyorlar iste. Futbolun icinde olan 70% uyutuyorlar. Kalan 30% birsey yapmadigi sürece bu böyle devam eder. 5-6 yil sonra hala bu konulari konusuruz, sadece bunun yenisi olur o ayri. Yine Fenerbahce bir b.k ve kapali kapilar arkasinda kurtarirlar o kulübü. Bu hep böyle devam eder. Etmemesi icin bazi seyleri masaya yatirmamiz gerek.

Bence bu ülkede dürüstlük şeffaflık beklemek en büyük ahmaklık

İşte o zaman işin kurumsal yüzü ortaya çıkıyor. Ama rant kişisel...

Aşağıda uzun uzun , yıllar önce yazmıştım.

FENERE DESTEK VERMEYEN BİZDEN DEĞİLDİR ! SONUCUNA DA KATLANIR ! | Designs by AhmetGS17

güzel yazmışsın renkdaş. bir kere bu adam Atatürkçü falan değil o kesin. Atatürkçülük kalkanının arkasına sığındı hep ve bunun için şike sürecinde iktidara attı suçu ama aslında alakası yok. kendince hedef şaşırttı ve kendini kurtarmaya çalıştı o kadar. he aziz tayyibin adamı olsaydı şike açığa çıkar mıydı? kesinlikle hayır :D mevcut siyasi iktidar lideri ve fb nin başkanı tarz, tavır, hareket ve yönetim biçimi olarak o kadar birbirlerine benziyorlar ki inanılır gibi değil. biri Din biri Atatürkçülük kalkanını kullanıyor.

Rahat edemiyorum arkadas sunlarin karsisina cikip bazi seyleri konusmak istiyorum. Aptalmi saniyorlar bizi ya. Hangi hukuk ve haktan bahsediyor bu serefsizler.

Sadece kendilerini kandirmiyorlar iste. Futbolun icinde olan 70% uyutuyorlar. Kalan 30% birsey yapmadigi sürece bu böyle devam eder. 5-6 yil sonra hala bu konulari konusuruz, sadece bunun yenisi olur o ayri. Yine Fenerbahce bir b.k ve kapali kapilar arkasinda kurtarirlar o kulübü. Bu hep böyle devam eder. Etmemesi icin bazi seyleri masaya yatirmamiz gerek.

Siyaset. Al iste, bazi seyleri ortaya cikarinca, "uluslararasi komplo" oluyor. Balik bastan kokar, senin hükümetin, siyasetcilerin tarafsiz, adil, dürüst olsa, böyle olaylar ile karsilasmayiz.

Deli olmak lazım ama bi kişi ıle olmuyor bu işler

Bazen şu ülkede yaŞamaktan esef duyuyorum yeminle

Ben Türkiye#de yasamadigim halde deliriyorum.

Bu konuda orda yasayanlara saygim sonsuz. Heralde Türkiye'de yasasam benim psikoloji bozulurdu, sokakta gelen gidene saldirirdim nasil bunlari kabulleniyorsunuz diye..

Geri
Üst Alt