- 8 Temmuz 2015
- 36.327
- 71.956
- 3.783
Oynasa sıkıntı yokda oynayamıyorda2.300.000 € alıp da 3. forvet olarak oynayacak insanoğlu da sadece bizim gibi ulu bir takımda görülebilecek durumdur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oynasa sıkıntı yokda oynayamıyorda2.300.000 € alıp da 3. forvet olarak oynayacak insanoğlu da sadece bizim gibi ulu bir takımda görülebilecek durumdur.
Yav adam oyuna girmesin diye prim vericek pozisyona geldikOynasa sıkıntı yokda oynayamıyorda
Fırsat eline geçti ama değerlendiremedi, birçok kez sonradan oyuna girdi özellikle deplasmanlarda işini iyi yapabilseydi şimdi belkide garantilemiştikYav adam oyuna girmesin diye prim vericek pozisyona geldik![]()
Yasin de hak ettiğinden fazlasını alıyor...Selçuk da almadı mı? Burak...Bunlara göre 10 numara 5 yıldız ahlakı var diyorum üstat...Neye dayanarak maaş arttırım talebinde bulunabilir ki?Hak ettiğinden fazlasını alıyor zaten.
Yasin de hak ettiğinden fazlasını alıyor...Selçuk da almadı mı? Burak...Bunlara göre 10 numara 5 yıldız ahlakı var diyorum üstat...
Üstat her sezon maç kurtarır, karabük maçlarını ne çabuk unuttunuz? ben sadece ahlakından da bahsetmedim üstat biliyorsun ama manipüle ediyorsunBunu yeni görüyorum resmen fazia
Herşeyi geçtim 2.1 milyon euro maaş alıyor yani senin deyiminle 10 trilyon maaşı az demişsin.
maç kurtarma falan demişsinde hangi maçta girdi kurtardı , yeniçeri yada değil önemli mi dünya para götürüyor zaten , aile terbiyesinden bizene burası ahlak cemiyeti değil Gs futbol kulübü takıma katkısı var mı yok mu ona bakmamız gerek , sinan zaten forvet kanat değil eren oynuyacağına sinan oynasın.
top kontrol edemeyen , öküz gibi boyu olmasına rağmen hava toplarında bu denli kötü olan , aşırı ağır her türlü özelliği kötü olan bir topçuyu tutmak çok yersiz zararsız satarsak şöyle 3 milyona şükür etmemiz lazım.
Türk forvet söyle? Yok ki...Bu iktisadın temel kuralıdır...Fiyatı temelinde yokluk ve talep belirler...Yabancı sınırlaması geliyor 14'ten düşüyoruz ve şampiyonlar ligine gidiyoruz...en iyi ihtimalle tek santrafor oynamaya devam etsek bile 2 forvet yetersiz ne yapacağız volkan palayı mı çağıracağız? hiç sinan demeyin o kanat oyuncusu ve rotasyonda ancak diğer kanatta da düşünülür çok sıkışılırsa o zaman 4. forvet olur tabii ki...Bence ilk 11'de oynamalı sinan...Siz sinanı harcarken gamsız diye ben savunuyordum aynı sebeplerle ahlaklı olması, ucuz olması, gurbetçi ve türk statüsünde olması, yeniçeri olmaması, alemci olmaması v.s.. Eren ise hazır elimizin altında milli takım oyuncusu var ki bizim milli takım gibi dandik değil her şampiyonaya giden isviçre milli takımından bahsediyorum...Selçuk ilk yıllarındaki yaptıklarından dolayı o parayı aldı ama.Eren ne yaptı da 2 milyon alıyor senelik?
Üstat her sezon maç kurtarır, karabük maçlarını ne çabuk unuttunuz? ben sadece ahlakından da bahsetmedim üstat biliyorsun ama manipüle ediyorsunama canın sağolsunorada 11 madde sıralamışım...Hürmetler...
Hayır ben sinan ile alakalı onca yazı yazdım üstat siz gamsız derken bence o da kalmalı; benim türk olarak altyapı hariç kalmasını istediğim zaten sadece; sinan-eren-tolga-serdar (hiç sevmesem de yedek dursun beyinsiz) ve yedek çirkef kaleci...Kalan tüm türkler gönderilse yeter bize...25 kişilik kadro için...Fazlasını kadroda tutmak ahmaklık zira ya u-21e gönderiyorsun ya da almanyada de jong gibi otomobil modifiye etmeye şanslıysan maaşının yarısını ödeyip kiraya veriyorsun...Bu sezon nal topladı 2.1 mi 2.3 mü ne maaş alıyor sinan 600 bin alıyor ondan daha faydalı şimdi çıkıp ahlaklı diye eren kalsın diyorun her ahlaklı olana para saçıcaksak yandık kime göre neye göre ahlaklı o konuya hiç girmiyorum bile.
Bu sezon nal topladı 2.1 mi 2.3 mü ne maaş alıyor sinan 600 bin alıyor ondan daha faydalı şimdi çıkıp ahlaklı diye eren kalsın diyorun her ahlaklı olana para saçıcaksak yandık kime göre neye göre ahlaklı o konuya hiç girmiyorum bile.
Hayır ben sinan ile alakalı onca yazı yazdım üstat siz gamsız derken bence o da kalmalı; benim türk olarak altyapı hariç kalmasını istediğim zaten sadece; sinan-eren-tolga-serdar (hiç sevmesem de yedek dursun beyinsiz) ve yedek çirkef kaleci...Kalan tüm türkler gönderilse yeter bize...25 kişilik kadro için...Fazlasını kadroda tutmak ahmaklık zira ya u-21e gönderiyorsun ya da almanyada de jong gibi otomobil modifiye etmeye şanslıysan maaşının yarısını ödeyip kiraya veriyorsun...
Üstat tolga kadar katkı yapan kaç oyuncumuz var? Hele ki türk?Ben sinan için gitsin demedim hiç eren ve tolgaya eşek yüküyle para veriyoruz malesef durmaları saçma serdar ve sinan kalabilir.
Üstat tolga kadar katkı yapan kaç oyuncumuz var? Hele ki türk?
Selçuk ile Donk defolup gidince düzelecek üstat merak etme...Sezon başı gol attı tamamda kaç maçtada yaktı bizi saçma sapan işlere imza attı ndiaye varken tolga sırıtmıyordu arkasını toplayan vardı şimdi mal meydana çıktı.
Üstat donk hakkındaki tutumun beni üzdüSelçuk ile Donk defolup gidince düzelecek üstat merak etme...
Selçuk ile Donk defolup gidince düzelecek üstat merak etme...
Üstat Donk-Linnes hatta Carole bana göre iyi topçular ama anlamadığınız 14 yabancı sayısından düşülecek...2019 yazı bu uygulama yürürlüğe girecek...Eee seneye şampiyonlar ligine de katılıyoruz...Bize en az 3 dünya yıldızı lazım...Şimdiden 17 yabancımız var 3 kişi daha alsak 20 olacağız...Mecbur bu sayı en az 12'ye inmeli...Yani en azından 8 tanesinden kurtulmalıyız yabancıların...Bunun en iyi yolu da sezon sonu sözleşmesi bitecek şu zibillerden kurtulmak;Üstat donk hakkındaki tutumun beni üzdü![]()
Üstat fernando'nun yanına yabancı transfer etmeyecek miyiz? ee tolga yedek olamaz mı?Nasıl düzelicek sihirli değnek mi değicek ndiaye ve fernandoyla oynarken kimse sırıtmazdı o 2 linin kaymağını yedi tolga şimdi ise yok kıçım ağırıyor yok başım ağırıyor diyip kaçıyor ben böyle topçuları takımımda görmek istemiyorum serdar gibi ayağa kafayla dalacak topçular lazım her zaman bu böyle olmuştur.
Üstat fernando'nun yanına yabancı transfer etmeyecek miyiz? ee tolga yedek olamaz mı?