Basel, Derdiyok'u İstiyor

Sen Donk'u yazmıyor musun? Onun sözleşmesi bitmiyor mu?

Nagatomo'yu kadro planlamana alıyorsun ama kiralık? Ne farkları var Denayer'den ya da Latovlevici'den mecbursun yazmaya...

Ayrıca Cavanda ile Carole yine gelecek...Tutarlı olup devam edelim şimdi senin elindeki bu sayıyı eritip en az 3 yabancı daha alma durumun yok mu?

Sen onu söyle o zaman 20'ye çıkacak yabancı sayını en kötü 6 kişi düşürmen gerekmiyor mu?

Şimdi 25'ten 7 altyapı ve 3 kalecini düşerek kendi 15 kişilik takımını yap öyle istişare edelim hatırlarsa 3-4 post önce onu sormuştum sen bana yabancı sayısını sordun...Madem haksızım sen yaz sen buyur...

ben kalması gerekenleri yazdım 10 oldu donkla uzatırız diye almıştım denayer ve nagatomoda durum sadece bize bağlı değil

carole ve cavanda kalmaz yahu kalsalar ne iş yarıyacaklar neden yazayım listeye.

Carole +cavanda dönecekler galiba.
Latovlevici gidici zaten. Sözleşmesi bitiyor.

Nagold ve Denayer ile 14 oluyor.

Başka... Kaleci var ama oda gidici galiba.
üstat hali hazırdaki sayıyı yazmamız lazım ona bakarsak nagatomonun kirası bitiyor yahut donkun sözleşmesi sona eriyor...ee o zaman 2019'a kadar sözleşmesi olan caroleu, cavandayı kiralıktalar diye yazmayacak mıyız? zatren dönecekler yahut aynı durumda olan denayeri? yada ünal aysal'ın wonderkidi endoğan adili'yi? adam gece gündüz floryada...
Endoğanı unutmuştum zaten sadece galiba.
Onuda tekmeyi vurarız artık veya pafta oynar.

Cavanda yine ülkesinde bir talibi çıkar.
Carole kampa getirelecek galiba. Nagatomonun yedeği olma olasılığı yüksek.

Carasso gidici. Latovlevicinin sözleşmesi bitiyor zaten.. Bye yani.

Denayer alınır mı bilmiyoruz net olarak.

1-2 yabancıya yer açılır işte fasla zorlanmadan.

Asıl sorunun yerli kalitesinde oluşacak bence kadro derinliği anlamında

ben kalması gerekenleri yazdım 10 oldu donkla uzatırız diye almıştım denayer ve nagatomoda durum sadece bize bağlı değil

carole ve cavanda kalmaz yahu kalsalar ne iş yarıyacaklar neden yazayım listeye.
Üstat sen baştan 15 kişilik listeni yazsana? yerli yabancı dahil sadece 3 kaleciyi dışarıda bırak...bekliyorum sadece yabancı yazma...kadro planlaması için önemli...Zira ben hakikaten kendi planlamam dışında bir ihtimal görmüyorum madem yabancı sayısından anlaştık lisanslı olanlardan şimdi önümüzdeki senenin altyapı ve kaleci hariç listesini yaz farklı bir şey görürsem hakkını iade edeceğim söz...

Üstat sen baştan 15 kişilik listeni yazsana? yerli yabancı dahil sadece 3 kaleciyi dışarıda bırak...bekliyorum sadece yabancı yazma...kadro planlaması için önemli...Zira ben hakikaten kendi planlamam dışında bir ihtimal görmüyorum madem yabancı sayısından anlaştık lisanslı olanlardan şimdi önümüzdeki senenin altyapı ve kaleci hariç listesini yaz farklı bir şey görürsem hakkını iade edeceğim söz...

üstad yazdım ya 10 yabancıyı oyuncu yollamadan zaten alamayız sinan ve serdar dışında tüm yerlileri yollarım zaten bir işe yaramıyolar nagatomo ve denayer kiralansa dahi 12 olur gayette yeter garry giderse yerine topçu ,maicon giderse yerine topçu , belhanda giderse yerine topçu alıcaz başka türlüsü zaten mümkün değil giren kazıklar çıkmadan yeni kazık nasıl girecek.

üstad yazdım ya 10 yabancıyı oyuncu yollamadan zaten alamayız sinan ve serdar dışında tüm yerlileri yollarım zaten bir işe yaramıyolar nagatomo ve denayer kiralansa dahi 12 olur gayette yeter garry giderse yerine topçu ,maicon giderse yerine topçu , belhanda giderse yerine topçu alıcaz başka türlüsü zaten mümkün değil giren kazıklar çıkmadan yeni kazık nasıl girecek.
Yahu Hidayet illa kendi kadronu bana mı yazdıracaksın sıkıntı yok yazarız kardeş hammallık bizim işimiz...Şimdi sen şunu mu demek istiyorsun;

1) Linnes
2) Mariano
3) Maicon
4) Serdar
5) Nagatomo
6) Denayer
7) Sinan
8) Fernando
9) Belhanda
10) Feghouli
11) Rodrigues
12) Donk
13) Gomis
14) Yeni Yabancı Transfer
15) Yeni Yabancı Transfer

+3 Kaleci + 7 Altyapı oyuncusu = 25 kişilik UEFA kadrosu...Bunu mu diyorsun hidayet???

Yahu Hidayet illa kendi kadronu bana mı yazdıracaksın sıkıntı yok yazarız kardeş hammallık bizim işimiz...Şimdi sen şunu mu demek istiyorsun;

1) Linnes
2) Mariano
3) Maicon
4) Serdar
5) Nagatomo
6) Denayer
7) Sinan
8) Fernando
9) Belhanda
10) Feghouli
11) Rodrigues
12) Donk
13) Gomis
14) Yeni Yabancı Transfer
15) Yeni Yabancı Transfer

+3 Kaleci + 7 Altyapı oyuncusu = 25 kişilik UEFA kadrosu...Bunu mu diyorsun hidayet???

şu listeye ek 1 yabancı forvet 1 de orta saha alsak 14 eder denayer ve nagatomo gelse bile , onun dışında yabancı yollamadan yabancı alamayız yerli eksiğimiz mevcut ama yapacak birşey yok kaliteli yerli çok az , iyi olanlarda pahalı.

şu listeye ek 1 yabancı forvet 1 de orta saha alsak 14 eder denayer ve nagatomo gelse bile , onun dışında yabancı yollamadan yabancı alamayız yerli eksiğimiz mevcut ama yapacak bir şey yok kaliteli yerli çok az , iyi olanlarda pahalı.
iyi de üstat sen hiç yabancı kontenjanı düşmeyecek diye varsayıyorsun işte...Zaten ben 2018-2019 için sınırlama daha da düşecek demiyorum bu fatih terim zamanında açıklandı ama 2019 yazında kontenjan 14'ten düşecek belli değil kaça düşeceği tayyip erdoğan açıkladı ya?

iyi de üstat sen hiç yabancı kontenjanı düşmeyecek diye varsayıyorsun işte...Zaten ben 2018-2019 için sınırlama daha da düşecek demiyorum bu fatih terim zamanında açıklandı ama 2019 yazında kontenjan 14'ten düşecek belli değil kaça düşeceği tayyip erdoğan açıkladı ya?

düşsün ne olacak ki daha önce yazdım dışarda kalır bazıları , seneye 40 45 hatta 50 maça çıkacaz 11 yabancıyla idare etmemizi bekleme çok ütopik olur bu.

düşsün ne olacak ki daha önce yazdım dışarda kalır bazıları , seneye 40 45 hatta 50 maça çıkacaz 11 yabancıyla idare etmemizi bekleme çok ütopik olur bu.
Kim kalacak işte zaten o listede benimkinin seninkinden farkı sadece denayer yerine sol stoper yabancı transfer, yabancı orta saha ve yabancı kanat, ben listeye ereni ekliyorum, bir de tolgayı o listeden de linnesi çıkartıyorum...senin itiraz ettiğin uçuyorsun dediğin listem senin listenle %80 oranında aynı???Yanlış mı anlıyorum???

Kim kalacak işte zaten o listede benimkinin seninkinden farkı sadece denayer yerine sol stoper yabancı transfer, yabancı orta saha ve yabancı kanat, ben listeye ereni ekliyorum, bir de tolgayı o listeden de linnesi çıkartıyorum...senin itiraz ettiğin uçuyorsun dediğin listem senin listenle %80 oranında aynı???Yanlış mı anlıyorum???

10 topçuyu 17 yaptın ona binayen söyledim onu.

tolga , eren , ahmet , selçuk , cavanda , carole , andilli , lato durmaz benim takımda

donk , linnesi tutarım senle ayrı olarak denayeride tutmaya çalışırım transfer yapmam evet zaten para yok o kadar.

10 topçuyu 17 yaptın ona binayen söyledim onu.

tolga , eren , ahmet , selçuk , cavanda , carole , andilli , lato durmaz benim takımda

donk , linnesi tutarım senle ayrı olarak denayeride tutmaya çalışırım transfer yapmam evet zaten para yok o kadar.
İyi de yalan mı söyledim hali hazırda 17 yabancımız yok mu üstat? senden farkımız dediğim gibi denayerin yerine solak yabancı bir sol stoper isterim, bir de linnes ile donku almam yerlerine tolga ve ereni koyar yabancı bir kanat-forvet ile fernandonun yanına yabancı bir orta saha alırım yani gördüğün gibi %80 aynı kadro planlamalarımız...

İyi de yalan mı söyledim hali hazırda 17 yabancımız yok mu üstat? senden farkımız dediğim gibi denayerin yerine solak yabancı bir sol stoper isterim, bir de linnes ile donku almam yerlerine tolga ve ereni koyar yabancı bir kanat-forvet ile fernandonun yanına yabancı bir orta saha alırım yani gördüğün gibi %80 aynı kadro planlamalarımız...

17 yok carole ve cavanda kiralık şuan onları çıkartman gerekiyor andillide u21 de A takımda değil.

17 yok carole ve cavanda kiralık şuan onları çıkartman gerekiyor andillide u21 de A takımda değil.
Muslera
Maicon
Denayer
Nagatomo
Mariano
Linnes
Fernando
Donk
Belhanda
Rodrigues
Feghouli
Gomis

Terim sözlesmesi bitenleri gönderir mi bu bir

Hangi oyunculara teklif gelir bu da iki.

Ahmet Sivri'nin acilen rotasyona dahil edilmesi gerekiyor. Çocuk geldiğinde takır tukur golleri diziyordu. Bir hafta U19, bir hafta U21, her hafta farklı kadro içerisinde formdan düştü. U21 Liginde gol krallığındaydı ilk 8 hafta sanırım. Altyapı hocalarının gençlerimizi çürütmesini engellememiz lazım.

Muslera
Maicon
Denayer
Nagatomo
Mariano
Linnes
Fernando
Donk
Belhanda
Rodrigues
Feghouli
Gomis

Terim sözlesmesi bitenleri gönderir mi bu bir

Hangi oyunculara teklif gelir bu da iki.

denayer ve naga bizim topçumuz değil 10 kaldı geriye işte dediğimde bu.

nasıl satıcaz bende bilmiyorum.

Geri
Üst Alt