Basın Mensupları Torrent'e Soru Sormadı

Ben beğenmiyorum zaten adminim, sadece konu yabancı td olunca bu muhabirlerin düşman görmüş gibi saldırması garibime gidiyor.
Böyle bir şey yok.

Bu algıdan ibaret.

Soru sorsalar :
- FT olsa sorabilecek misin bu soruyu diyorsunuz

Soru sormasalar :
- Saygısızlık diyorsunuz.

Torrent gibi haftalardır basını taşşağa alan bir adama karşı ne yapılmalıydı acaba

Yav gitse ne olur gitmese ne olur. Ülkede tek kişi yoktur Torrent'in kalmasından korkan

Adam soru gelmeden kendi kendine 3 sene kalıcam, gitsem de gelip maç izleyeceğim falan diyor.

Soru sormak haksa, soru sormamak da bir hakdır. Haftalardır şizoften gibi davranıyor adam.

Adam maç sonu beine o açıklamayı yapıyor,Amaç Gitmesi olmasın diyelim,bi kere gs hocası var karşında ,onu geçtim gs yi hocasını iplemek zorundada değilsin hadi ,meslek edinmişssin,senin mesleğinin gereklilikleri var,sana para maaş ödeniyorki bi yere gittiğinde mesleğini icra edesin diye.adamlar kendine saygısı yok torente ya da gs ye nasıl olsun.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Torrent dinlemek isteyen arkadaşlar için Osman Tanburacı'ya bir buçuk saatlik röportaj vermiş. Buyrun;

Adam maç sonu beine o açıklamayı yapıyor,Amaç Gitmesi olmasın diyelim,bi kere gs hocası var karşında ,onu geçtim gs yi hocasını iplemek zorundada değilsin hadi ,meslek edinmişssin,senin mesleğinin gereklilikleri var,sana para maaş ödeniyorki bi yere gittiğinde mesleğini icra edesin diye.adamlar kendine saygısı yok torente ya da gs ye nasıl olsun.

Peki basın saygısız. Taraftar kötü. Yönetim berbat. Oyuncular rezalet.

Ama Torrent mükemmel.

Rakipler korkudan ölüyor kalacak diye hatta Ali Koç para vermiş soru sormayın da kalmasın diye yoksa 5 sene daha kalacakmış.

O değilde ortada bir Terimfobi var farkında mısınız? Niye herşey Terim e bağlanıyor onu da anlamış değilim. Belki başkan adayları basın mensuplarını uyardı? Bu adama soru soruyorsunuz saçma sapan şeyler anlatıyor vs gibi uyarıda bulundular. Bilemezsiniz. Bu arada gerçekten terim in bir daha gelmesini istemiyorum. Millet şizofrene bağlıyor. Bir açıklama yapsa da bundan sonra kariyerimi sonlandırdı diye falan herkes bir rahata erse.

Bunlar şey değil mi ya duyum verirler diye ağızlarının içine baktığımız, g.tlerinden element uydurup her gün aynı dakika içine yüzlerce palavra sığdıran ama lafa gelince gazetecilik dersi veren bukelemun kılıklı haber eşkiyaları.
Sorsalar ne olacak sormasalar ne

Peki basın saygısız. Taraftar kötü. Yönetim berbat. Oyuncular rezalet.

Ama Torrent mükemmel.

Rakipler korkudan ölüyor kalacak diye hatta Ali Koç para vermiş soru sormayın da kalmasın diye yoksa 5 sene daha kalacakmış.

Torent mükemmel veya değil,adam karakterli saygılı beyefendi ,bi çifkeflik yapmıyor gs ye zarar verecek hal hareketlerde bulunmuyor kavga dövüş ederek,futbol konuşmak istiyor ,futbolda sisteme inancı var inandığı konuda emek veriyor ,başarısız oldu diyelim ,ALLAH aşkına bi insana bu kadar kin kusulmaz.bu adam sanki keleşle sülale taramış gibi davranılıyor .adam ekibiyle elinden geldiğince başarılı olmak istiyorum.medya soru sormaz,soru sorar adam cevap verir ,bi kısmını bi şekilde kırpıp yorum koyularak servis edilir ,taraftarı düşman ettirirler adama,adam bişey anlatır dalga geçiyor derler .

torrent senin ayarlarını bozdu
Yok yahu bunu atacaktım, unutmuşum. Mesajım sert olmuş gerçi. Bir 5 dk dinledim, konuşması keyifli. Cidden izleyin bence. Takım planlaması hakkında önemli bilgiler veriyor. Basın toplantısındaki tavrı yok, onun da ayarları bozulmuş.
Edit: Bugün basın toplantısında soru sorulmamasının nesi garip anlamadım. Seçim nedeniyle tüm gazeteciler İstanbul'daydı zaten. Futbol yazarı bile yoktur orada.

Türkiyede basın gazeteci filanmı var hepsi yavşak palavracı sorsalar ne olur sormasalar ne olur

Torent mükemmel veya değil,adam karakterli saygılı beyefendi ,bi çifkeflik yapmıyor gs ye zarar verecek hal hareketlerde bulunmuyor kavga dövüş ederek,futbol konuşmak istiyor ,futbolda sisteme inancı var inandığı konuda emek veriyor ,başarısız oldu diyelim ,ALLAH aşkına bi insana bu kadar kin kusulmaz.bu adam sanki keleşle sülale taramış gibi davranılıyor .adam ekibiyle elinden geldiğince başarılı olmak istiyorum.medya soru sormaz,soru sorar adam cevap verir ,bi kısmını bi şekilde kırpıp yorum koyularak servis edilir ,taraftarı düşman ettirirler adama,adam bişey anlatır dalga geçiyor derler .

Haklısın tüm medya sadece Torrent başarısız olsun diye savaşıyor.

Öyle olmasa şu an 18 maçta 73 puan alıp şampiyon olacaktık.

Torrent hocam ilk 7 maçı saymıyormuş gerçi öncesinde de 2 ay izlemişti ilk 4 ay iptal

11 maç desek 47 puandan 74le ikinci falan olabilirdik.

Kendisi gitse de gelip maçları izleyecekmiş torunları GS formasıyla uyuyormuş

Umarım 5 sene üst üste kalır da alem hoca görür.

Yok yahu bunu atacaktım, unutmuşum. Mesajım sert olmuş gerçi. Bir 5 dk dinledim, konuşması keyifli. Cidden izleyin bence. Takım planlaması hakkında önemli bilgiler veriyor. Basın toplantısındaki tavrı yok, onun da ayarları bozulmuş.
Edit: Bugün basın toplantısında soru sorulmamasının nesi garip anlamadım. Seçim nedeniyle tüm gazeteciler İstanbul'daydı zaten. Futbol yazarı bile yoktur orada.
Osmanın Bıyıklarına iltifat etmiş mi?

İtibarsızlaştırabilmek için artık ne yapacaklarını şaşırdılar çetenin paralı elemanları
Her yıl milyonlarca euro bastıkları çiftliklerini geri istiyorlar
İnat gibi Torrent de 3 ay öncenin takımına kıyasla epey bir yerlere getirdi daha şimdiden takımı
Şu yapılan resmen terbiyesizlik
Ve Galatasaray taraftarı buna artık birşey demeyi bırak resmen bizzat alet oluyor
Rezillikten başka birşey değil
Şu adama şimdiye kadar yapılanlar hem terbiyesizlik hem de Galatasaray’a karşı haddini aşma
Başka bir izahati yok
çiftliği geri isteyen çete 5 yılda takımı batırdığı yetmiyormuş gibi baktılar birileri takımı toparlıyor, ca havliyle itibarsızlaştırmaya çalışıyorlar, kulübü seçim bile yapamaz hale getirdiler taraftar hala tapınacak birşeyler arıyor
Tapının, sonra derler söylesene hoca bu takım neden oynamıyor diye

Haklısın tüm medya sadece Torrent başarısız olsun diye savaşıyor.

Öyle olmasa şu an 18 maçta 73 puan alıp şampiyon olacaktık.

Torrent hocam ilk 7 maçı saymıyormuş gerçi öncesinde de 2 ay izlemişti ilk 4 ay iptal

11 maç desek 47 puandan 74le ikinci falan olabilirdik.

Kendisi gitse de gelip maçları izleyecekmiş torunları GS formasıyla uyuyormuş

Umarım 5 sene üst üste kalır da alem hoca görür.

Yok, Torrent takima öyle bir degisiklik getirdi ki, öyle bir futbol oynamaya basladi ki takim, bir baktilar geldiginden sonraki Puan durumuna, Allahtan korkar gibi korkmaya basladi basin Torrent´den, kulübü uzay seviyesine tasiyacak diye, ve üst akil aninda dügmeye basti.

Geri
Üst Alt