- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
metin öztürk sorularınızı yanıtlıyor
merhaba ben `metin öztürk`. saat 13.00’dan itibaren büyük galatasaray taraftarının sorularını yanıtlıyorum. https://twitter.com/Metinozturk1905/status/1382746972826796033
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Görüşmek önemli değil,önemli olan rakamlar, yoksa 3 milyon dolara her firma ister böyle bir sponsorluk.Önemli olan 10 milyon seviyesi sponsor bulmak.Yaw he 3 firma var he var tamam hee
Futbol takımında teknik direktör olarak kimle çalışmayı istiyorsunuz?
Metin Öztürk: "Fatih Terim."
Beklenen cevap çalışmam diyebilecek başkan adayı yok zaten.Futbol takımında teknik direktör olarak kimle çalışmayı istiyorsunuz?
Metin Öztürk: "Fatih Terim."
eşrefi mi davet edelim?Forumda bu tarz bir şey düzenleyebilir aslında.
Hamamcioglu bunu alttan demisti gibi sankiBeklenen cevap çalışmam diyebilecek başkan adayı yok zaten.
Terimi de Terimi isteyeni de istemiyoruz.Hemen hemen butun baskan adaylar, Terimle calismak istiyor.
Kimsede demiyorki, 4 yildir bu takimin hali ne, bu takim ne oynuyor? niye surekli futbol olarak geriye gidiyoruz.
Avrupa capinda basarali teknik adamlara niye gidilmiyor?
@Murat Kara
@Emre Bari
@Ahmed Arif Kesen
@Yasin Yıldırım
Bence (tabi bence) yeni gelecek yönetim ile 1 sene denenme kredisi vardir. Eski zamana + bu dönemdede aldigi 2 sampiyonluk ugruna. O nu hakediyor bana göreHemen hemen butun baskan adaylar, Terimle calismak istiyor.
Kimsede demiyorki, 4 yildir bu takimin hali ne, bu takim ne oynuyor? niye surekli futbol olarak geriye gidiyoruz.
@Murat Kara
@Emre Bari
@Ahmed Arif Kesen
@Yasin Yıldırım
Tüm adaylar olabilir gelsin sorsun üyeler.eşrefi mi davet edelim?
Galatasarayı degil de kendi koltuklarını düşündükleri icin. Terimle devam etmek en kolay iş, niye riske girsinler. Terimi gönderip yeni td getirmek icin buyuk adam olmak lazım. Bunların hepsi küçük adam.Hemen hemen butun baskan adaylar, Terimle calismak istiyor.
@Murat Kara
@Emre Bari
@Ahmed Arif Kesen
@Yasin Yıldırım
2 seneyi çöp etmesi yetmiyor 1 sene daha çöp olsun diyorsun yani .Bence (tabi bence) yeni gelecek yönetim ile 1 sene denenme kredisi vardir. Eski zamana + bu dönemdede aldigi 2 sampiyonluk ugruna. O nu hakediyor bana göre
3.5 senin 2sinde sampiyon olmus + bu sezon halen bitmedi (hos bugün biter) . bir tane genci adapte edememis demissin, birisini gecen sene 12 + sattik, taylan+ emre k. zaten 30+ yasinda sanirim. Marcao+Luyindama da tudorun aldigi oyuncualr sanirim, veya 30+ yasindalar Sarrachi gibi. Ayni Onyekuru yu da terimin almadigi gibi veya keremi.2 seneyi çöp etmesi yetmiyor 1 sene daha çöp olsun diyorsun yani .
Yaw arkadaş tünelin ucunda ışık yok.
Borç arşa dayanmış.
Gelecek adına bir gram umut vermiyor.
Bir tane Genci takıma adapte edememiş.
Neyin kredisi?
Krediler hep kulübe giriyor sonra
Götüren götürdüğü ile kalıyor