Başkan Adayı Metin Öztürk GSSözlükte Soruları Cevapladı!

40-45 dedikten sonra ona peki o maaşları nasıl odeyeceksiniz diyen cikti mi?
Bir aciklasin gorelim. 40-45 arti vergiler ile birlikte bir alt alta eklesin görelim.
Sponsorlar giderek daha düşük rakamlara imza atıyor. Takim basarisiz.
Sampiyonlar Ligi yok.

Bir de uluslar arası uc firmayla görüştük bilmem ne tarzında laflara güvenim sıfır. Her seyden once sen kimsin ki büyük şirketler seninle görüşme yapsın? Düşünsenize Galatasaray'a baskan adayı olacağım, secilirsem... diye baslayan bir pazarlama olabilir mi?

Bu tip adamların koskoca kulüpte baskan adayı olması komedi.

Bir tane düzgün strateji ile ortaya çıkacak adam bulamamak çok uzucu.

Müzmin loser Favreyi niye istiyoruz? Ciddi olarak soruyorum da

Adamin oynattigi butun takimlar, goze hos gelen hucum futbolu. Bizim yillardir ozledigimiz futbolu oynatiyor olmasi, arti avrupada yillarca basarili performans gostermis isim.

Bizim boktan kokumus lige, hem analiz hem taktiksel olarak fark yaratacak bir adam.

Illa Favre olmasin baska biri de olabilir, Gallardo olur, Julien Stephan olur, Graham potter olur.

Adamin oynattigi butun takimlar, goze hos gelen hucum futbolu. Bizim yillardir ozledigimiz futbolu oynatiyor olmasi, arti avrupada yillarca basarili performans gostermis isim.

Bizim boktan kokumus lige, hem analiz hem taktiksel olarak fark yaratacak bir adam.

Illa Favre olmasin baska biri de olabilir, Gallardo olur, Julien Stephan olur, Graham potter olur.
Pek dogru degil. Favrenin ilk senesi iyi, 2. sezonu cöküs oluyor. Taktigi ezbere olup cözülüyor. Kücük takimlara karsi hep problemli (gladbachda oldu dortmundda oldu, herthada da

Sanki adayların söyledikleriyle yaptıkları örtüşüyor da bi de napacaksınız nasıl yapacaksınız diye soruyorlar
Farklı şeyler söyleyen var mı ?
Mali durumu düzelteceğiz yapılandırmalar yapacağız
Takıma takviyeler yapacağız bütçeleri ayarlayacağız
Alt yapılara ve amatör şubelere önem vereceğiz vsvs.
Bunları söylemek yarışı kazanabilmek için fark yaratacak bir kriter değil ki. Ama tabi bunları bile yapamıyorlar orası ayrı.

45 milyon brüt mü? O parayi ülkede artik asiri zarar yapmadan net olarak ödeyecek gücü yok kimsede.

Ve gssözlük yerine buraya niye gelmedi? Bu forum daha büyük ve fazla üyeli degil mi?

45 milyon brüt mü? O parayi ülkede artik asiri zarar yapmadan net olarak ödeyecek gücü yok kimsede.

Ve gssözlük yerine buraya niye gelmedi? Bu forum daha büyük ve fazla üyeli degil mi?
Bir cok medyaci vs. De sözlükte (ilgaz cinar mesela)

Pek dogru degil. Favrenin ilk senesi iyi, 2. sezonu cöküs oluyor. Taktigi ezbere olup cözülüyor. Kücük takimlara karsi hep problemli (gladbachda oldu dortmundda oldu, herthada da

Favrenin taktiklerine cozecek teknik adam yok turkiyede. Almanya bambaska bir senaryo

Favrenin taktiklerine cozecek teknik adam yok turkiyede. Almanya bambaska bir senaryo
Simdi:
Buradaki medyanin yabanci düsmanligi (hele hocalara)
Taraftarin medyaya kanip gaza gelmesi
Zaman tanimamasi(daha ozan 3. mactan sonra laf yemeye basladi) vs.
Türkiyede bu aptal taraftar ile O is 0. yok degiliz deneyelim diyip ilk hatada ana avrat sövülüyor medyanin gazina geliniyor

Buraya gelmek güven, özveri ve tecrübe ister.

Sanki adayların söyledikleriyle yaptıkları örtüşüyor da bi de napacaksınız nasıl yapacaksınız diye soruyorlar
Farklı şeyler söyleyen var mı ?
Mali durumu düzelteceğiz yapılandırmalar yapacağız
Takıma takviyeler yapacağız bütçeleri ayarlayacağız
Alt yapılara ve amatör şubelere önem vereceğiz vsvs.
Bunları söylemek yarışı kazanabilmek için fark yaratacak bir kriter değil ki. Ama tabi bunları bile yapamıyorlar orası ayrı.
Yillardir mali durumu duzeltecez dedi her gelen. Daha kotu yapıp gittiler. Buradaki düzeltmeyi düzmek olarakta anlayabiliriz.

En buyuk yalan alt yapıdır. Ömrü td basarisina bagli hicbir yonetim ilgilenmez alt yapiyla. Uzun iştir alt yapı. Sen ekersin, senden sonra gelenler toplar. Bu yuzden alt yapı mevzusu en büyük yalandır benim gözümde.

Bu kulubun satilmasi lzm. Baska turlu her gelen düzmeye gelecek. Son yıllarda sadece cengo düzmemiştir diyebilirim sanırım. Ondan da tam emin dğlim

Adamı buraya çağırsak biri "aramız limoni mi" der, diğeri "sezon bitti önümüze bakalım." der, bir diğeri "heaaa" yazar, diğeri ft capsi atar adama.

Geldiğine geleceğine pişman eder yollarız.

Burayi Cimbomun Shark Tank versiyonu olarak görsünler. Burda her türlü taraftar var. Y. Sever ve At kafasi gibi nickler gören adam, diger foruma bir daha göz bile atmaz

3.5 senin 2sinde sampiyon olmus + bu sezon halen bitmedi (hos bugün biter) . bir tane genci adapte edememis demissin, birisini gecen sene 12 + sattik, taylan+ emre k. zaten 30+ yasinda sanirim. Marcao+Luyindama da tudorun aldigi oyuncualr sanirim, veya 30+ yasindalar Sarrachi gibi. Ayni Onyekuru yu da terimin almadigi gibi veya keremi.
yanlis yerden geldin bana. taktik deseydin ok ama en sacma yoldan girdin

Taktik işine girmeye gerek var mı?
O konu da nerdeyse BAL ligi seviyesine düşmüş hoca.

Marcao+ Luyindama'nin değerini her geçen gün eliyle bitiriyor.
Kerem desen çocuğa yer tutmayı bile öğretemedi daha.
Ozan'i 12 he sattık satmasına ama sakatlık ve cezalılar olmasa onu hiçbir zaman oynatmaya ağını sen benden iyi biliyorsun.
Emre denen adam genç mi? Senelik 11 milyon lira alıyor .Hadi diyelim genç. çocuk bize geldiğinde vasatti şimdi ise hoca sayesinde vasat altına düştü bir gram ileri gidemedi ve kız gibi şut çekmeye başladı.

Onyekuru ve sarrachi aldırdi ama ikisinden de verim almayı beceremedi( Onyekuru ilk gelişi hariç)

Elle tutulur bir tek Taylan var ama onu da zorunlu olduğu için oynatıyor
Sene başında ve devre arasında yerine adam aldırmak için kendini yırttı ama aldıramayinca onu da mecbur oynattı.

Benim demek istediğim hiçbir oyuncuya futbol anlamında kişisel olarak birşey ekleyemiyor artık

Güzel güzel okuyordum, hangi teknik direktörle çalışacaksınız sorusuna Fatih Terim dedi.
Ben de hocamızı çok seviyorum ama artık olmuyor yahu hiç kimsede yenilik yapacak cesaret yok mu gerçekten??Tamam önümüzdeki 10 yıl için sözleşme imzalayın hocayla kurtulalım ya sonsuza dek o olsun takımın başında

Geri
Üst Alt