Başkan Adaylarınız

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Batu Han
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: Başkan Adaylarınız

Ünal Aysal bizim için bir şanstır,kendisi çok başarılı bir patrondur.Ekibinide buna göre kuracağından hiç şüphem yok.Bence Ünal Aysalı denemekte yarar var.Güçlü ve zeki bir yönetici üstelik otoriterde.Hatta rakiplerinden ondan çekindiği bir gerçek.Rakipler kimi başkan görmek istiyorsa onu başkan seçmeyeceksin arkadaş

Aynen katılıyorum ...

Ünal Aysal'ın bu işi ciddiyetle yapabilecek bir kişi olduğuna inanıyorum. Yani İnan Kıraç ile aynı fikirdeyim. Yeter ki adaylığını ilan etsin. Oyumu da Ünal Aysal'a verdim. Ünal Aysal'dan sonra ise Haluk Ulusoy olabilir. Adnan Polat ile devam etmek ise felaket olur.

Haluk Ulusoy da Ünal Aysal'ın ekibinde olsa ....

Pini Balili

parası olan gelsin. fakir başkan istemiyoruz...

Bence Faruk Süren aday olacak. İnan Kıraç'ın o ani çıkışı tepki topladı. Faruk Süren'de aday bence ama şu anda açıklayıp tepki toplamak istemiyor. Ki ben Faruk Süren'in Galatasaray başkanlığına yakışacak bir isim olduğunu düşünüyorum. Fakat kesinlikle Ünal Aysal olsun istemiyorum. Kulübü daha çok borçlandıracak bir başkan istemiyorum. Sonuçta Aysal'ın vereceği paralarda Galatasaray için bir borçtur.

Bize futboldan çok iyi anlayan Başkan veya işi tamamen bilene bırakacak Başkan gerekli..

Ali Dürüst'ün gelmesine gerek yok seçilmesi için. Ceketi yeter :)

ben çıksam adnan polatın karşısına seçilirim, eğer seçilmiyorsam o zaman kongre üyelerinde bir sıkıntı var demektir..

Obama

Valla Adnan Polat gitsin de kim geliyorsa gelsin daha iyi yönetir kulübü. Ama Ünal Aysal ve ekibinin gelmesini cok istiyorum.

Başkan adayım Bill Gates:D

Saçmalamayın allah aşkına ne biçim bi konu böle hiç saygınız kalmadımı sizin ? Kim nederse desin biz Galatasaraylıyız böle şeyler bize yakışmaz

Başkan adayım Bill Gates:D

Saçmalamayın allah aşkına ne biçim bi konu böle hiç saygınız kalmadımı sizin ? Kim nederse desin biz Galatasaraylıyız böle şeyler bize yakışmaz

Galatasaray'a saygısı kalmamış bir başkana saygıdan bahsediyorsan eğer bunu kendi Galatasaraylılığın adına yap derim ben. Çünkü bana göre kişiler değil kurumlar önemlidir, o saygı gösterilmesi gereken kurum da Galatasaray'dır. Taraftarına gözü kapalı yalan söyleyen bir başkanın kulübe olan saygısı ise herkesçe malumdur.

Alemin krali
225px-Abramovich_Chukotka.jpg

Geri
Üst Alt