Başkan Burak Elmas Açıklamalarda Bulundu: "Seçim 4-11 Haziran'da"

Buradan cevap vermek kolay
O kadar insan oraya toplanmış; sen hem Galatasaray'ın başıyım diyorsun hem de zahmet edip toplantıya katılmıyorsun

ben bu galatasaray'ın işlerinden hiçbir şey anlamadım. her sene başkan seçiliyor o da vaktiyle yetişmiyor. yok ibra edildi, edilmedi. zaten çıka çıka iki başkan adayı çıkmış onların da ne vereceği meçhul. bu adam şimdi seçim kararı aldı ama o da olmamış belmas tekrar hain ilan edilmiş filan.

Biz bi bok beklemeyelim gelecek seneden. Muhtemelen ilk 10 mücadelesi ile geçer yine senemiz. Bu kulübü bu hallere sokanların allah belasını versin. Umarım acı çeke çeke geberrler

divanda söylenenlerle ilgili doğru diyor dün salıya kadar karar alabiliriz dedi bugün de aldı, sanki başkanlığı rehin almış gibi ağzına geleni söylediler divanda.

Neden veryansınlı tepki geldi çünkü Burak Elmas yoktu orada. Gelseydi sabahki şiddette olmazdı tepkiler.

Resmi gören salladı yoksa dediğin doğru, haftabaşı adını koyacakmış havası vardı ama geleceğim bulunacağım lisede deyip hiç gelmemek garip kaçtı.

Albayrak lobisi ile ilgili burak elmas tarafındayım ama - orasıda elimine edilmesi gereken bir oluşum

Divan kurulundan kaçan adam Galatasaray başkanlık makamından bahsediyor

Topal ördek lafına mı gücendin
Yoksa sarı öküz hikayesine mi

Burak Elmas: “Fatih Terim de çıksın konuşsun. Herkes bildiklerini anlatsın.”

Zamanında gidip orada milletin yüzlerine diyemeyeceği şeyleri basın toplantısında çıkıp söylüyor resmen yav madem rahatsız oldun orada bulunup niye çıkıp konuşmadın sana olan söylemler hakkında.

"Açıkça konuşulsun..."
"GS zarar görür diye kamoyu ile paylaşmıyorum..."

1 dakikada söyledi bu iki cümleyi.

Hala pazartesi karar alacağız. Mayıs da değil Haziran. İstifa et, en erken tarihte yapılsın işte.

Adam neden önceki tarihi almadın diyor bizimki alakasız konuşuyor

21-28 olmasına ne tür bir engel var mesela

Geri
Üst Alt