- 26 Kasım 2012
- 179.045
- 241.021
- 5.688
28 Mayıs olarak açıklanması mümkün mü beyler emin miyiz
Yoksa yine mabaddan rasgele mi sallıyorsunuz
dün kendi de dedi ztn tüzüğe göre 18 gün önceden karar alabilion yani salıya dek 21-28 için karar alabilir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yani 21-28 olabilmesi mümkün ama yapmıyor?Kendi de dedi 21-28 önerildi ama biz 4-11 yapacağız pazartesi açıklayacağız dedi
Metin ve Eşref bir mani olmadığını söyledi bugün divanda hatta doğrumu bilmiyorum var mı yani ama sonra lgs var burada dedi metin en erken bu tarih oluyormuş kendileri seçilecek sonuçta bu konuda yalan atmıyorlardır herhalde.28 Mayıs olarak açıklanması mümkün mü beyler emin miyiz
Ben onu geçen salıya kadar alınmalı anladım.dün kendi de dedi ztn tüzüğe göre 18 gün önceden karar alabilion yani salıya dek 21-28 için karar alabilir
Yani 21-28 olabilmesi mümkün ama yapmıyor?
Ben onu geçen salıya kadar alınmalı anladım.
Eğer böyleyse M.Cengizin yaptığının aynısını yapıyor.
Mabaddan rasgele salliyoruz admirim28 Mayıs olarak açıklanması mümkün mü beyler emin miyiz
Onun için galiba istifa gerekiyor. Bizim tüzük TCK dan daha karışıkYani 21-28 olabilmesi mümkün ama yapmıyor?
Öyle gözüküyorYani 21-28 olabilmesi mümkün ama yapmıyor?
Yok kanka karar alabilir ama almıyorBen onu geçen salıya kadar alınmalı anladım.
Eğer böyleyse M.Cengizin yaptığının aynısını yapıyor.