Başkan Ünal Aysal Stadyum Programına Konuk Oldu

Yakın zamanda Aysal'in ne kadar basarili bir baskan olduğunu anlayanlar olacak ama is isten gecmis olacak...

★★★》☆

ikna edilir ünal aysal ,yeter ki taraftar gerekeni yapsın

Camianın önde gelenleri dön diye ciddi baskı yaparsa dönebilir çünkü aday olmucam derken herhalde dedi inş döner ve güçlü yönetimle gelir

Taraftar gelecek felaketin farkında o divan kurulundaki dinozorlar da farkına varsın şaşırmasınlar adamı ikna etsinler...

Bakın yazıyorum en kısa sürede Sneijder-Melo-Muslera satılır takımın seviyesi aşağı çekilir hatta Prandelli kovulup Hikmet Karaman-Yılmaz Vural getirilir FB tekrar rakipsiz yapılır...Görün bakın...

Fatih hoca bizde kalmak istediğini ama 4 maçlık bizden izin istedi. Biz de TFF'ye sadece 4 maçlık, hiçbir bedel istemeden çalışabileceklerini söyledik. Sayın Demirören bana, "Ama biz böyle konuşmamıştık. Ben bir daha düşüneyim" dedi. Ben de konuyu kapatıp tatile çıktım. Gider gitmez televizyonu açtım. Karşımda imza törenini, önlerinde kontratlar, takım elbiseler... Bu manzarayla karşılaştım.
Aslolan taraf acaba buraya cevap verecek mi?

İkna edilir yeter ki arkasında o desteği görsün.

Ne desteği fener taraftarı şikecilere yürü 1 milyon kişi artık görelim taraftarın gücünü bakalım aysalın gitmesi demek küçük Galatasaray demek deprem olması lazım istanbulda kalsın diye ama bizde yürüyüş yapacak güç yokkk

Sent from my iPhone using Tapatalk

Başkan geri vites yok dedi bende. Nasıl geri döneceğini düşünüyorsunuz. Kişiliğinde yok bu zaten. Geri döneceğini düşünmüyorum.

..Olan Olur...Artik Önümüze bakalim.

Kim gelirse gelsin ..gerekirse cebinden oyuncu alan birsi gelsin :D

Kuş göçleri başladı tam şu anda forumun üzerinden geçmeye başladılar.

Durduramıyoruz efendim.

Açıkçası Ünal Aysal'ın saydığı 4 sebepten ziyade futbolda başarılı olma ihtimalimiz neredeyse hiç olmadığı için ayrıldığını düşünüyorum. Bu noktada kendisini inandırıcı bulmuyorum. Takım bu kadar ümitsiz halde olmasaydı asla bırakmazdı, 2-3 hafta sonra taraftar baskısı ile gitmek zorunda kalacağını bildiği için uzatmadan bitirdi işi. Saydığı gerekçeler bahane. Özetlersem, Ünal Aysal'ın kaçtığını düşünüyorum ki bu kendisine yakışmadı hiç.

Ya bu konuya mesaj atmam uygun değil şu an benim için en azından ama benle aynı fikirde birini görünce yazmak için cesaretlendim biraz daha. Olay takım değil tam olarak onunla da alakalı da spk arttırımı ile alakalı kulübe açılan bi ton dava var ilk olarak. Onlardan ağır bi maddi zararla çıkmayız ki inşallah çıkabiliriz gibi duruyor. Artı geçen sene harcanan paralar var hala telafisi olmadı. Çok fahiş sözleşmeler vs. var Ünal Aysal'ın yaptığı takımın maaş bütçesi aşırı fazla nasıl karşılayabiliriz ki bunları? Hajrovic'in tazminat davası var ondan da haksız çıkacağız muhtemelen oradan da tazminat yiyeceğiz görürsünüz. Sene başında zaten paramızın kalmadığını herkes gördü sanırım. Canaydın'lı döneme dönmeyiz inşallah tekrardan çünkü kulüp Beşiktaşın maddi seviyesine bile inebilir 1-2 sene içinde.

Başkan rakamlarla konuşuyor ama "kulübü batirdi" tayfası izlemez, beyaz tv ye geçer.

-Tapatalk-

"Hadi bana küstün, Ahmet'e, Mehmet'e küstün! Ulan Galatasaray'a nasıl küseceksin!"Alpaslan Dikmen

Yazik. Bu sene de bitti böylece. Yeni Sarplara,Özbeklere hazir olun. Sneijder,Muslera sezon sonunda giderse kimse sasirmasin.

terimin başarısıydı o,gidince anlaşıldı zaten
Terim kadar dürüstün albayragın da başarısıydı.tabiki terimin de başarısı oldugu net olarak görülüyor.başkan keşke sadece başkanlık yapıp klubumuzu ilk 2 senede oldugu gibi güzelce temsil etseydi.bu duruma klubu kendi düşürdü.ama bu kaos halinde GS ı bırakıp gitmek kendisine yakışmaz.haluk ulusoy haricinde klubu yönetibilecek isim şu an yok.ulusoy aday olmayacaksa kararından döndurulmeli.gerçekten ok zor günler yaşıyoruz.ayrıca bu durumda en suçsuz ınsan olan prandelliyi yeni yönetim gnderecektir.Allah aşkına prandellinin balıkesir 11 i kötü bile olsa balıkesiri yenemez mi?sorun futbolcularda.

Ferrari i sattik, yerine Volkswagen Lupo bakiyoruz iyi olur mu diye :38573:

Geri
Üst Alt