- 30 Mayıs 2011
- 22.035
- 1.189
- 1.653
Yakın zamanda Aysal'in ne kadar basarili bir baskan olduğunu anlayanlar olacak ama is isten gecmis olacak...
★★★》☆
★★★》☆
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yahu lütfen mantık sınırları içerisinde konuşun. Selçukla Burak'ın başkanla ne alakası var...
terimin başarısıydı o,gidince anlaşıldı zatenYakın zamanda Aysal'in ne kadar basarili bir baskan olduğunu anlayanlar olacak ama is isten gecmis olacak...
★★★》☆
öyle lafini degistirecek bir adam degil aysal. ikna olmaz benceikna edilir ünal aysal ,yeter ki taraftar gerekeni yapsın
İkna edilir yeter ki arkasında o desteği görsün.
GS yın iyiliği için değiştirir kardeşöyle lafini degistirecek bir adam degil aysal. ikna olmaz bence
Açıkçası Ünal Aysal'ın saydığı 4 sebepten ziyade futbolda başarılı olma ihtimalimiz neredeyse hiç olmadığı için ayrıldığını düşünüyorum. Bu noktada kendisini inandırıcı bulmuyorum. Takım bu kadar ümitsiz halde olmasaydı asla bırakmazdı, 2-3 hafta sonra taraftar baskısı ile gitmek zorunda kalacağını bildiği için uzatmadan bitirdi işi. Saydığı gerekçeler bahane. Özetlersem, Ünal Aysal'ın kaçtığını düşünüyorum ki bu kendisine yakışmadı hiç.
milli takim o yüzden zaten barca gibi oynuyorterimin başarısıydı o,gidince anlaşıldı zaten
Terim kadar dürüstün albayragın da başarısıydı.tabiki terimin de başarısı oldugu net olarak görülüyor.başkan keşke sadece başkanlık yapıp klubumuzu ilk 2 senede oldugu gibi güzelce temsil etseydi.bu duruma klubu kendi düşürdü.ama bu kaos halinde GS ı bırakıp gitmek kendisine yakışmaz.haluk ulusoy haricinde klubu yönetibilecek isim şu an yok.ulusoy aday olmayacaksa kararından döndurulmeli.gerçekten ok zor günler yaşıyoruz.ayrıca bu durumda en suçsuz ınsan olan prandelliyi yeni yönetim gnderecektir.Allah aşkına prandellinin balıkesir 11 i kötü bile olsa balıkesiri yenemez mi?sorun futbolcularda.terimin başarısıydı o,gidince anlaşıldı zaten