Emre Bari
Ulubatlı Souness
- 30 Ocak 2019
- 36.672
- 31.504
- 2.318
Kim mesela modern futbol bilen genç yabancı teknik direktör
igor fucking imparatudor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kim mesela modern futbol bilen genç yabancı teknik direktör
dünyada yüzlerce t.direktör var gidip bulsunlar geliştirici bi antrenör. genç oyuncuların gelişmesi lazım yoksa okadar yatırım boşaKim mesela modern futbol bilen genç yabancı teknik direktör
Senide götürecek kendisiyle birlikte
Doğru yönetimi yanlış td ile kaybedeceğiz
Neyseki polatın rijkaardın arkasındayız diyip 2 hafta sonra gönderdiği günleride gördük biz,öyle teselli edelim kendimizi
Kendi bu zaten.Sorun 1 maçlık puan kaybı filan değil.
Bu takımın teknik direktör sorunu var, Fatih Terim kendine gelmediği müddetce o koltuk boştur.
Yapma ustad ya tudor disiplin ve fizik yükleme açısından iyiydi belki ama büyük takım yönetecek mental yeterliliği sahip değil..sadece teknik taktik işler öyle yürümüyor oyuncu grubunu yönetebilmek de gerek..igor fucking imparatudor
Maalesef bizim futbol ikliminde ve sahip olunan zihniyette sabır falan hiç yok..bugun ku sonuc kötümü kötü..üzgünmuyuz kesinlikle..ama öyle abartı bir linç kültürü var ki bir maç ile göklere bir maç ile yerin dibine sokuluyor hersey..hani deniliyor ya Avrupalı modern futbol oynatacak genç hoca gelsin..öyle bir hoca gelsin aynı sabırsızlık ona da sergilenecek..bir iki maç sonra o hocadan da olmayacak oyle yorumlar ile yine linç kültürü devam edecek..3. Yilinda olan bir baskan ve yönetim olsa bugun ki ortam da tabiki bambaska bir reaksiyon beklenir
Ama yönetim göreve geleli 3 ay oldu ve yeni bir proje ile geldiler,genc oyuncular dan olusan bir kadro kuruldu buna yönelik yatirim yapildi
Hemen radikal kararlar almak yerine dogal olarak sabir edecekler,club Brugge veya Ajax nasil yönetiliyorsa o sekilde yönetilmeliyiz
Yani bu ft giderse küme düşme riski yaşarız demekmiSonrasını hatırlat renkdaşlara istersen ? Küme düşme riskini bile yaşattılar bize.
Senelerdir istediğimiz ve dilediğimiz yapılanma zihniyetine karşı şimdi de cephe almış olduk. Zaten yaygara çıkaran çoğu kişi bu yapılanmanın hiç olmasından çekinerek yorumlarını yapıyor. Biz de biliyoruz genç takım hata da yapacak, gelişimi beklenecek veya devamlı oynayarak ezbere süregelen bir yapı oluşacak. Neredeyse her ligden maç izlemeye çalışıyoruz. Her takımın öyle ya da böyle her türlü bir şekli şemali var. Taç atışından tutun da, korner organizasyonları dahil birçok farklı şeyler. Bunlar en ufak şeyler. Yahu ben özellikle son 2 senedir pasif alanda paslaşma dışında hiçbir şey izlemiyorum ki. Hatta Galatasaray maçlarını tam 90 dakika izlediğim son zamanlarda nadir olsa gerek. Takım olarak bir bütünleşme yok. Hep bireysel, hep bireysel. Hoca gitsin diyene de bir şey diyemezsin, kalsın diyene de. Lakin kaçırılan nokta şu, hoca tüm gerçekliğe kör bakıyor. Bu şekilde bir yere varılmaz. Taraftar takımdan koptuğu vakit, istediğin kişiye oyna. Stadyuma seyirci çekmek için binbir türlü kampanyaya devam edersin.
Yani bu ft giderse küme düşme riski yaşarız demekmi