Başkanımız Burak Elmas'ın Maç Sonrası Yaptığı Açıklama

ft sezonu bitirir. şampiyon olamazsa gider

kendimizi hazırlayalım

Fatih hocanın babel ömer gibi yozlaşmış ısrarı Burak Elmas’ın FT ısrarı Allah sonumuzu hayır etsin. Hepiniz gidersiniz Galatasaray kalır bizler kalırız.

Senide götürecek kendisiyle birlikte

Doğru yönetimi yanlış td ile kaybedeceğiz

Neyseki polatın rijkaardın arkasındayız diyip 2 hafta sonra gönderdiği günleride gördük biz,öyle teselli edelim kendimizi

Sonrasını hatırlat renkdaşlara istersen ? Küme düşme riskini bile yaşattılar bize.

igor fucking imparatudor
Yapma ustad ya tudor disiplin ve fizik yükleme açısından iyiydi belki ama büyük takım yönetecek mental yeterliliği sahip değil..sadece teknik taktik işler öyle yürümüyor oyuncu grubunu yönetebilmek de gerek..
Su aşamada bu sezonun sonuna kadar fatih hoca ile devam etmek gerek..başarısız olursa zaten artık tamamıyla bırakır artık.. bu kadroyu başkan ile beraber kurdular Su aşamada hoca değiştirmenin faydası olmaz..

3. Yilinda olan bir baskan ve yönetim olsa bugun ki ortam da tabiki bambaska bir reaksiyon beklenir

Ama yönetim göreve geleli 3 ay oldu ve yeni bir proje ile geldiler,genc oyuncular dan olusan bir kadro kuruldu buna yönelik yatirim yapildi

Hemen radikal kararlar almak yerine dogal olarak sabir edecekler,club Brugge veya Ajax nasil yönetiliyorsa o sekilde yönetilmeliyiz

3. Yilinda olan bir baskan ve yönetim olsa bugun ki ortam da tabiki bambaska bir reaksiyon beklenir

Ama yönetim göreve geleli 3 ay oldu ve yeni bir proje ile geldiler,genc oyuncular dan olusan bir kadro kuruldu buna yönelik yatirim yapildi

Hemen radikal kararlar almak yerine dogal olarak sabir edecekler,club Brugge veya Ajax nasil yönetiliyorsa o sekilde yönetilmeliyiz
Maalesef bizim futbol ikliminde ve sahip olunan zihniyette sabır falan hiç yok..bugun ku sonuc kötümü kötü..üzgünmuyuz kesinlikle..ama öyle abartı bir linç kültürü var ki bir maç ile göklere bir maç ile yerin dibine sokuluyor hersey..hani deniliyor ya Avrupalı modern futbol oynatacak genç hoca gelsin..öyle bir hoca gelsin aynı sabırsızlık ona da sergilenecek..bir iki maç sonra o hocadan da olmayacak oyle yorumlar ile yine linç kültürü devam edecek..

Senelerdir istediğimiz ve dilediğimiz yapılanma zihniyetine karşı şimdi de cephe almış olduk. Zaten yaygara çıkaran çoğu kişi bu yapılanmanın hiç olmasından çekinerek yorumlarını yapıyor. Biz de biliyoruz genç takım hata da yapacak, gelişimi beklenecek veya devamlı oynayarak ezbere süregelen bir yapı oluşacak. Neredeyse her ligden maç izlemeye çalışıyoruz. Her takımın öyle ya da böyle her türlü bir şekli şemali var. Taç atışından tutun da, korner organizasyonları dahil birçok farklı şeyler. Bunlar en ufak şeyler. Yahu ben özellikle son 2 senedir pasif alanda paslaşma dışında hiçbir şey izlemiyorum ki. Hatta Galatasaray maçlarını tam 90 dakika izlediğim son zamanlarda nadir olsa gerek. Takım olarak bir bütünleşme yok. Hep bireysel, hep bireysel. Hoca gitsin diyene de bir şey diyemezsin, kalsın diyene de. Lakin kaçırılan nokta şu, hoca tüm gerçekliğe kör bakıyor. Bu şekilde bir yere varılmaz. Taraftar takımdan koptuğu vakit, istediğin kişiye oyna. Stadyuma seyirci çekmek için binbir türlü kampanyaya devam edersin.

İşler daha da sarpa sarmaya başlayınca Terim abinin seni nasıl sattığını, telefonlarına çıkmadığını, basına garip garip demeçler verdiğini göreceksin
O zaman anlayacaksın ama iş işten geçmiş olacak
Terim abin çoktan başkasıyla anlaşmış olacak ve sen de kuyruğuna baka baka gideceksin
Çünkü başkanlık falan değil sadece vekillik yapıyorsun
4 yıldır yapılanamamış, takımı sürekli geriye götürmüş adama yeniden yapılanma yaptırmaya çalışıyorsun ve bunun dahi farkında değilsin
Hocanın futbolla alakası kalmamış farkında değilsin
Takılın bakalım abi kardeş, sonu hiç hayırlı olmayacak

Yıllar sonra gençliği birikimi karizmasi duruşu harika bir başkan bulduk verdiği tüm sözleri yerine getirecek inşallah..
Gel gör hoca konusunda tercih hatası bütün doğruları götürecek gibi malesef.
Transfer ve takım yapılanması nasıl Terim e bırakılır başkan bundan önce 50 defa gösterdi adam takım kuramıyor.
Bir mucize olsa Terim den kurtulsa efsane başkan olacak da...nasip

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Mesele 1 maç kaybetmek değil. Mesele başımızda futbolu bilen bir hoca olmaması meselesidir. Bu hataları yapanı anadolu takımlarında bile barındırmazlar.

Senelerdir istediğimiz ve dilediğimiz yapılanma zihniyetine karşı şimdi de cephe almış olduk. Zaten yaygara çıkaran çoğu kişi bu yapılanmanın hiç olmasından çekinerek yorumlarını yapıyor. Biz de biliyoruz genç takım hata da yapacak, gelişimi beklenecek veya devamlı oynayarak ezbere süregelen bir yapı oluşacak. Neredeyse her ligden maç izlemeye çalışıyoruz. Her takımın öyle ya da böyle her türlü bir şekli şemali var. Taç atışından tutun da, korner organizasyonları dahil birçok farklı şeyler. Bunlar en ufak şeyler. Yahu ben özellikle son 2 senedir pasif alanda paslaşma dışında hiçbir şey izlemiyorum ki. Hatta Galatasaray maçlarını tam 90 dakika izlediğim son zamanlarda nadir olsa gerek. Takım olarak bir bütünleşme yok. Hep bireysel, hep bireysel. Hoca gitsin diyene de bir şey diyemezsin, kalsın diyene de. Lakin kaçırılan nokta şu, hoca tüm gerçekliğe kör bakıyor. Bu şekilde bir yere varılmaz. Taraftar takımdan koptuğu vakit, istediğin kişiye oyna. Stadyuma seyirci çekmek için binbir türlü kampanyaya devam edersin.

Hocada zerre sistem taktik falan olmadığından herkes çıkıp doğaçlama birşeyler yapmaya çalışıyor
Yapamadığı zamanlarda da işte o söylediğin şekil stoperler arası paslaşma izliyoruz
60-70 tane adam geldi gitti daha istediği sistemi oturtmayı bırak, futbola yakın birşeyler bile oynamışlığımız yok
Neymiş yapılanma yapıyorlarmış
Bunları da oynatamayacklar doğru düzgün, neye yapılanıyorlarsa artık

Kimsenin cesaret edemediği yolculuk nedir? Adı sanı duyulmamış, ne idüğü belirsiz adamları toplayıp, başarı beklemek mi?

Geri
Üst Alt