Targutay Sabancı
10 Numara!
- 25 Kasım 2008
- 11.003
- 7.760
- 1.898
Şu ana kadar gayet iyi bir başkanlık yürütüyorsun. Elinden geleni yaptığını düşünüyorum. Sorun sen değilsin başkan, teşekkür ederim bir taraftar olarak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Faruk başkan zamanında Terim 43 yaşında milli takımda başarılar kazanmış yolun başında bir teknik adamdi sabır istemesi normaldi.Faruk süren de herzaman sabir etmekten yanaydi ne olursa olsun
Bu yuzden baskan’in sabir cagirisinda bulunmasini gayet Iyi anliyorum
Peki maç oynanırken 0-0 iken herhangi bir oyuncuyu ıslıklamanin mantığı nedir..bugun yedin isliklandiginda siz sahadaki diğer genç oyuncuların etkilenmedigini mi sanıyorsunuz.bu genç oyuncular sorumluluk almaya cekinmeyecekler mi..ıslık yuhalama olabilir ama böyle ligin 5.haftasinda maçın ortasında hele de skor 0-0 iken olmaz..bunun mantığı yok..Gereksiz açıklama olmuş. Taraftarın zaten bu seneden pek beklentisi yok sadece Babeli ömeri formaya yakıştıramıyoruz olay bu. Kimse Morutanı Nelssonu ıslıklamıyor tepkinin neye olduğunu bilmiyorsanız sıkıntı oradadır.
Ben kendi adıma hazırım....ft sezonu bitirir. şampiyon olamazsa gider
kendimizi hazırlayalım
Olaya yedlin ozelinde bakmayin bir oyuncunun isliklanmasida degilki bu takim 3 senedir top oynamiyor bu takim her sene geriye gidiyor aslinda o islik Terime idi ama anlamamis bir dahaki mac isliklar artacak icerdeki diger kotu macta terim istifa sesleri gelicek taraftarin sabri kalmadi yedlini babeli omeri kimsenin dusunecek durumuda kalmamisPeki maç oynanırken 0-0 iken herhangi bir oyuncuyu ıslıklamanin mantığı nedir..bugun yedin isliklandiginda siz sahadaki diğer genç oyuncuların etkilenmedigini mi sanıyorsunuz.bu genç oyuncular sorumluluk almaya cekinmeyecekler mi..ıslık yuhalama olabilir ama böyle ligin 5.haftasinda maçın ortasında hele de skor 0-0 iken olmaz..bunun mantığı yok..
Merhaba. İlk mesaj olarak bunu mu atmayı tercih ettiniz?Herkese merhaba, bu ilk mesajım. Kötü bir güne denk geldi maalesef.
Burak Elmas ın gençliğinin önemli olduğunu düşünüyorum ancak Fatih Terim aşkından kurtulması gerek. Pili bitmiş bir adama 3 sene vermek anlaşılır gibi değil.