Başkanımız Mustafa Cengiz, Basın Toplantısı Düzenliyor!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kenan düşman gibi ortalığı karıştırıyor dikkat arkadaşlar

Pısırık herif beklediğim gibi konuşmuş.

sent via GSC

Istifa etti mi? Etmediyse anlamsiz bir basin toplantisi olmustur.

Kurullar karar vericidir , istediginiz kadar saldirabilirsiniz ama onemli olan fayda gorup gormediginizdir

Size 2 olay soyleyecegim

Birincisi 3-3 iken sahaya hakli olarak cikmadigimiz meshur fb basketbol derbisi

Hem saha icindeki seyircisiz cezasinin fb ye verilmemesi , hem de bir macta bizi maglup ettiren hakemin tekrar verilmesi karsisinda sahaya cikmamayi tercih etmistik

Peki ne oldu ? Biz sahaya cikmayinca ne kazandik ? Federasyon zor durumda mi kaldi ? Mac ile ilgili istedigimiz kosullari mi elde ettik ? Yahut bize yapilan haksizligi herhangi bir platformda cezalandirabildik mi ?

Ikinci olay ,

Fb stadindaki kupa olayi . Neden algisal olarak hep "albayrak rica etti , arasindaki diyalog sayesinde erdogan olur verdi kupa alinabildi" seklinde surup gidiyor ?

GS kendi hakkini kendi gucuyle oraya kadar gelmis kupayi bile almakta gosteremiyor anlami cikmaz mi ?

Bunlar en cok delikanli , atarli davranan bir aysal doneminde olan 2 olaydir

Peki simdi soruyorum ? Sert konusup atar gider yapinca ne elde edeceksin ? Indirebiliyor musun federasyonu ?

Oyle bol keseden atmakla olmuyor bu isler malesef

Devre arasına bu adamla girmek intihar etmek olur. Ultraslanın uyanması lazım.

Ben Fatih Terim olsam bana karşı yapılan hakarete sessiz kalan bir başkan ile çalışmam.

Bence de gitsin de kimse çıkıp aday olmuyor ki anasını satayım. Bu gider duygun gelir maksimum olacak o yakız hakikaten, koca camiada kimse elini taşın altına koymuyor.

Bu derbi mevzuları uzarsa bize faydası değil zararı olur. Tamam artık şu mevzuları kapatıp işimize bakacağız. Bundan sonra da böyle şerefsizliklere meydan vermemek için azami özen göstereceğiz. Başkan laf atsa bu sefer fenerden cevap gelecek sonra tekrar bizden derken mevzu uzadıkça uzayacak. Bugünkü son olsun. Herkes işine baksın. Sakatlar da dönüyor. Cezalar da tek tek bitecek. Gerek yok ekstradan mevzuyu uzatacak işlere

ALP-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ne olacak bu açıklama sonucunda, zaten yemişiz cezaları hangi ılımlılık?
sert konusursam devamı gelecek diye düşünüyor herhalde. özellike fb kanadından. sidik yarışına dönecekti o kabadayı lafına cevap çaksa. çünkü rakibin defosunu acık ederek savunması gerekecekti. bu sefer karsı taraf cevap verecekti. konum itibariyle çok germemek lazım ortamı. fb bundan beslenir, biz ise zarar görürüz diye düşünüyorum.

Gucu yetmez yollamaya
O gün gelir ise görürsünüz yetiyor mu yetmiyor mu. Transfer sezonu sonrası topu hocaya attı, şimdi adama yapılan hakarete karşı sessiz kaldı. Sonuçlar iyi giderse ne ala ama gitmez ise iyi seyret ne oluyor. Bu adamın başarısız olursam giderim söylemine zerre inanmıyorum.

Bence de gitsin de kimse çıkıp aday olmuyor ki anasını satayım. Bu gider duygun gelir maksimum olacak o yakız hakikaten, koca camiada kimse elini taşın altına koymuyor.
bizim japon bir baskana ihtiyacimiz var. gerektiginde o kilici bogrune soksun

Başkanı bende eleştiriyorum. Ancak biz küme düşme hattındaki takımlarla didişip vaktimizi ve zihnimizi meşgul edemeyiz. İşimize odaklanmalıyız. Açıklamanın tonu gayet normal bence başkan akıllı adamdır. İlk yarı olabildiğince puan almalıyız. Futbola odaklanmalıyız. Yapılan hataların üzerini yine başka hatalarla örtmek yanlış olur. Birlik olmamız lazım.

Kavgada esit zarar gorulse bile , onde olan daha cok magdur olur

Sen 10 puan asagisinda oldugun bir rakiple karsilikli birbirini yaralarsan , bundan en karli cikan sen veya o olmazsiniz , bu kavgayi bekleyen diger rakiplerin ekmegine yag surulur

Akli selim davranmak lazim

sert konusursam devamı gelecek diye düşünüyor herhalde. özellike fb kanadından. sidik yarışına dönecekti o kabadayı lafına cevap çaksa. çünkü rakibin defosunu acık ederek savunması gerekecekti. bu sefer karsı taraf cevap verecekti. konum itibariyle çok germemek lazım ortamı. fb bundan beslenir, biz ise zarar görürüz diye düşünüyorum.

Ne anlattı olm bugün bu adam?

Fener 60tan sonra çok iyi oynamış da bizi yenebilirmiş, başlarım böyle açıklamaya

Fair play kumpanyası düzenleyenlere karşı ılımlı ve aklı selim olmaya devam edelim doğru.

Bir daha ki sefere de artık kovalayan değil de olayların olduğu alana ters bakan oyuncumuza üç maç ceza verirler.

Bu basin toplantisinin tumuyle gereksiz oldugunu dusunuyorum . Ama yapilmis ise de , saldirgan uslubun bir faydasi olmayacagina emindim

Bir kac spot hata disinda olsa da olur olmasa da olur tarzinda bir aciklamaydi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt