Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Burada muhatabın ben miyim yoksa başkasını mı kast ediyorsun?kenan düşman gibi ortalığı karıştırıyor dikkat arkadaşlar
ustten emir gelmis. demirorene kardesim diyor. allah kimseyi egilip bukmesinPısırık herif beklediğim gibi konuşmuş.
sent via GSC
sert konusursam devamı gelecek diye düşünüyor herhalde. özellike fb kanadından. sidik yarışına dönecekti o kabadayı lafına cevap çaksa. çünkü rakibin defosunu acık ederek savunması gerekecekti. bu sefer karsı taraf cevap verecekti. konum itibariyle çok germemek lazım ortamı. fb bundan beslenir, biz ise zarar görürüz diye düşünüyorum.Ne olacak bu açıklama sonucunda, zaten yemişiz cezaları hangi ılımlılık?
O gün gelir ise görürsünüz yetiyor mu yetmiyor mu. Transfer sezonu sonrası topu hocaya attı, şimdi adama yapılan hakarete karşı sessiz kaldı. Sonuçlar iyi giderse ne ala ama gitmez ise iyi seyret ne oluyor. Bu adamın başarısız olursam giderim söylemine zerre inanmıyorum.Gucu yetmez yollamaya
bizim japon bir baskana ihtiyacimiz var. gerektiginde o kilici bogrune soksunBence de gitsin de kimse çıkıp aday olmuyor ki anasını satayım. Bu gider duygun gelir maksimum olacak o yakız hakikaten, koca camiada kimse elini taşın altına koymuyor.
sert konusursam devamı gelecek diye düşünüyor herhalde. özellike fb kanadından. sidik yarışına dönecekti o kabadayı lafına cevap çaksa. çünkü rakibin defosunu acık ederek savunması gerekecekti. bu sefer karsı taraf cevap verecekti. konum itibariyle çok germemek lazım ortamı. fb bundan beslenir, biz ise zarar görürüz diye düşünüyorum.